NAPI ASZTROLÓGIA

 

Vénusz napja – péntek
Napkelte: 5:12

 

Fókuszáljunk a mai napon a harmóniára, a békére, a szeretetre, a szerelemre, a gyengédségre, vegyük észre magunkban és magunk körül a szépséget! Kedvező a Vénusz uralta időszak az érzékiségre, kapcsolatok kialakítására, ismerkedésre, kapcsolataink ápolására, házasság megkötésére, szépségünk ápolására, szépségünk megnyilvánítására (pl.: szép smink, új frizura, érzéki parfüm, ékszer, stb.), művészetre. Fejezzük ki magunkat ma művészi eszközökkel: énekeljünk, rajzoljunk, fessünk, kerüljünk kapcsolatba a művészettel; illetve mindazzal, amit szépnek találunk, ami örömmel tölt el, ami biztonságérzetet ad. Partnerünket, barátainkat biztosítsuk szeretetünkről, törődjünk velük! Forduljunk jóindulatúan mindenki felé! Hálával és szeretettel gondoljunk ízlelésünkre, torkunkra, veséinkre! A hagyomány szerint ez a nap kiváló a szerelem örömeire, szerelmi varázslatokra, a harmónia, béke megteremtésére a családban.

MEGERŐSÍTŐ SZERETET KÁRTYÁK

Viszonylag kevéssé közismert, hogy a régi asztrológia hagyományai alapján a hét napjai az úgynevezett káldeusi bolygósorrendnek megfelelően egy-egy égitesthez vannak hozzárendelve: a vasárnap a Naphoz; a hétfő a Holdhoz; a kedd a Marshoz; a szerda a Merkúrhoz; a csütörtök a Jupiterhez; a péntek a Vénuszhoz; a szombat a Szaturnuszhoz. Fontos! A napok itt nem a megszokott 0 órától, hanem napkeltétől kezdődnek! Mit jelent ez az életvezetés szempontjából? A bolygókhoz tartozó analógiákat, minőséget érdemes beépítenünk az adott napi tevékenységeink közé. Próbáld ki, hogyan alakítja az életedet, ha az adott napi minőségekre fókuszálsz és összhangba hozod magad ezekkel az energiákkal.

 

 

5 hozzászólás

  • Erdekes! Szeretnek tobb informaciot kapni!
    Tisztelettel: Timar Zsuzsa

  • Nagyon tetszik,minden nap igyekszem ezekre tudatosan figyelni,köszönöm

  • Nagyon érdekesnek tartom, szeretnék több információt!
    Köszönöm! Marcsi

  • Köszönöm az érdeklődő, inspiráló hozzászólásokat! Hamarosan minden naphoz kapcsolódó megerősítéseket is olvashattok a Tudatkulcs Asztro Blogban! Ezen felül várom a kérdéseket azon kedves Olvasóimtól, akik jelezték, hogy szeretnének még többet megtudni a témában. Öleléssel: Timke

  • Köszönöm ,Nagyon hasznos számomra ,, és igyekszem minden nap használni a napi megerösitéseket ,hogy pozitiv változást hozzanak a minden napjaimba .

Join the Discussion

Használható karakterek a hozzászólásban: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>