2017. AZ ÉN ÉVEM!

 
ÚJÉV ÓTA ELŐSZÖR ÉS MOST UTOLJÁRA KAPHATÓAK EBBEN A FORMÁBAN AZ ONLINE SIKERKULCS CSOMAGOK!!!
 

Vedd kezedbe az életed irányítását!

Indítsd el most a vágyaid megvalósulását!

Engedd be az igazi jól-létet az életedbe!

Hatványozd a sikereidet!

 
 

Ha eddig halogattad a változtatást, ma mindenképp vedd kezedbe az életed irányítását!

 

Ebben szeretnék most segíteni Neked!

 

Közel 5 éve írom a saját VágyVonzó naplómat. Nem csak vágyak kerülnek bele, hanem ez egyben a napi célfüzetem is. Sőt, minden egyes ötletemet ebben jegyzem fel. Itt kezdtem el először inspiráló idézeteket is gyűjteni, majd megerősítéseket írni magamnak, aztán később dalszövegeket, innen az út a mágikus mondókákig vezetett. Előbb megvolt az első néhány teleírt napló, mint maga a Tudatkulcs.

 

Mi volt az én VágyVonzó és Siker naplóimban?

 

Egy nagy trauma után, a depresszióból gyógyulva újra fel kellett építenem az életem. Számot kellett vetnem magammal. Iránymutatást kértem és kaptam: rájöttem, bennem van minden, amit tudnom kell. Írtam, írtam, írtam.

 

Azt tudtam, hogy szeretnék maradandót alkotni, szeretném a képességeimet maximálisan kihasználni és értéket adni, segíteni másoknak. Még nem tudtam, hogyan, ám minden nap figyeltem belülre és motiváltam magam az írással. Azt vettem észre, hogy egyre izgalmasabbá válnak a mindennapjaim, sorra megvalósítom, amit papírra vetek. Vittem magammal mindenhová a naplómat, hogy azonnal leírjam, amint inspiráció érkezik, vagy érzem a késztetést, hogy tervezzek. Egyre több motivációs írásom is született így a naplómban. 

 

Már akkor rendszeresen meditáltam, így az ágy mellé is mindig odakészítettem a naplómat. Egyik meditációm után hirtelen felötlött bennem, hogy én bizony honlapot fogok készíteni és a neve is azonnal bevillant: Tudatkulcs! Fogalmam sem volt arról, hogyan kell weboldalt készíteni, de annyira erős volt a késztetés, hogy elkezdtem papíron tervezgetni. Emlékszem, addig meg sem álltam, míg le nem rajzoltam az egész menüsort 🙂 

 

Az események nagyon hamar beindultak és a kezdő lökés is megérkezett egy kedves ismerősöm által, aki a akkor már néhány éve vezette a saját blogját és azt mondta, megmutatja, hogyan kell elkezdeni, hogy legalább egy üres alap meglegyen. Ezután emlékszem, hosszú éjszakákat töltöttem azzal, hogy minden fellelhető anyagot elolvassak az interneten a témában. Volt, hogy órákat kísérleteztem és csak nem sikerült beállítanom azt a funkciót, amit szerettem volna. Ám nem adtam fel!

Milyen jól tettem: minden egyes megoldott feladat növelte a lelkesedésemet és fokozta önbecsülésemet, erősítette a kitartásomat. Újabb és újabb célokat tűztem ki és értem el.

 

Közben a kétkedők is “megérkeztek”, hiszen a környezetemben több olyan ember volt, aki nem értette, minek csinálom? Miért töltök el vele napi 8-10 órát akár? Mi értelme, hisz annyi weboldal van már!

Ma már senkitől sem hallom ezt. Az eredmények önmagukért beszélnek. A Tudatkulcs a világranglista előkelő helyére került, a statisztikák alapján naponta átlagban 3200 látogató érkezik az oldalra, rendszeres Olvasók és új Útitársak is csatlakoznak. Mindezt úgy, hogy egymásnak ajánljátok az írásokat és naponta kapok újabb szívmelengető visszajelzéseket Tőletek, hogy értékesnek találjátok a munkámat! ♥ Csodálatos közösség van jelen a Facebookon is! Olyan szeretet árad felém Tőletek, hogy minden egyes nap feltöltekezik a szívem vele!

Újabb és újabb Naplóm telt be az indulás óta és minden lapját öröm visszaolvasni: Mágikus Mondókák, Asztro Tréning, Fókusz Tréning, Lunáris Léleképítő Tréning, a Sikerprogram, a Naptárreform… mind-mind a naplómban “láttak először napvilágot”.

 

Miért mesélem el mindezt? 

 

Mert tudom, hogy a Vágy Vonzó és Siker Naplóm felbecsülhetetlen társam volt abban, hogy megvalósuljon az álmom! Azóta is szorgalmasan vezetem és egyre több ötletem van, egyre gyorsabban valósítom meg, amit elterveztem és sohasem érzem tehernek egy-egy lépés megtételét. Miért? Mert mindig ott áll előttem a cél feketén-fehéren! 

 

>> Ha úgy érzed, Neked is pontosan erre van szükséged és szeretnéd a kezedbe venni az életed irányítását, kattints ide és vágj bele ebbe a hihetetlen, csodálatos kalandba!!!

 

A célok értelmet adnak az életnek!

 

Ezt a bölcsességet olvastam valahol, ahol kutatási eredményekkel is alátámasztották a megfigyelést. Azok, akiknek vannak céljaik, energikusabbak, kiegyensúlyozottabbak, derűsebbek és nem utolsó sorban sikeresebbek, mint azok, akik nem tudják, merre induljanak. Hiszen célba érni úgy lehet, ha tudjuk, mi a a cél! 

 

Átadom Neked a Naplóim, sőt, még annál is többet!

 

A VágyVonzó Weboldal volt az első lépés afelé, hogy feltárjam az én szeretett Olvasóim előtt a titkomat. Igyekeztem teljesen átültetni az alkalmazott módszereimet a gyakorlatba, az online felületre. Hiszen azzal, hogy pusztán csak olvasunk valamit, még nem válik tapasztalattá. Tenni kell érte!

 

VágyVonzó mondóka

 

Annyi pozitív visszajelzést és olyan sok szeretetteljes levelet kaptam, hogy úgy döntöttem, legyen teljes a VágyVonzó paletta! Mindent, amit a naplómba vezettem, az összes módszert beletettem a Sikerkulcsok oktatócsomagokba. 

 

Eljött az Új Kezdet ideje! 2017 a megújulás és újrakezdés éve! 2017 a Te Siker Éved!

 

Most elérhető a teljes Sikerkulcs Program, amit én magam is naponta alkalmazok! 

 

>>Ha úgy érzed, Neked is pontosan erre van szükséged és szeretnéd a kezedbe venni az életed irányítását, kattints ide és vágj bele ebbe a hihetetlen, csodálatos kalandba!!!

 

Amit most átnyújtok Neked, mind a saját fejlesztésem és az elmúlt 5 éves, napi gyakorlatban alkalmazott módszereim tárháza. Segít, hogy elérd a céljaidat, megvalósítsd az álmaidat, valósággá tedd a vágyaidat!

 

Szürke hétköznapok? Céltalanság? Motiválatlanság? Fásultság? Sikertelenség? Kételyek? Egymásnak ellentmondó vágyak?
ENNEK MOST VÉGE!

 

Ha legalább napi 10 percet foglalkozol a céljaiddal, megváltozik az életed! Én átéltem. Boldog vagyok és egy percre sem bántam meg! Megtapasztaltam a saját életemben, hogy ez az egyik leghatékonyabb módszere a tudatos életvezetésnek. Hálás vagyok, hogy nem adtam fel!

Ha belevágsz ebbe az izgalmas kalandba, tudatosan foglalkozol a céljaiddal, lejegyzed a sikereidet, hasznosítod a mágikus mondókák erejét, azt fogod mesélni néhány hét elteltével az ismerőseidnek: 

“De jó, hogy belefektettem az energiát, tisztábban látom, hogy mi az, amit valójában akarok, egyre több ötletem van a megvalósításhoz! Látom, mennyi mindenért lehetek hálás és milyen sok remek képességgel rendelkezem ahhoz, hogy elérjem a céljaimat!”

 

>> IGEN! MA ELINDÍTOM VÁGYAIMAT A MEGVALÓSULÁS ÚTJÁN! (katt ide!)

 

Ha naponta legalább 10 percet foglalkozol a céljaiddal, akkor bizonyítottan megsokszorozod az esélyét annak, hogy elérd azokat! Keretet adsz a céljaidnak, látóköröd kiszélesedik, minden nap motiválod magad és egyre több ötleted lesz a megvalósításhoz.

 

MIÉRT MÁS A TUDATKULCS VÁGYVONZÓ ÉS SIKER NAPLÓ, MINT EGY SIMA FÜZET?

 

A Sikerkulcs oktatócsomagokban minden benne van, ami motivál, feltölt, energiát ad! A Naplókat nemcsak a grafika, hanem a mágikus mondókák, valamint a mindennapi motiváció teszik igazán egyedivé és hatásossá… és az a tengernyi szeretet, amivel készült 🙂

 

woman-591576_1280

Te melyik naplót választod?

 

acceptance-of-the-850373_640

SIKER 2017 CSOMAG

a legújabb!

nyomtatható 141 oldalas Siker 2017 jegyzetnapló a kapcsolódó SikerNapló minitréninggel 

108 megerősítés és saját mandala színező kiegészítve a Naplóhoz kapcsolódó siker titkokkal:

5990 Ft helyett most mindössze 2590 Ft!

 
Mikor válaszd ezt a csomagot?

Ha szeretnél egy rendkívüli segítő eszközzel gazdagodni a céljaid eléréséhez. Ha szeretnél minden nap erőt és motivációt kapni a vágyaid megvalósításához. 

 

>> IGEN! MA ELINDÍTOM VÁGYAIMAT A MEGVALÓSULÁS ÚTJÁN! (katt ide!)

 

acceptance-of-the-850373_640

VÁGYBÓL VALÓSÁG CSOMAG

mutasd meg vágyvonzó oldalad!!

nyomtatható VágyVonzó Napló (fekete-fehér) és a kapcsolódó VágyVonzó tanfolyam

5990 Ft helyett mindössze 3190 Ft!
 
Mikor válaszd ezt a csomagot?

Ha szeretnéd magad rendszerességre szoktatni és ezzel növelni a hatékonyságodat, hiszen ez a két csodálatos eszköz egész évben segítő társad lesz ebben a folyamatban! 

Ha egy olyan ajándékkal lepnéd meg magad, mely segít abban, hogy elérd a céljaidat és egyre sikeresebbé válj az élet számos területén.

Vera, VágyVonzó tündérünk, aki fáradhatatlanul segítette a VágyVonzó Napló kiadását, levélben írta meg a kiadás előtti tapasztalatait.

 

youth-570881_640

 

acceptance-of-the-850373_640

SIKERKULCSOK CSOMAG

Mágikus Mondókák e-könyvvel, mely külön már nem rendelhető!

14990 Ft helyett mindössze 5590 Ft!

Siker 2017 jegyzetnapló + Siker 2017 minitréning + VágyVonzó Napló + VágyVonzó tanfolyam ÉS a Mágikus Mondókák e-könyv most töredék áron!
 
Mikor válaszd?

Ha szeretnéd a legtöbb kézzel fogható eszközt a kezedben tartani a Tudatos Teremtéshez! Bármikor használható kulcskészlet!

Görgess lejjebb és olvass bele néhány olvasói visszajelzésbe! Rengeteg levelet kapunk – hisz a Tudatkulcsot havonta több, mint 30.000 ember olvassa, naponta pedig több, mint 3200 látogatója van – ezekből a visszajelzésekből választottunk ki néhányat. Nézd meg, nekik miben segítettek a Tudatkulcs módszerei!

 

> IGEN! MA ELINDÍTOM VÁGYAIMAT A MEGVALÓSULÁS ÚTJÁN! (katt ide!)

 

ÉS EZ MÉG NEM MINDEN! HA JÚNIUS 23 PÉNTEKIG BEÉRKEZIK AZ UTALÁSOD, TE LEHETSZ AZ A SZERENCSÉS, AKI VISSZANYERI VÁSÁRLÁSA TERJES ÖSSZEGÉT!

 

Emlékszel az újévi fogadalmaidra? Január elején mindenki új célokkal, új fogadalmakkal, lelkesen vág neki a mindennapoknak. Sajnos a tapasztalat azt mutatja, hogy ez a szenvedély hamar alábbhagy és a kitűzött célokat és fogadalmakat jó esetben mindössze 5 százalékuknak sikerül megvalósítani!

Sokat gondolkodtam azon, hogy mi lehet ennek a fő oka. Két dologra jöttem rá:

Az egyik a rendszerességben rejlő erő. Ez az a pont, ahol szépen lassan lemorzsolódnak a korábban lelkes emberek és végül abbahagyják az önfejlesztést, illetve visszavonják a céljaikba fektetett energiákat.

A másik pont is a rendszerességhez köthető, itt a folyamatos motiváció a kulcs. Ahogy fokozatosan alábbhagy a motiváció, úgy szűnik meg a kedv és végül a cselekvés.

 

>> IGEN! MA ELINDÍTOM VÁGYAIMAT A MEGVALÓSULÁS ÚTJÁN! (katt ide!)

 

Miért a Tudatkulcs? Mit mondanak, akik rendszeresen olvasnak és hasznosítják a Tudatkulcs tudásanyagokat? 

A Tudatkulcs abban segített nekem, hogy felismerjem,hogy minden napban van valami új lehetőség, amiből tanulhatok, amitől többé válhatok.”  S.M.

“A Tudatkulcs abban segített nekem, hogy tudatosabban figyeljek magamra és a történésekre. Nagyon sok, a mindennapokban használhatò gyakorlatot és megerősìtést kaptam.” Somogyi Ágnes

“A Tudatkulcs abban segített nekem, hogy hálát érezzek mindazért , amim van, és arra figyeljek, amit el szeretnék érni! ” P.E.

“Timke és a Tudatkulcs abban segít nekem, hogy még tovább fejlesszem az önismeretemet. Megtanultam Timkétől, hogy rengeteg lehetőség van az életben, csak nyitottnak kell rájuk lenni! Két évvel ezelőtt jöttem rá, mekkora jelentősége van annak, hogy tudatosan foglalkozzunk magunkkal, így nyitottá váltam az önfejlesztő módszerek széles palettájára. Tudatosan próbálgatom a már megismert módszereket, és amelyik úgy érzem, hogy segít, azokat fokozatosan beépítem a mindennapjaimba. Úgy gondolom, a Tudatkulcs is hozzá tud járulni ehhez a fejlődési folyamathoz.” – Bertalan Lívia

“Megtanultam Timkétől, hogy a boldogság képessége bennem van!” – K. Piroska

 

Mit mondott a kiadás vezetője a VágyVonzó naplóról a megjelenés előtt?

 

“Azért várom már a Vágyból valóság napló nyomdai megjelenését, mert véleményem szerint, amit mi saját kezűleg írunk le, az jobban megmarad. Könnyebben vissza tudjuk olvasni, és mivel mi magunk vetettük a sorokat a papírra, így azt magunkénak érezzük. Ezáltal könnyebben be tudjuk vonzani a vágyott dolgokat. Jobban elhisszük, hogy amire vágyunk, már a miénk. A kimondott szónak, ugyanígy a leírt soroknak is erejük van, méghozzá nagy!

 Azért jó, ha a Tudatkulcs VágyVonzó naplóba  írok, mert az számomra egyúttal olyan, mintha a “feladatot” átadnám az Univerzumnak. Leírtam, tehát megtettem a dolgom. Tovább nem gondolok rá különösképp, mert az írással kellő energiát adtam a megvalósításhoz, így úgymond elengedem, megoldásra átadom az Univerzumnak, és készen kapom vissza, már nem vágyakként, hanem megvalósult anyagként!

Minél jobban belemerülök a vágyaim leírásába, annál könnyebben, annál természetesebben tudom átlátni, mik is a valódi vágyaim és ezáltal könnyebben tudom elérni a céljaimat is.

De akár naponta megerősíthetjük vágyunkat, vagy újat írhatunk. Nem kell egyáltalán gátat szabni a vágyaknak, hiába tűnik elérhetetlennek. Te csak csináld, erősítsd magad, mert a leletetlen nem létezik!

Ha minden nap használom, írom a vágyaimat, akkor egyre magabiztosabbá válok, egyre könnyebben fogadom be a változást. Egyre jobban megtalál a megoldás. Egyre nyitottabbá válok a pozitív változás felé. Egyre nyitottabb és felszabadultabb leszek.

A Tudatkulcs mondókák és megerősítések pedig megsokszorozzák a hatást, könnyedén jegyzem meg a napi mantrámat és bármilyen helyzetben fel tudom idézni!” 

 

>> IGEN! MA ELINDÍTOM VÁGYAIMAT A MEGVALÓSULÁS ÚTJÁN! (katt ide!)

 

VÁGYVONZÓ OKTATÓCSOMAG: VÁGYVONZÓ NAPLÓ MÁGIKUS MONDÓKÁKKAL FELTURBÓZVA!

SIKERKULCS CSOMAG: SIKER 2017 + VÁGYVONZÓ + MÁGIKUS MONDÓKÁK! A MESTERHÁRMAS EGYBEN!

Ha most azt kérem tőled, mondj emlékezetből egy kis mondókát, biztos vagyok abban, hogy azonnal eszedbe jut egy a gyermekkorodból és mosolyogva, ritmusosan el is tudod nekem mondani.

Amikor annak idején egy nagy trauma után elkezdtem átalakítani az életem, beleszerettem a megerősítésekbe. Amikor először magamnak, később pedig a Tudatkulcson írtam pozitív megerősítéseket, egy idő után rímes, ritmusos formát öltöttek írás közben. Azt vettem észre hogy azonnal jobb kedvem lesz tőlük, mintha benső gyermekemhez szólnának.

“… minden vágyadhoz vezető ösvény az öröm folyosóján halad át.” – J. Hicks

Ahogy egyre többet mondogattam magamnak a mondókáimat, észrevettem azt is, hogy közben könnyedséget érzek, nincs az a ‘belső kétely-pingpong’.

A Mágikus Mondókák tehát abban segítenek, hogy a pozitív megerősítéseket a rímeknek és ritmusoknak köszönhetően könnyen megjegyezzük és rögzítsük a tudatalattinkban. Óvodás korunk mondókáihoz hasonlóan bármikor könnyedén felidézhetjük őket! Ezáltal segít arra figyelni, amit valóban szeretnénk és finoman ráhangolódunk az új látásmódra. Kedvünk szerint variálhatunk benne egyes szavakat is, hogy személyre szabottan alkalmazhassuk. 

 

book-147292_640

 

Mit mondanak az Olvasók a Mágikus Mondókákról, melyek a VágyVonzó oktatócsomagok alapját képezik?

 

“Elolvastam, és nehezen találok szavakat! CSODÁLATOS, FELEMELŐ, TÖKÉLETES! Olyan, mint TE magad, RAGYOGÓ!!! Annyira nagy szükség van a mindennapi biztatásra, mert bár tudjuk, egyedül mégse úgy alakulnak a mindennapok. Viszont együtt lassan mégis szokássá válik, és ha kimarad néha egy nap, bizony hiányzik! Köszönöm, hogy vagy! Köszönöm, hogy olvashatom írásaidat! KÖSZÖNÖM A KÉK KÖNYVECSKÉT! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM!” K. Erika

“Nem találok szavakat a Csupakék Csodához….. mert: “Amikor a szív túlcsordul, csak a csend közvetíthet.”(Osho). Csodálatos, csodálatos, remek……. Csupakék Csoda. Szeretem, szeretem, szeretem. Végtelen hálával tartozom Neked és a Gondviselésnek, hogy ezt AJÁNDÉKba kaptam. >>Köszönöm, köszönöm, köszönöm, mindazt amim van, mindig megbecsülöm!!!!!!<<“ D. Enikő

“Egyszerűen nem tudok betelni vele…. Többször elolvastam és mindennap   beleolvasok…. Nagyon köszönöm  ezt a nyereményt…..  Az  Univerzum válasza volt ez  a  könyv  a  hitemre. További áldást munkátokra…. sok-sok embernek ad a megosztásotok….. Reményt, hitet ott, amikor azt hiszik már semmi sincs…..!”  I. Zsuzsa

“Drága Timke!Sikerült letölteni a könyvet !!
Ez maga a csoda!! Elhatároztam, hogy ezt a csodát összekötöm egy másik csodás módszerrel, az EFT-vel ! Miközben mondogatom a mantrákat, kopogtatom a pontokat, így berögzülnek a tudatalattimba! Nagyon Boldog vagyok!! Köszönöm!!!
” E. Judit

 

>> IGEN! MA ELINDÍTOM VÁGYAIMAT A MEGVALÓSULÁS ÚTJÁN! (katt ide!)

 

NÉZZÜK MEG ÖSSZEFOGLALVA, MI MINDENT NYERSZ, AMIKOR BEFEKTETSZ A VÁGYVONZÓ, A TUDATOS TEREMTÉS, VAGY A CSODA CSOMAGBA:
acceptance-of-the-850373_640

 Segíti vágyaid megvalósulását
acceptance-of-the-850373_640

Motivációt ad a mindennapokra
acceptance-of-the-850373_640

Bizonyítottan hatékony módszereket ötvöz
acceptance-of-the-850373_640

Segít tisztán látni, hogy mit szeretnél valójában
acceptance-of-the-850373_640

Egyedi, sehol máshol nem kapható
acceptance-of-the-850373_640

Segít megtalálni az irányt, a saját utat
acceptance-of-the-850373_640

Ha elakadtál, továbblendít
acceptance-of-the-850373_640

Ha kételyek merülnének fel benned, motivál és megerősít
acceptance-of-the-850373_640

Rendszerességre ösztönöz
acceptance-of-the-850373_640

Feltölt energiával, lelkesedéssel
acceptance-of-the-850373_640

Segít arra fókuszálni, amit szeretnél
acceptance-of-the-850373_640

Elősegíti a pozitív gondolkodást és életszemléletet
acceptance-of-the-850373_640
Bárhol, bármikor veled van és azonnal használható

 

Ha naponta legalább 10 percet szánsz rá, az eredmény nem marad el! Egyre több célod valósul meg, egyre magabiztosabbá, lelkesebbé, sikeresebbé válsz! Tedd meg ma az első lépést a céljaid felé!

 

U.i: Majdnem elfelejtettem: bármelyik csomagot választod, mellé mindössze 3490 Ft-ért kérhetsz most 8000 Ft értékű Pénzrendező programozott kristályszettet!

 

 
GYAKORI KÉRDÉSEK
 
Hogyan hatnak a programozott kristályok?

Az ásványokat sokan pusztán szép tárgyaknak tekintik, ám régóta tudjuk, hogy minden természetes ásvány egy-egy csak rá jellemző frekvencián rezeg és ezt bocsájtja ki a külvilágba. Mi magunk, a szerveink is bizonyos frekvencián rezegnek, ha harmonikusan, akkor egészségről beszélünk, ha diszharmonikusan, akkor az egyensúly felbomlásáról, tartós fennállása esetén pedig betegségről van szó.

Az ásványok abban támogatnak bennünket, hogy a rezgéseink ismét harmonikussá váljanak. A programozott kristályok célirányosan segítenek ebben. Tehát fizikailag “nem csinálnak semmit”, hanem finomenergiáikkal harmonikussá alakítják a diszharmonikus rezgéseket, valamint az alap programjuknak és a beléjük programozott információknak megfelelően átalakítják a rezgéseinket úgy, hogy feloldódjanak blokkjaink, felismerjük a lehetőségeket és ezután megéljük a pozitív változást.

A programozás mindig a szeretet jegyében történik, egy speciális módszerrel a megtisztított ásványokat beprogramozzuk a kívánt cél elérésének támogatásához.

Fontos, hogy magunknál hordjuk őket (a zsebünkben, ékszerként magunkon), tehát folyamatosan az auránkban legyenek, mert ott fejtik ki a hatásukat. Ne feledjük, a diszharmónia sem azonnal a testben jelenik meg, hanem először az aurában érzékelhető.

 

Mennyi idő alatt érezhető a hatásuk?

Ha minden nap magadnál tartod őket, legkésőbb 3 hónapon belül. Mindenkinél más ez az időtartam, van, akinél szinte azonnal hat!

Fontos, hogy légy figyelmes, vedd észre, tanúsítsd a változásokat, légy hálás a legapróbb örömteli eseményért is, ami ér! Azt fogod tapasztalni, hogy sokkal több lehetőség érkezik az életedbe azon a területen, amit programozott kristállyal töltesz fel, számos felismeréssel fogsz gazdagodni. Figyelj ezekre és ragadd meg a kínálkozó lehetőségeket!

Van, amikor csak később veszi észre az ember, hogy mennyivel előrébb tart, ezért fontos, hogy légy tudatos, nyitott, befogadó!

 

Hogyan használjam a programozott kristályaimat?

A kristályokat mindig tartsd magadnál, hogy az auráddal folyamatosan érintkezzenek! Így tudják kifejteni áldásos hatásaikat! Kivételt képeznek ezalól az otthoni kristályok, kristályszettek, ezek a térben fejtik ki harmonizáló hatásukat.

 

Kell-e tisztítani, tölteni a programozott ásványaimat?

A fenti ásvány karkötőket nem szükséges sem tisztítani, sem tölteni, mert programozás előtt tisztítom őket és a csomagocskák olyan kristályokat tartalmaznak, melyek megtartják a programot és folyamatosan sugározzák ki magukból.

 

Hogyan kapom kézhez a programozott kristály karkötőmet?

A termékek ára jelenlegi akciónkban tartalmazza a csomagolás és ajánlott postázás díját belföldre. Külföldi rendelésnél a teljes postai díjból 600 Ft kerül levonásra, a különbözetet a vásárló fizeti.

 

Miért éri meg kifejezetten Tudatkulcs programozott ásványt rendelni?

Azért ajánlom figyelmedbe a kristályaimat, mert én magam is évek óta használom őket és érzem áldásos hatásukat! A programozott kristályok már több, mint egy éve támogatnak abban, hogy harmonikus érzésekkel éljem a mindennapjaim, felismerésekkel gazdagítanak, segítenek abban, hogy felismerjem és megragadjam a jobbnál jobb lehetőségeket és fejlődjem.

Mindegyik ásvány, amit megtisztítás után programozok, természetes és eredeti, olyan szállítótól vásárolom, aki garanciát vállal az eredetiségükre.

A Kristálykulcs kristálykarkötőit, kristályszettjeit minden esetben én magam készítem és programozom egy harmonikus, szeretetteljes térben. Tehát nem tucat áru és ráadásul dupla garanciát vállalok ezekre a kristály termékekre! Erről lejjebb görgetve, a levelem aljén olvashatsz bővebben!

A kristályprogramozást alap, majd haladó szinten is elsajátítottam (ez a legmagasabb minősítés jelenleg), ezenfelül okleveles kristálygyógyász is vagyok. Az ásványok csodálatos hatását tehát nemcsak mint használó, hanem mint kezelő is tapasztalom a munkám során és az életemben.

Theta Healing konzulensként az egész folyamat alatt a tiszta szeretet terében végzem a munkámat, ami számomra nem is munka, hanem szeretettel végzett hivatás.

 

MIT MONDANAK, AKIK MÁR HASZNÁLJÁK?

“Amit azonnal éreztem a szeretettel feltöltött kristályokkal kapcsolatban, hogy árad a melegség a karkötőkből!”
– Viki

“Szeptemberben rendeltem meg a Szerelemvonzó, párkapcsolat javító kristályszettet. Több éves se vele se nélküle, szenvedéssel teli kapcsolatban voltam egy elköteleződésre képtelen férfival, Nagy boldogság számomra, hogy ezt a kapcsolatot le tudtam zárni és azóta sem hiányzik! Olyan felismerésekkel és eseményekkel gazdagított az elmúlt időszak, ami abban is segített, hogy az önbecsülésem nővekedjen. Azt is észrevettem, hogy a korábbiakhoz képest nyitottabb vagyok, több érdekes emberrel is lehetőségem nyílt megismerkedni és alakul is valami egy nagyon vonzó férfival. Szívből ajánlom a Tudatkulcs programozott kristályok használatát másoknak is és annyit tudnék  hozzá tanácsolni, hogy figyeljék magukat és az eseményeket, mert tényleg nagyon finoman áthangolják az embert a kristályok.”
– I. Katalin

“Amióta használom, úgy érzem, kevesebbet aggódom az egészségem miatt. Korábban sokat szorongtam emiatt. Amit még észrevettem, hogy tudatosabb lettem a testem jelzéseire és jobban bízom a testemben.” 
– Rebeka