Posted on

TAROT

A mai nap Tarot kártyája:
Hold

 

Tanács: merj időnként lemerülni lelked mélységeibe, például figyeld meg, milyen helyzeteket teremtesz tudattalanul és mihez akar ez hozzásegíteni téged! Mi lehet egy-egy történés valódi oka, gyökere? Merj továbbmenni a félelmeid ellenére is, hiszen mindig csak az ismeretlen félelmetes! Lásd a félelmet segítőnek, vállald fel. Ne képzeld hatalmasabbnak önmagadnál, hisz nem ő teremtett téged (hanem pont fordítva)! Amikor pedig már nincs rá szükség, el fog tűnni.

 

Napi Kártyaként:  legyen a mai nap az érzelmek vállalása és a tudatosítás napja! Ne nyomd el az érzelmeid, hanem használd őket útjelzőként: mennyire vagy összhangban igazi önvalóddal, valódi szándékoddal? Figyeld meg a mai napon azt is, mi bújik meg valójában egy- egy kellemetlennek tűnő, illetve ismétlődő történés mögött? Milyen emléket idéz fel, mit akar benned tudatosítani, feloldani, gyógyítani?

 

Ha gátként jelenik meg: félelmeid akadályoznak, csalódásaid emlékei, valamint a múlt folytonos visszajátszása! Maradj a MOSTban! Engedd el a félelmeidet, mert ezek legtöbbször olyan dolgok, melyeket te képzelsz el és nincsenek jelen!

 

HÚZZ EGY TAROT KÁRTYÁT! -> Itt

TOVÁBBI ÍRÁSOK A TÉMÁBAN: -> Olvass tovább

Tarot 2