NAPI ASZTROLÓGIA

Viszonylag kevéssé közismert, hogy a régi asztrológia hagyományai alapján a hét napjai az úgynevezett káldeusi bolygósorrendnek megfelelően egy-egy égitesthez vannak hozzárendelve: a vasárnap a Naphoz; a hétfő a Holdhoz; a kedd a Marshoz; a szerda a Merkúrhoz; a csütörtök a Jupiterhez; a péntek a Vénuszhoz; a szombat a Szaturnuszhoz. Fontos! A napok itt nem a megszokott 0 órától, hanem napkeltétől kezdődnek! Mit jelent ez az életvezetés szempontjából? A bolygókhoz tartozó analógiákat, minőséget érdemes beépítenünk az adott napi tevékenységeink közé. Próbáld ki, hogyan alakítja az életedet, ha az adott napi minőségekre fókuszálsz és összhangba hozod magad ezekkel az energiákkal.

ASZTROLÓGIA TANFOLYAM – KATTINTS IDE!

 

Nap napja – vasárnap

Fókuszáljunk a mai napon a személyiségfejlesztésre, az életerőre, a jólétre, a fényre, a tisztánlátásra, a melegségre, a békére, a jószívűségre, a hűségre! Végezzünk kreatív tevékenységet. Gondoljunk hálával a szívünkre, vérkeringésünkre! A Nap szimbolizálja az apát, a befolyásos embereket, ezért ma érdemes a társaságukban tartózkodni. A hagyomány szerint alkalmas a mai nap pénzünk gyarapítására, jóslásra, béke megteremtésére, szövetségek kötésére.

 

Hold napja – hétfő

Fókuszáljunk a mai napon a léleképítésre, az intuíciónkra, az érzelmeinkre, a vágyainkra, igényeinkre, a gondoskodásra, ösztöneinkre, a bennünk élő gyermekre és női oldalunkra! Végezzünk ellazító tevékenységet, vegyünk gyógyító fürdőt, vizualizáljuk vágyainkat! Kiváló időszak az álmaink üzenetének megfejtésére! Gondoljunk hálával a gyomrunkra, mellünkre, valamint az éltető vízre! A Hold szimbolizálja az anyát, ezért ma érdemes a társaságában tartózkodni. A hagyomány szerint nem alkalmas a mai nap bizonytalan és hosszantartó ügyek elkezdésére, ellenben ideális álom kérésére, látomások előidézésére.

 

Mars napja – kedd

Fókuszáljunk a mai napon teremtő erőnkre, cselekvő erőnkre, tartásunkra, a bátorságra, a kitartásra, arra, hogy képesek vagyunk elérni céljainkat! Tudatosítsuk magunkban: győztesek vagyunk! Kiváló időszak sportra, szenvedélyre, hódításra, illetve kitörni valamiből, élre törni valamiben! Gondoljunk szeretettel és hálával ösztöneinkre; izmainkra, vérkeringésünkre! A hagyomány szerint ideális ez az időszak gépek vásárlására, javítására, nagy energiákat igénylő tevékenységekre. Mivel a Mars uralja a veszekedést is, tudatosan keressük és lássuk meg a békét minden helyzetben!

 

Merkúr napja – szerda

Fókuszáljunk a mai napon gondolkodásunk és szavaink teremtő erejére, az alkalmazkodásra, a tanulásra, a polaritás mögötti egységre, testünk-lelkünk-szellemünk egységére, az adok-kapok egyensúlyára (hisz voltaképp ugyanaz)! Tudatosítsuk magunkban: minden ami van, önmagában semleges, látásmódunktól válik valamilyenné! Kiváló időszak tanulásra, jóízű, élénk beszélgetésekre, üzleti tárgyalásokra, közvetítésre, jóleső sétára a szabad levegőn! Gondoljunk szeretettel és hálával légzőszerveinkre, hangképző- és hallószerveinkre, idegeinkre és ujjainkra! Próbáld ki: ma telepatikusan üzenj valakinek! A hagyomány szerint ideális ez a nap az információgyűjtésre, tanulmányokra, jövendőt mondani, kereskedni, pénzteremtő varázslatokra, mágikus eszközök beavatására.

 

Jupiter napja – csütörtök

Fókuszáljunk a mai napon a szerencsére, a sikerre, a kiteljesedésre, a jólétre, a bőségre, a boldogságra, a bizalomra, a hitre, a bölcsességre, az igazságra, az optimizmusra! Tudatosítsuk magunkban, hogy szerencsések vagyunk és mennyi mindenünk megvan! Ez a szerencse napja univerzálisan, kedvező a magasabb tanulmányokra, összefüggések megtalálására, megértésére, barátságaink ápolására, jogi ügyek rendezésére, hitünk megerősítésére, minden olyan dologgal foglalkozni, melyet növekedni, bővíteni szeretnénk! A Jupiter a gazdag, népszerű embereket is jelöli, olvassunk ma róluk sikertörténeteket, tőlük tanácsokat. Gondoljunk hálával az életünkre, arra, hogy életünk minden történése segíteni akar bennünket. Szeretettel gondoljunk májunkra, hasnyálmirigyünkre, csípőnkre, az artériáinkra. A hagyomány szerint ez a nap minden ügyre nézve szerencsés; ideális időszak továbbá utazásokra, tanulmányokba kezdeni, jogi ügyletek lebonyolítására.

SZERENCSEHOZÓ MEGERŐSÍTÉS MONDÓKA

 

Vénusz napja – péntek

Fókuszáljunk a mai napon a harmóniára, a békére, a szeretetre, a szerelemre, a gyengédségre, vegyük észre magunkban és magunk körül a szépséget! Kedvező a Vénusz uralta időszak az érzékiségre, kapcsolatok kialakítására, ismerkedésre, kapcsolataink ápolására, házasság megkötésére, szépségünk ápolására, szépségünk megnyilvánítására (pl.: szép smink, új frizura, érzéki parfüm, ékszer, stb.), művészetre. Fejezzük ki magunkat ma művészi eszközökkel: énekeljünk, rajzoljunk, fessünk, kerüljünk kapcsolatba a művészettel; illetve mindazzal, amit szépnek találunk, ami örömmel tölt el, ami biztonságérzetet ad. Partnerünket, barátainkat biztosítsuk szeretetünkről, törődjünk velük! Forduljunk jóindulatúan mindenki felé! Hálával és szeretettel gondoljunk ízlelésünkre, torkunkra, veséinkre! A hagyomány szerint ez a nap kiváló a szerelem örömeire, szerelmi varázslatokra, a harmónia, béke megteremtésére a családban.

MEGERŐSÍTŐ SZERETET KÁRTYÁK

 

Szaturnusz napja – szombat

Fókuszáljunk a mai napon a stabilitásra, arra, hogy biztos alapokon állunk, a rendre, a struktúrára, arra az alázatra, ami nem a megaláztatáshoz kapcsolódik, hanem a bölcs belátáshoz! Teremtsünk rendet magunkban és magunk körül. Minden helyzetben lássuk meg a tanítást. Ellenállás helyett fogadjuk el, ami van és gondolatainkkal teremtsük meg a szebb jövő alapjait! A korlátokban is lássuk meg a segítő szándékot! Idős embereket jelöl a Szaturnusz, érdemes meghallgatnunk olyan idős bölcsek tanácsát, akik tapasztalataik átadásával segíthetnek bennünket! Hálával és szeretettel gondoljunk térdeinkre, csontjainkra, ízületeinkre, bőrünkre! Ideális a mai nap méregtelenítésre, illetve böjtre! A hagyomány szerint ez a nap általánosan ügyeinkre nézve kedvezőtlen hatású. Az épületek és építmények a Szaturnuszhoz tartoznak, ezért jó aspektusok esetén ingatlannal kapcsolatos adásvétel, építészeti ügyek elvégzésére alkalmasnak tartották.

 

 

 

 

 

 

 

5 thoughts on “NAPI ASZTROLÓGIA

  1. Erdekes! Szeretnek tobb informaciot kapni!
    Tisztelettel: Timar Zsuzsa

  2. Nagyon tetszik,minden nap igyekszem ezekre tudatosan figyelni,köszönöm

  3. Nagyon érdekesnek tartom, szeretnék több információt!
    Köszönöm! Marcsi

  4. Köszönöm az érdeklődő, inspiráló hozzászólásokat! Hamarosan minden naphoz kapcsolódó megerősítéseket is olvashattok a Tudatkulcs Asztro Blogban! Ezen felül várom a kérdéseket azon kedves Olvasóimtól, akik jelezték, hogy szeretnének még többet megtudni a témában. Öleléssel: Timke

  5. Köszönöm ,Nagyon hasznos számomra ,, és igyekszem minden nap használni a napi megerösitéseket ,hogy pozitiv változást hozzanak a minden napjaimba .

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük