MERJ ÁLMODNI!

Mi a közös minden emberben?

 

Valószínűleg mindenkinek, nemtől, kortól, lakóhelytől, élethelyzettől függetlenül vannak álmai, vágyai.  Ám nem mindegy, hogy az ember „álmodja az életet, vagy éli az álmait.”

Szeretnélek megerősíteni abban, hogy Te az utóbbi legyél! Bárhol is tartasz most, merj álmodni, merj hinni és bízni a vágyaidban!

öröm-225x300

Kép: Pinterest

VESS EL SIKER-MAGOKAT A MAI, TÍZMILLIÓSZOROS TEREMTŐ NAPON!

Tízmilliószoros Teremtő Nap van! Vessünk el ma csoda-magokat! Ültessük őket termékeny talajba és öntözzük rendszeresen! Gondozzuk, ápoljuk ezeket a magokat és gyönyörködjünk abban, ahogy növekednek és az életünk virágba borul!

 

 

1. magocska: a Hála

Amikor hálát érzünk, egyszerűen képtelenek vagyunk közben keserűek, boldogtalanok lenni! Mindent, amit tiszta szívvel meg tudunk köszönni, az Élet megsokszorozza számunkra! 

2. magocska: a Szeretet

A Szeretet a legnagyobb erő és minden, ami felé szeretettel fordulunk, megmutatja valódi önmagát! Bárhol is állsz most, szeresd! Bármit szeretnél elérni, szeresd! 

3. magocska: az Áldás

Áldd meg és meggyógyul! Minden, amit megáldunk, amire áldást kérünk, csodálatos átalakuláson megy keresztül. Próbáld ki, alkalmazd a múltra, a jelenre, a jövőre, egy konkrét helyzetre, önmagadra, a szeretteidre, a kellemetlen emberekre! Figyeld meg, mi történik, ha rendszeresen ezt teszed!

4. magocska: a Hit

A hit minden – mondta egy bölcs gondolkodó. Minden, mert ami gyökeret vert a tudatalattinkban, ami a hitrendszerünk része, kihatással van a dolgaink alakulására! Kutatások bizonyítják, hogy az erős hit sokkal többet számít, mint azt gondolnánk mind egészségünk, mind pedig jólétünk szempontjából!

Higgy önmagadban, higgy a sikeredben, higgy az Életben!

5. magocska: a Béke

A belső békéhez az út a megbocsátáson át vezet. Annyi sérelmet raktározunk – állítólag jobban emlékszünk rájuk, mint a dicséretre! A megbocsátással önmagunkat szabadítjuk fel, végsősoron semmi köze a másik emberhez. Így engedjük el őt, ahelyett, hogy magunkhoz kötnénk a rossz érzésekkel (mely bizonyítottan összeláncol!) és magunkat pedig visszavezetjük egy kiegyensúlyozott, egészséges lelkiállapotba.

6. magocska: az Öröm

Vágyaink megvalósulásukkor az öröm folyosóján haladnak át – ahogy Abraham-Hicks csodálatosan megfogalmazta. Keresd az örömöd, kövesd azt, amiről érzed, hogy belül boldogsággal tölt el!  Kérd, hogy az Öröm legyen társad a mai napon, örülj az Életnek és nevess sokat!

>> TÍZMILLIÓSZOROS TEREMTŐ NAPI AJÁNDÉKESŐ!!! <<

little-girl-miracles

 

Címkék:

SZÁZSZOROS TEREMTŐ NAP VAN!

 

Kedves VágyVonzó Útitársam!

 

Tudtad, hogy ma nemcsak Telihold van, hanem Százszoros Teremtő Nap is? 

Indítsd el most a vágyaidat a megvalósulás útján, merülj el önmagadban, hozd felszínre mindazt, amire a lelked mélyén vágysz és öntsd formába!

 

Kattints ide:

IDE LEÍROM ÉS VALÓRA VÁLIK!

 

Pontosan egy hét múlva Tízmilliószoros Teremtő Nap lesz, sőt, szülinapozunk is aznap, így nagy-nagy meglepetéssel készülünk! 🙂

 

Velünk tartasz?

 

Pontban egy hét múlva itt találkozunk! Írd fel a naptáradba: November 3. Tízmilliószoros Teremtő Nap és Tudatkulcs meglepetés!

 

Ma eljött a kiteljesedés ideje!

TELIHOLDAS ÜZENET

 

Kiteljesedés mantrafüzér

 

Címkék: , , , ,

EGY IGAZI TÜNDÉRMESE

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy tündérkirály és annak két szép lánya: Vágytündér és Valóságtündér. A tündérikrek Tündérország lakóit mindig megörvendeztették, hiszen bármerre is jártak együtt, minden kívánság azonnal teljesült, minden probléma elsimult, ki sem kellett mondani a kérést. Minden délben a Csodák útján sétáltak kis napernyőikkel, az volt a kedvenc sétahelyük és egyben legkedvesebb barátaik lakóhelye is.

Annyira hasonlítottak egymásra, hogy bizony sokszor édesapjuk sem tudta megkülönböztetni őket. A két tündér gyakran meglátogatott más országokat, otthon érezték magukat Meseországban is és kiváltképp szerettek a gyerekek közelében lenni, hiszen a Földön ők voltak azok, akik mindig felismerték őket és örömmel játszottak velük.

Néhány felnőtt is rendelkezett még ezzel a képességgel, de az emberek többsége képtelen volt egyszerre látni őket. Ez nagyon elszomorította az ikreket, hiszen ők nagyon szerettek segíteni és bizony igen szorgalmasan végezték is a feladatukat: olyan valóságot teremtettek, amire az emberek szívük mélyén vágytak.

Sokszor játszották azt, hogy egymás kezét fogva fejtetőre álltak, ekkor az emberek azt mondták, csoda történt, hiszen a valóság érzékelésük kitágult és olyan élményeket éltek meg, melyeket korábban lehetetlennek tartottak. Persze volt, aki csak azt érezte, felborult az addigi élete, s csak évekkel később értette meg a tanítást és vette észre, hogy a Csodák útjára lépett.

 
child-982077_640
 

Egyik nap a Tündérek olvasták a Hírmondóban, hogy Tudatkulcs országban bizony egy egész nagy teret neveztek el róluk, a Vágyból Valóság Vágyvonzó Weboldalt. Annyira megörültek, hogy azonnal előreküldték a tündér küldöncöt látogatásuk hírével. Egy kétágú kulcs érkezett válaszul és ők el is határozták, hogy meglátogatják a Tudatkulcsot még aznap!

Egy szempillantás alatt meg is érkeztek és egy szép zöld ajtó előtt találták magukat, ahol sok-sok színes kulcs hevert a lábtörlőn. Nézegették, milyen kulcsok ezek, hiszen nagyon szerették a színes és vidám dolgokat! Ahogy egyesével a kezükbe vették a darabokat, azonnal érezték, mi mire való: volt ott rózsaszín szeretet-kulcs, sárga színű öröm-kulcs, lila színű hit-kulcs, barna színű bizalom-kulcs, narancssárga nevetés-kulcs… szerették volna mindet kipróbálni, de végül úgy döntöttek, sietős a dolguk, így a saját kulcsukat használták.

Borús, esős nap volt, amikor megérkeztek, hiszen egy szokatlanul hideg őszi hétfő volt aznap, így masszív kis napernyőik jó szolgálatot tettek esernyőként. A szomorkás idő ellenére csupa mosolygós emberrel találkoztak, amikor áthaladtak a Megerősítések Hídján, vagy a Mágikus Mondókák sugárútján. Csodálkoztak is, hiszen jól ismerik a felnőttek világát: esős idő, ráadásul hétfő… ilyenkor sok gondterhelt és lehangolt embert próbálnak ők kézenfogva felvidítani.

Egyre kíváncsibbak lettek, mitől ilyen derűsek itt az emberek? Meg is szólítottak egy szimpatikus lányt, aki azonnal fel is ismerte őket, pedig már jócskán kinőtt a gyermekkorból. Mosolyogva üdvözölte a tündérikreket és elmesélte nekik, hogy mióta a Tudatkulcsnál bevezették a Naptárreformot, azóta minden hétfő Hála Hétfő! A tündérlányok egyre kíváncsibbak lettek, ezért kérték, hogy mondja el, mi ez pontosan, mert nagyon ígéretesen hangzik!

Ezen a napon minden átutazónak eszébe jut Tudatkulcs országban legalább 108 dolog, amiért hálás lehet. – mondta a szőke hajú lány. Akik először járnak itt, lehet, hogy csak 10-15 dolgot tudnak felsorolni kapásból, de vannak olyan visszatérő látogatók az országban, akik már otthon is így kezdik a napot. S mivel a hálás ember nem lehet boldogtalan, így hétfőnként ha esik, ha fúj, ha havazik, mindenki megőrzi belső derűjét.

 

Hála Hétfő képeslap

 

Vágytündér és Valóságtündér nagyon megörült ennek az új szemléletmódnak, s nyomban el is határozták, hogy kifürkészik ezt a Naptárreform dolgot és cserébe ők is szívesen mesélnek titkaikról, amíg a Tudatkulcsnál vendégeskednek. Nagyon sok élményt szerettek volna megosztani a Tudatkulcson átutazókkal, így hamar odasiettek a róluk elnevezett Vágyból Valóság térre, hiszen már nagyon várták őket.

Ha szeretnéd Te is követni Vágytündér és Valóságtündér élményeit, szeretettel várlak vissza, itt  minden kalandjukat hű krónikásként megosztom Veled!

Öleléssel: Timke

 

U.i.: leírtad már a legnagyobb Vágyadat és rögzítetted az online napi Célfüzetbe a Céljaidat? 

A KÖZÖSSÉG EREJE

Kedves VágyVonzó Útitársam!

 

Ezen az oldalon hirdetjük meg később a közös meditációs órákat, amikor a beküldött kérések megvalósulását segítjük elő közös összefogással.

 

Szeretettel várom hozzászólásban a bemutatkozásokat és előzetesen a vágyvonzó kéréseket is!

 
love-826934_640

SIKEREIM

Itt minden nap rögzítheted azokat a pozitív élményeket, amelyek ma értek és ösztönöztek, motiváltak Téged.

 

Ha rászoktatod magad, hogy a céljaid mellett a sikereidet is rendszeresen rögzíted, életszemléleted egyre pozitívabbá válik és vonzod az újabb sikeres helyzeteket!

 
Segítő tipp: bármilyen, akár általad kicsinynek érzett sikert is érdemes lejegyezned! Utólag visszaolvasva saját és mások sikerei hatalmas ösztönzőerőt adnak (lehet, valakinek éppen a Te siker történeted fog segíteni!) és látod a fejlődési folyamatot is!

 

person-598191_640

NAPI CÉLFÜZET

Neked mi a célod?
 
Vannak-e konkrét megfogalmazott, kitűzött céljaid?

 
Hol vagy most és hová szeretnél eljutni?


 
Nagyon fontos, hogy tisztázzuk ezeket magunkban és éppen ezért vagyunk most itt! 🙂 
Ahogy tudatosan elkezdjük a céljainkkal való foglalkozást, egyre több ötletünk is lesz a megvalósításhoz! Sőt, időnként magunktól felül fogjuk vizsgálni egy-egy célunkat és finomítunk, alakítunk rajta.

S nem utolsó sorban: foglalkozunk a céljainkkal, energiát adunk nekik, mi magunk is egyre energikusabbá válunk, az életminőségünk javul, érezzük, hogy valóban mi vagyunk életünk hajójának kapitánya!

Hogyan használd ezt az oldalt? 

Lehetőség szerint térj vissza minden nap és írd le az összes eszedbe jutó célodat! Próbáld úgy írni, hogy közben csak a célokra fókuszálsz és nem engeded, hogy a kétségek eltérítsenek közben, Ahogy Bryan Tracy írja: úgy rögzítsd őket, mintha a világon bármit elérhetnél, mintha egy jótündér már az összes gátló tényezőt eltüntette volna! 🙂

Segítő tipp: határozd el, hogy a nap melyik szakában lesz nyugodt 10 perced a céljaid összeírására és tedd szokásoddá, hogy ebben az időpontban jössz erre a közös virtuális célfüzet oldalra!

 

diary-968592_640

IDE LEÍROM ÉS VALÓRA VÁLIK!

Mi a legnagyobb álmod? Mi az, amire a lelked mélyén igazán vágysz? Itt az idő, hogy megtedd az első lépést! Fogalmazd meg, adj keretet ennek a vágynak, írd meg hozzászólásban és indítsd el a megvalósulás útján! 

 
buddha-562034_1280
 
* Fontos! A hozzászólások nem rögtön jelennek meg az oldalon, mert először moderálásra kerülnek, hogy csak és kizárólag releváns bejegyzések szerepeljenek a honlapon (vágyak, célok, sikerek, motiváció témában.) Mindazonáltal a hozzászólásokba nem javítunk bele, a leírtak a hozzászólás írójának világképét és nézeteit tükrözik, a továbbiakban is az ő szellemi tulajdonát képezik.

Az oldalon megjelent cikkek szerzői jogvédelem alatt állnak, bárminemű idézet csak a forrás pontos megjelölésével lehetséges!