VÁGYBÓL VALÓSÁG!

Szeretettel köszöntelek a Tudatkulcs VágyVonzó oldalán! Szívből örülök, hogy úgy döntöttél, mától kezdve tudatosan foglalkozol vágyaid megvalósításával és céljaid elérésével!  

 

Az oldal alapötletét az adta, hogy olvastam régebben egy agykontrollos fórumon a következő módszert: vegyünk egy füzetet, melynek az elejére vezessük rá, hogy mindaz, amit beleírtunk, valóra válik! Nagyon izgatottá tett a gondolat és azonnal ki is próbáltam, azután pedig szorgalmasan vezettem a vágyvonzó naplómat.

Továbbfejlesztve az alap technikát, még e-mail címem is volt ezzel a névvel, ahová lelkesen küldtem a vágyvonzó e-maileket 🙂 

Ezután találtam egy könyvben egy másik eljárást is, melynek lényege, hogy egy befőttes üvegbe dobjuk be a vágyainkat tartalmazó kis cetliket. Ezzel is támogattam a vágyaim megvalósulását. Mindhárom módszer működött!

E módszereket ötvöztem, így született meg a Vágy Vonzó Weboldal alapja és főoldala. Ide hozzászólásként tudod rögzíteni a legnagyobb vágyadat, sőt, ha egy hónapon át legalább 10 aktív bejegyzésed van, saját bejegyzés oldalad is lehet, amit ide kattintva tudsz igényelni!

 

>> Ne feledd, első lépésként kattints ide és az oldal alján oszd meg velünk a legnagyobb vágyad! Ne feledd a jelmondatunkat: Leírod és valóra válik! 😉

 

>> A hatás tovább fokozható!!! Kattints ide és nézd meg, hogyan!

 

narrative-794978_640
 

Később Bryan Tracy egyik könyvében olvastam arról, hogy mennyire fontos rendszeresen vezetnünk egy füzetben a céljainkat, mert bizonyítottan, hihetetlen módon megsokszorozza ez a szokás az elért eredményeinket. Visszaolvasás nélkül minden nap érdemes rögzíteni az eszünkbe jutó célokat. 

 

>> Ezért hoztam létre a Napi célfüzet menüpontot, ahová minden nap visszavárlak!

 

>> Szintén nagyon fontos a céljaink eléréséhez a motiváció,

 

ezért nemcsak VágyVonzó tippeket és Tudatkulcs motivációt olvashatsz a blogban, hanem kifejezetten arra biztatlak, hogy ösztönözd magad és a többi Vágyvonzó Útitársadat is azzal, hogy leírod a saját motivációs módszereidet hozzászólásban!

 

>> A VágyVonzó Tippek a mi közös blogunk, 

 

melyben további hasznos tanácsokat olvashatsz arról, hogyan tudod lépésről-lépésre megvalósítani az álmaid és elérni a céljaid.

 

>>A Sikereim menüpont alatt minden nap rögzítheted azokat a pozitív élményeket, amelyek aznap értek és ösztönöztek, motiváltak Téged.

 

Ha rászoktatod magad, hogy a céljaid mellett a sikereidet is rendszeresen rögzíted, életszemléleted egyre pozitívabbá válik és vonzod az újabb sikeres helyzeteket!

A közösség ereje felbecsülhetetlen, ezért azon túl, hogy itt az oldalon közösen fókuszálunk a vágyak megvalósítására és a célok elérésére, minden hónapban közös vágyvonzó meditációs időpontot egyeztetünk és ezzel támogatjuk egymást!

 

>> Érdemes mindig nyomon követni a Közösség menüpontban az aktuális időpontokat és rögzíteni a havi meditációs alkalomra vonatkozó kéréseket.

 

Mi a legnagyobb álmod?

Mi az, amire a lelked mélyén igazán vágysz?

 

Fogalmazd meg, adj keretet most ennek a vágynak és indítsd el a megvalósulás útján! De ezután se állj meg: rendszeresen gondozd, ápold a figyelmed erejével! Ehhez javaslom, használd minél gyakrabban az online Célkitűzőt, emellett ösztönözd magad és a többieket a Sikernapló segítségével!

 

Egyre feljebb!!! Kattints ide és nézd meg, hogyan!

 
vagybolvalosagtudatkulcs
 

Itt az idő, hogy megtedd
az első lépést!
>>KATTINTS IDE!
<<

 

Sőt!
Még feljebb lépünk ITT!
>>KATTINTS IDE!
<<