NAPI ASZTROLÓGIA

 

Jupiter napja – csütörtök
Napkelte: 7:13

 

Fókuszáljunk a mai napon a szerencsére, a sikerre, a kiteljesedésre, a jólétre, a bőségre, a boldogságra, a bizalomra, a hitre, a bölcsességre, az igazságra, az optimizmusra! Tudatosítsuk magunkban, hogy szerencsések vagyunk és mennyi mindenünk megvan! Ez a szerencse napja univerzálisan, kedvező a magasabb tanulmányokra, összefüggések megtalálására, megértésére, barátságaink ápolására, jogi ügyek rendezésére, hitünk megerősítésére, minden olyan dologgal foglalkozni, melyet növekedni, bővíteni szeretnénk! A Jupiter a gazdag, népszerű embereket is jelöli, olvassunk ma róluk sikertörténeteket, tőlük tanácsokat. Gondoljunk hálával az életünkre, arra, hogy életünk minden történése segíteni akar bennünket. Szeretettel gondoljunk májunkra, hasnyálmirigyünkre, csípőnkre, az artériáinkra. A hagyomány szerint ez a nap minden ügyre nézve szerencsés; ideális időszak továbbá utazásokra, tanulmányokba kezdeni, jogi ügyletek lebonyolítására.

SZERENCSEHOZÓ MEGERŐSÍTÉS MONDÓKA

Viszonylag kevéssé közismert, hogy a régi asztrológia hagyományai alapján a hét napjai az úgynevezett káldeusi bolygósorrendnek megfelelően egy-egy égitesthez vannak hozzárendelve: a vasárnap a Naphoz; a hétfő a Holdhoz; a kedd a Marshoz; a szerda a Merkúrhoz; a csütörtök a Jupiterhez; a péntek a Vénuszhoz; a szombat a Szaturnuszhoz. Fontos! A napok itt nem a megszokott 0 órától, hanem napkeltétől kezdődnek! Mit jelent ez az életvezetés szempontjából? A bolygókhoz tartozó analógiákat, minőséget érdemes beépítenünk az adott napi tevékenységeink közé. Próbáld ki, hogyan alakítja az életedet, ha az adott napi minőségekre fókuszálsz és összhangba hozod magad ezekkel az energiákkal.

5 thoughts on “NAPI ASZTROLÓGIA

  1. Erdekes! Szeretnek tobb informaciot kapni!
    Tisztelettel: Timar Zsuzsa

  2. Nagyon tetszik,minden nap igyekszem ezekre tudatosan figyelni,köszönöm

  3. Nagyon érdekesnek tartom, szeretnék több információt!
    Köszönöm! Marcsi

  4. Köszönöm az érdeklődő, inspiráló hozzászólásokat! Hamarosan minden naphoz kapcsolódó megerősítéseket is olvashattok a Tudatkulcs Asztro Blogban! Ezen felül várom a kérdéseket azon kedves Olvasóimtól, akik jelezték, hogy szeretnének még többet megtudni a témában. Öleléssel: Timke

  5. Köszönöm ,Nagyon hasznos számomra ,, és igyekszem minden nap használni a napi megerösitéseket ,hogy pozitiv változást hozzanak a minden napjaimba .

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük