NAPI ASZTROLÓGIA

 

Szaturnusz napja – szombat
 
Napkelte: 4:48

Fókuszáljunk a mai napon a stabilitásra, arra, hogy biztos alapokon állunk, a rendre, a struktúrára, arra az alázatra, ami nem a megaláztatáshoz kapcsolódik, hanem a bölcs belátáshoz! Teremtsünk rendet magunkban és magunk körül. Minden helyzetben lássuk meg a tanítást. Ellenállás helyett fogadjuk el, ami van és gondolatainkkal teremtsük meg a szebb jövő alapjait! A korlátokban is lássuk meg a segítő szándékot! Idős embereket jelöl a Szaturnusz, érdemes meghallgatnunk olyan idős bölcsek tanácsát, akik tapasztalataik átadásával segíthetnek bennünket! Hálával és szeretettel gondoljunk térdeinkre, csontjainkra, ízületeinkre, bőrünkre! Ideális a mai nap méregtelenítésre, illetve böjtre! A hagyomány szerint ez a nap általánosan ügyeinkre nézve kedvezőtlen hatású. Az épületek és építmények a Szaturnuszhoz tartoznak, ezért jó aspektusok esetén ingatlannal kapcsolatos adásvétel, építészeti ügyek elvégzésére alkalmasnak tartották.

AJÁNDÉK TRÉNING: SIKERSZOKÁSOK ERŐFESZÍTÉS NÉLKÜL

Viszonylag kevéssé közismert, hogy a régi asztrológia hagyományai alapján a hét napjai az úgynevezett káldeusi bolygósorrendnek megfelelően egy-egy égitesthez vannak hozzárendelve: a vasárnap a Naphoz; a hétfő a Holdhoz; a kedd a Marshoz; a szerda a Merkúrhoz; a csütörtök a Jupiterhez; a péntek a Vénuszhoz; a szombat a Szaturnuszhoz. Fontos! A napok itt nem a megszokott 0 órától, hanem napkeltétől kezdődnek! Mit jelent ez az életvezetés szempontjából? A bolygókhoz tartozó analógiákat, minőséget érdemes beépítenünk az adott napi tevékenységeink közé. Próbáld ki, hogyan alakítja az életedet, ha az adott napi minőségekre fókuszálsz és összhangba hozod magad ezekkel az energiákkal.

5 hozzászólás

  • Erdekes! Szeretnek tobb informaciot kapni!
    Tisztelettel: Timar Zsuzsa

  • Nagyon tetszik,minden nap igyekszem ezekre tudatosan figyelni,köszönöm

  • Nagyon érdekesnek tartom, szeretnék több információt!
    Köszönöm! Marcsi

  • Köszönöm az érdeklődő, inspiráló hozzászólásokat! Hamarosan minden naphoz kapcsolódó megerősítéseket is olvashattok a Tudatkulcs Asztro Blogban! Ezen felül várom a kérdéseket azon kedves Olvasóimtól, akik jelezték, hogy szeretnének még többet megtudni a témában. Öleléssel: Timke

  • Köszönöm ,Nagyon hasznos számomra ,, és igyekszem minden nap használni a napi megerösitéseket ,hogy pozitiv változást hozzanak a minden napjaimba .

Join the Discussion

Használható karakterek a hozzászólásban: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>