ADATVÉDELEM:

A tudatkulcs.hu és kristalykulcs.hu oldalon, valamint a hozzájuk tartozó blogokon és aloldalakon megjelenő írások, cikkek, sorozatok, megerősítések, munkalapok, csatolmányok, képeslapok és képgalériák, valamint a ‘Mágikus Mondókák’, a ‘Lunáris léleképítő-sorsalakító tréning’, az ‘Asztro Tréningek’, a ‘Heti Fókusz Tréning’ , a ‘Tudatkulcsos Naptárreform’, a ‘Tudatkulcs Határidőnapló és Célkitűző’ , a ‘Siker ABC & Sikerprogram’, a ‘Tudatkulcs Kártya’, a ‘Megerősítés Kártya’, a ‘Tréner Kártya’, a ‘Kulcs-Kérdés-Kártya’, a ‘Hangoló Szókártya’, a ‘Szeretet Kártyák’ szerzői jogvédelem alatt állnak, részben, vagy egészben másolásuk, felhasználásuk kizárólag a szerző előzetes írásbeli engedélyéhez kötött és csak az eredeti tartalommal, forrás megjelölésével lehetséges!

Ahol más szerző nincs feltüntetve, azon képek, valamint a Tudatkulcs Képeslapok szintén szerzői jogvédelem alatt állnak, másolásuk, felhasználásuk kizárólag a szerző előzetes írásbeli engedélyéhez kötött!

Az oldalon található idézetek, valamint a többi kép a megjelölt szerző szellemi tulajdonát képezik.

JOGI NYILATKOZAT:

A tudatkulcs.hu és kristalykulcs.hu honlapokon közreadott információk tanulmányaim során szerzett tapasztalatokon és az azt követő fejlesztéseken alapulnak. Célom az információközlés és ezáltal segítségnyújtás az életvezetésben, ám a weboldalak tartalma és a kapcsolódó termékek, valamint kínált szolgáltatások semmiképpen sem helyettesítik az orvosi, illetve pszichológiai tanácsadást, terápiát! Tanácsaimat magam alkalmazom, ezért felelősséget nem vállalhatok: a weboldalon található információkat mindenki a saját felelősségére használhatja. Amennyiben bármiben bizonytalan vagy, illetve úgy találod, hogy bárminemű orvosi, illetve pszichológiai problémád van, kérlek, fordulj a megfelelő szakemberhez!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.