Posted on Hozzászólás most!

MELYIK NAPON SZÜLETTÉL? SZEMÉLYISÉG ELEMZÉS!

 

A SZEMÉLYISÉG SZÁMOD, AVAGY EGY REMEK ÉS GYORS SZEMÉLYISÉG ELEMZÉS A SZÁMMISZTIKA ESZKÖZTÁRÁBAN!
 

A számmisztikában a születési napunk árulkodik személyiségünk fő vonásairól. Most megtudhatod, mit rejt a születésnapod száma, sőt, eddig esetleg rejtve maradt erősségeid, képességeid is megismerheted!

 

Az elemzés mellett kiegészítésként elolvashatod azt is, hogy melyik Tarot kártya élettémái, tanításai kapcsolódnak a személyiség számodhoz a Nagy Arkánumából, melyet ‘Beavatási útnak’ is neveznek. A látszólag negatív csengésű ‘Akasztott’, ‘Halál’, vagy ‘Ördög’ lapoktól ne ijedj meg! Minden kártyalapnak van pozitív és negatív jelentés tartalma! Javaslom, használd a lap által szimbolizált tanításokat személyiségfejlesztésre, mert egy rendkívül hatékony eszköz az életvezetésben!

 

Ha a hónap 1., 10., 19., vagy 28. napján születtél:

 

Kezdeményezőképességed, vezetői hajlamaid, határozottságod segítenek abban, hogy kibontakoztasd önmagad. Nyitott vagy, független, bátor és őszinte. Hiszel a céljaidban és lelkesen, szenvedélyesen veted bele magad abba, amit szeretsz, ez segíti sikereidet.

Javaslat: Használd tudatosan teremtő képességed! Gyakorold az együttműködést másokkal például egy tanuló csoportban, ahol mindenki egyenrangú. Néha engedd ki a kezedből a gyeplőt és hagyd, hogy a Gondviselés vezesse lépteid!

 

Ha a hónap 1. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz kapcsolódó ‘Mágus’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

Ha a hónap 10., vagy 28. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz szintén kapcsolódó ‘Szerencsekerék’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

Ha a hónap 19. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz szintén kapcsolódó ‘Nap’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

 

Ha a hónap 2., 11., 20., vagy 29. napján születtél:

 

Toleranciád, türelmed, empatikusságod, diplomatikusságod valódi kincsek! Hagyatkozz bátran az intuíciódra, bölcs belső hangodra! Képes vagy arra, hogy ragyogóan ötvözd magadban a megérzéseket az értelemmel, a hallott információkat a saját meglátásaiddal. Érzékeny, befogadó, békeszerető személyiség vagy, aki kiegyensúlyozottságra vágyik önmagában és környezetében is. Képességed, hogy a dualitás egységét meglásd, csodás ajándék. Együttműködésed másokkal figyelemre méltó. Képes vagy másokat sikerre segíteni, támogatni céljaik elérésében.

Javaslat: Vizsgáld meg, hogy melyik életterületen vagy szkeptikus, illetve kettős? Oldd fel magadban a kétségeket kiváló intuíciód segítségével!

 

Ha a hónap 2. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz kapcsolódó ‘Főpapnő’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

Ha a hónap 11., vagy 29. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz szintén kapcsolódó ‘Erő’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

Ha a hónap 20. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz szintén kapcsolódó ‘Végítélet’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

 

Ha a hónap 3., 12., 21., vagy 30. napján születtél:

 

Szeretetteli, örömhozó személyiség vagy. Könnyed, vidám, aki szívesen beszélget és hallgat meg másokat. Örömmel, nyitottan és gördülékenyen fejezed ki magad, rugalmas, könnyed, kellemes kifejeződést adsz gondolataidnak, érzelmeidnek. Kreativitásodat remekül kamatoztatod a mindennapokban.

Javaslat: önbizalmad hullámzó lehet, ezért mindig emlékeztesd magad arra, hogy az önbecsülés kulcsfontosságú eleme a boldog életnek!

 

Ha a hónap 3., vagy 30. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz kapcsolódó ‘Uralkodónő’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

Ha a hónap 12. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz szintén kapcsolódó ‘Akasztott’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

Ha a hónap 21. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz szintén kapcsolódó ‘Világ’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

 

Ha a hónap 4., 13., 22., vagy 31. napján születtél:

 

Szilárd elveid vannak, kitartasz mellettük, hiszel a tiszta dolgokban. Stabilitásod és gyakorlatiasságod segít másoknak, amikor kicsúszik a lábuk alól a talaj. Lehet rád számítani és gyakran bíznak rád felelősségteljes dolgokat. Józan vagy, megfontolt és reális. Fontos számodra, hogy biztos alapokat teremts magadnak és rend legyen belső és külső világodban egyaránt. Vállalod a felelősséget az életed történéseiért, így mindig megtalálod a kiutat a nehéz helyzetekből is!

Javaslat: engedd meg magadnak az érzelmességet, érzelmeid kifejeződését. Figyeld magad: most mit érzek? Miért érzem ezt? Merd az érzelmi iránytűdet használni! Engedd meg magadnak, hogy minden ok nélkül örülj, nevess, bolondozz! Amikor szükséges, légy rugalmas és engedd meg magadnak a lazítást is!

 

Ha a hónap 4., 22., vagy 31. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz kapcsolódó ‘Uralkodó’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

Ha a hónap 13. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz szintén kapcsolódó ‘Halál’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

 

Ha a hónap 5., 14., vagy 23. napján születtél:

 

Hittel teli személyiség vagy, aki folyton keresi a tanulás lehetőségét és képes együtt áramlani az élet változásaival. Lételemed a szabadság. Személyiséged rugalmasságot kölcsönöz számodra. Tanítói képességeid vannak! Erős hiteddel képes vagy megvalósítani, amit szeretnél. Érted a szabadságban, a tanulásban rejlő csodákat. Nem félsz az újtól, a változásoktól, mert tudod, minden változás jót hoz neked!

Javaslat: milyen helyzetben fordult elő veled, hogy nem voltál elég kitartó, illetve alapos, mélyreható? Vizsgáld meg és emlékeztesd magad arra, hogy a kitartás kulcsfontosságú eleme a sikernek! Volt-e olyan eset, amikor nehéz volt veled lépést tartani másoknak?

 

Ha a hónap 5., vagy 23. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz kapcsolódó ‘Főpap’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

Ha a hónap 14. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz szintén kapcsolódó ‘Kiegyenlítődés’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

 

Ha a hónap 6., 15., vagy 24. napján születtél:

 

Személyiséged harmóniát sugároz, igényed van a nyugalomra, békére, harmóniára. Szívesen gondoskodsz másokról. Keresed és meglátod a szépet és a jót a mindennapokban. Ezzel meg is tudod teremteni! Hisz amit látsz valakiben, azzá tudod tenni őt a világodban. (Erről bővebben ír a Csodák tanítása.) Legfontosabb számodra, hogy szeretetteljes kapcsolatokat tarts fenn és szorosan kötődsz a családodhoz.

Javaslat: volt-e olyan eset, hogy naivitásod miatt később csalódnod kellett? Amennyiben igen, vizsgáld meg, miért történhetett ez meg, milyen szereped volt ebben? Előfordult-e, hogy lemondtál valamiről a harmónia fenntartása érdekében?

 

Ha a hónap 6., vagy 24. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz kapcsolódó ‘Szeretők’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

Ha a hónap 15. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz szintén kapcsolódó ‘Ördög’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

 

Ha a hónap 7., 16., vagy 25. napján születtél:

 

Spirituális, empatikus, nagyon jó hallgatóság vagy. Igazi gyógyító képességeid vannak! Keresed a dolgok mély értelmét és ez megmutatkozik önkifejezésedben is. 

Javaslat: engedd közel magadhoz az életet, élvezd! Legyél nyitottabb a külvilág felé, hiszen a külső világ voltaképpen belső világod tükörképe! Mutasd meg magad a világnak! Engedd meg magadnak, hogy többet beszélj valódi érzéseidről!

 

Ha a hónap 7., vagy 25. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz kapcsolódó ‘Diadalszekér’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

Ha a hónap 16. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz szintén kapcsolódó ‘Torony’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

 

Ha a hónap 8., 17., vagy 26. napján születtél:

 

Őszinte és céltudatos vagy, aki mindig szem előtt tartja céljait, elveit és képes megteremteni magának azt az életet, amire vágyik. Jó érzéked van a hatalomhoz és az irányításhoz, valamint a pénzügyekhez, ezért érdemes ezekkel a témákkal is foglalkoznod.

Javaslat: volt-e olyan eset, amikor túl kemény voltál magadhoz, vagy másokhoz? Amennyiben úgy ítéled meg, engedd meg magadnak a lazítást, végezz rendszeresen relaxáló gyakorlatokat!

 

Ha a hónap 8., vagy 26. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz kapcsolódó ‘Igazságosság’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

Ha a hónap 17. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz szintén kapcsolódó ‘Csillag’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

 

Ha a hónap 9., 18., vagy 27. napján születtél:

 

Idealista vagy, és mindig fontos számodra a másik érdeke. További erősségeid: a feltétel nélküli szereteted, szeretetteljes szolgálatkészséged, szintetizáló képességed, az, hogy észreveszed a rejtett összefüggéseket. Ahogy egyre több élettapasztalattal rendelkezel, önismereted elmélyül, egyre bölcsebbé válsz, olyan személyiséggé, aki mások számára is képes fényt gyújtani egy-egy sötét, nehéz helyzetben.

Javaslat: volt-e olyan eset, amikor felborult az egyensúly és jóval kevesebbet adtál magadnak, mint másoknak? Ügyelj arra, hogy adni csak akkor lehet, ha van miből! Engedd el a megfelelési vágyat, a saját szükségleteidet is vedd figyelembe a mindennapokban!

 

Ha a hónap 9., vagy 27. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz kapcsolódó ‘Remete’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

Ha a hónap 18. napján születtél, kattints ide és ismerd meg a személyiség számodhoz szintén kapcsolódó ‘Hold’ lapot a Tarot kártya Nagy Arkánumából!

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK:

Számold ki a személyes éved ITT!

A mai nap számmisztikai elemzése ITT!

 
Személyiségszám kép
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük