Szaturnusz napja – szombat
 
Napkelte: 7:06

Fókuszáljunk a mai napon a stabilitásra, arra, hogy biztos alapokon állunk, a rendre, a struktúrára, arra az alázatra, ami nem a megaláztatáshoz kapcsolódik, hanem a bölcs belátáshoz! Teremtsünk rendet magunkban és magunk körül. Minden helyzetben lássuk meg a tanítást. Ellenállás helyett fogadjuk el, ami van és gondolatainkkal teremtsük meg a szebb jövő alapjait! A korlátokban is lássuk meg a segítő szándékot! Idős embereket jelöl a Szaturnusz, érdemes meghallgatnunk olyan idős bölcsek tanácsát, akik tapasztalataik átadásával segíthetnek bennünket! Hálával és szeretettel gondoljunk térdeinkre, csontjainkra, ízületeinkre, bőrünkre! Ideális a mai nap méregtelenítésre, illetve böjtre! A hagyomány szerint ez a nap általánosan ügyeinkre nézve kedvezőtlen hatású. Az épületek és építmények a Szaturnuszhoz tartoznak, ezért jó aspektusok esetén ingatlannal kapcsolatos adásvétel, építészeti ügyek elvégzésére alkalmasnak tartották.

AJÁNDÉK TRÉNING: SIKERSZOKÁSOK ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜL

Viszonylag kevéssé közismert, hogy a régi asztrológia hagyományai alapján a hét napjai az úgynevezett káldeusi bolygósorrendnek megfelelően egy-egy égitesthez vannak hozzárendelve: a vasárnap a Naphoz; a hétfő a Holdhoz; a kedd a Marshoz; a szerda a Merkúrhoz; a csütörtök a Jupiterhez; a péntek a Vénuszhoz; a szombat a Szaturnuszhoz. Fontos! A napok itt nem a megszokott 0 órától, hanem napkeltétől kezdődnek! Mit jelent ez az életvezetés szempontjából? A bolygókhoz tartozó analógiákat, minőséget érdemes beépítenünk az adott napi tevékenységeink közé. Próbáld ki, hogyan alakítja az életedet, ha az adott napi minőségekre fókuszálsz és összhangba hozod magad ezekkel az energiákkal.

Comments ( 5 )

 1. ReplyTimar. Zsuzsanna
  Erdekes! Szeretnek tobb informaciot kapni! Tisztelettel: Timar Zsuzsa
 2. Replyszinné
  Nagyon tetszik,minden nap igyekszem ezekre tudatosan figyelni,köszönöm
 3. ReplyMuszka Mária
  Nagyon érdekesnek tartom, szeretnék több információt! Köszönöm! Marcsi
 4. ReplyAuthorTimke
  Köszönöm az érdeklődő, inspiráló hozzászólásokat! Hamarosan minden naphoz kapcsolódó megerősítéseket is olvashattok a Tudatkulcs Asztro Blogban! Ezen felül várom a kérdéseket azon kedves Olvasóimtól, akik jelezték, hogy szeretnének még többet megtudni a témában. Öleléssel: Timke
 5. ReplyÁgi
  Köszönöm ,Nagyon hasznos számomra ,, és igyekszem minden nap használni a napi megerösitéseket ,hogy pozitiv változást hozzanak a minden napjaimba .