Posted on 8 hozzászólás

SZÓ-KÉP JÁTÉK 25. NAP

JÁTÉK!

Folytatódik játékos önismereti gyakorlatunk! Tartsatok velem a minden nap! 🙂

Megkezdődött egy nagyon hasznos önfejlesztő kihívás bemelegítő része: naponta egy kis gyakorlatra hívlak Benneteket! 🙂

SZÓ-KÉP játékunkban minden nap egy képet mutatok és arra kérlek, hogy figyeld meg az első felbukkanó gondolatod, az azt kísérő érzést, esetleg történetet, majd pedig adj címet ennek a képnek. Hol jelenik meg most ez a téma az életedben?

Szánj magadra egy kis időt, adj magadnak egy kis énidőt! 🙂

Ez a játék abban segít, hogy az asszociációk segítségével felismerések, új nézőpontok szülessenek bennünk és akár egy-egy új megoldás is kibontakozzon a szemünk előtt!

 

Indulhatunk? 🙂

 

Fontos! Azok, akik végig a játék során a legaktívabbak, nyeremény sorsoláson vesznek részt (a bejegyzés végén azt is elárulom, mit kap a két győztesünk!) 🙂

A gyakorlathoz minden képkártyánál segítséget nyújt a folyamat leírása, valamint a kiegészítés és az extrák, melyeket fontosnak tartok kiemelni. Ha valahol úgy érzed, nem tetszik, avagy hiányzik neked valami a képkártyáról, bátran változtass a kiegészítés részben leírtak alapján! 

A mai képkártya:

 

 

1. Mi az első gondolatod?
2. Mi az első érzésed?
3. Van-e esetleg egy kapcsolódó emléked/történeted? Ha szeretnél, írj is egy kis mesét a képhez!
4. Hol, mely életterületedben aktuális ez a téma most neked? Miért?
5. Milyen címet adnál a képnek?

FONTOS KIEGÉSZÍTÉS:

6. Ha úgy érzed, hogy valami hiányzik a képről: mit tennél hozzá? Mivel egészítenéd ki? Mit változtatnál rajta?
7. Ha jött valami felismerés ezzel kapcsolatban és tudod kötni valamely mostani fontos élettémádhoz, abban mit változtatnál? Mi az, amit már meg is tudsz tenni ennek érdekében? Mit teszel meg konkrétan ennek érdekében?
8. Mi az, amivel már most is rendelkezel? Milyen sikereid voltak eddig ebben a témában? Mi az, ami már most is jól működik benne?

ÚJ! ÚJ! ÚJ! EXTRA GYAKORLATOK! KATTINTS IDE!

A mai képkártyához kapcsolódó kulcsszó/kérdés/megerősítés >> https://tudatkulcs.hu/napi-utravalo-25/

A címet, amit a képnek adtál, kérlek, oszd meg velünk is! Így azonnal bekerülsz a nyereményjáték résztvevői közé is 🙂 A többi választ is szívesen olvasom, amennyiben úgy érzed, megosztható! 🙂

Azt javaslom, hogy egy külön füzetbe is jegyezd le a napi válaszaid, legyen egy erre szánt naplód, melybe a felismeréseidet rögzíted. Nagyon érdekes lesz visszaolvasni és segítséget is adhat abban, hogy további felismerések, megoldások szülessenek Benned.

Tarts velünk minden nap a játékban! Nemcsak értékes nyeremény vár, hanem csodás felismerésekkel is gazdagodsz a játék során!

A Tudatkulcs SZÓ-KÉP játékos önismereti gyakorlatai hasonlóak egy coachinghoz, melynek során -mint egy edző- végig támogatlak abban, hogy megtaláld a saját válaszaid. 

 

Ide kattintva egyben megtalálod az összes nap képkártyáit!

 

NÉHÁNY VISSZAJELZÉS A TUDATKULCS SZÓ-KÉP JÁTÉKOS ÖNISMERETI GYAKORLATÁRÓL:

„A kép sok érdekes, segítő kérdést csalogatott már most elő, nagyon hálás vagyok érte Timke :-))))”

„Nagyon élvezem a játékot, még mindig van felfedezni való „bennem”! :)”

„Timke! Nagyon tanulságos az új önismereti játékod! Hálásan köszönöm.”

„Itt szeretném nagyon megköszönni a jàtékot….milyen jó íve van.”

EMLÉKEZTETŐÜL:

A játékba bármikor becsatlakozhatsz, a lényeg, hogy rendszeresen szánj önmagadra időt, nézz rá a mostani főbb témáidra az asszociációk mentén és gazdagodj felismerésekkel, találj rá önmagadban a saját válaszaidra.

A játék menetét minden képkártyánál elolvashatod és érdemes a válaszaidat egy naplóban rögzítened – ha korábban megrendelted a Tudatkulcs Sikernaplót, javaslom, használd ennél az önismereti játéknál is!

Ha tetszik ez a játékos önfejlesztő gyakorlat, oszd meg másokkal is!

A NYEREMÉNYEK:
Azok között, akik a 30 nap során a legaktívabbak, kisorsolunk egy 18.000 Ft értékű Szerencse és Siker programozott kristály karkötőt! Két nyertest sorsolunk, a másik szerencsés nyomtatott, dedikált Tudatkulcs Sikernaplót nyer!

Ha szeretnéd, hogy közösen beszéljük meg a gyakorlatot, kipróbálnád a coaching képkártyákat, a Points of You fotóterápiás kártyát, illetve az asszociációs OH kártyákat, szeretettel várlak személyes, vagy Skype-os tanácsadásra! Kattints ide >> TANÁCSADÁS

 

Holnap érkezik a következő képkártya!

Szeretettel várlak!

Timke

life és business coach, életviteli tanácsadó,
tudatosság és boldogság terapeuta,
Points of You Practitioner, OH kártya instruktor,
asztrológus, kártyavető-sorselemző, Theta Healer,
kristályprogramozó és kristálygyógyász

 

8 thoughts on “SZÓ-KÉP JÁTÉK 25. NAP

 1. Első érzés….jó lesz…jó lesz
  Gondolatok….Felfelé? Persze…
  Milyen jól megvan építve ez a szerkezet,amin lehet haladni felfelé szép lassan.
  A kép címe…Felfelé ívelés

 2. Első gondolat: hullámvasút
  első érzés: egyszer fennt, egyszer lent.

  Megtanultam hogy amikor lent vagyunk, erőt gyűjtünk, hogy felfelé haladjunk és ott időzzünk egy darabig. Amit meg kell még találnom a kettő közötti egyensúly. hogy ne legyenek nagy kilengések.

  Köszönöm Timke. 🙂

 3. Gondolatok: Mint egy hullámvasút……száguldás fel, zuhanás le…..fentről lenézve mélység,lentről felnézve magasság…..melyik a félelmetesebb?

  Érzések: Mindig féltem lenézni a magasból; fel nem ültem volna egy hullámvasútra…….utólag már sajnálom…..Ma már le tudom győzni a félelmeimet.
  Visszanézve eddigi felfelé-lefelé irányuló életszakaszaimat, már csak „szemlélője ” vagyok
  az eseményeknek, nincs bennem félelem. Igen,jó ott látni magamat az emelkedőn, kapaszkodva, vagy bátor magabiztossággal. 🙂 Ez erőt ad mostani életszakaszomban.
  A hit önmagamban ,

  Cím: Összhangban önmagammal

 4. 1. Na, ezt már NEM ! (itt a határ)
  2. Rosszullét
  Élmény: Gyerekkoromban a barátnőim kedvéért felültem rá (hogy ne csúfoljanak), de nem értettem, miért jó ez. Semmi „tudatmódositó eszközre” nem vagyok hajlandó felülni. (kőrhinta,óriáskerék,hullámvasút).
  Cim: Határt szabok! (ez most nagyon aktuális volt az életemben)

 5. Kép címe: Hullámvasút

  Mint ahogy az életben vagyunk fent és lent is. De mindkét állapot segíti fejlodesunk. Tehát mindenképpen pozitív mégha elsőre nem is látjuk érezzük.

 6. Hullámvasút, nem szeretem. Mindjárt el kezd száguldani és az írányítás nem az enyém…

 7. Egyszer fent,egyszer lent

  Hullamvasut 🙂

 8. Cím: Haladás

  Első érzések, gondolatok: hullámvasút, hullámok, naplemente, melegség, nyár, buli, minden ok érzés

  Egyszer még régen nyáron Montenegróba utaztunk a férjemmel nyaralni. Eszméletlen jó volt, minden nap fürödtünk, búvárkodtunk, éjszaka buliztunk és egyszer felültünk egy hullámvasútra, na nem teljesen olt ilyen de nem tudnám megmondani a nevét.
  Ezt a nyári képet hozta elő 🙂

  Más területére vetítve az életemnek: csendes haladás jó irányba az utamon. Ezen az úton lesznek hullámok, ami nem baj, sőt ilyen legyen egy út. A lenti részről úgyis pillanatok alatt újra felérek. A lemenő nap segíti, hogy ez az út békés legyen, én békés legyek míg haladok, legyenek letisztulva a gondolataim, érzéseim, míg haladok a kis utamon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük