Posted on Hozzászólás most!

VÍZÖNTŐ

Ma 15:07-kor a Nap a Vízöntő jegyébe lépett.

Amikor a Nap a Vízöntő jegyébe lép, egy új fejezet kezdődhet számunkra az önfejlesztés és az önmegvalósítás terén. A Vízöntő, az innováció, az egyediség és a reformok jegye most arra hív, hogy tágítsuk a komfortzónánkat, lépjünk ki a megszokott keretek közül és merjünk új utakat keresni. A Vízöntő energiái segítenek abban, hogy nyitottabbak legyünk a változásokra és bátrabban lépjünk ki a komfortzónánkból.

Ebben az időszakban a változás, változtatás, az innováció és a személyes fejlődés kerülhet fókuszba. Használjuk ki ezt az időt arra, hogy megvizsgáljuk az életünket, ahol szükséges, ott változtatásokat indítsunk el, új célokat tűzzünk ki, és lépjünk az önmegvalósítás útjára. Merjünk nagyot álmodni, és legyünk bátrak a változások megvalósításában. Ez az időszak arról is szól, hogy megtaláljuk és megéljük igazi önmagunkat.

A Vízöntő nagy segítség a váltásban, valamint abban, hogy olyan tevékenységekbe fogjunk, ami biztató jövőbeli hatásokkal jár. Bontakoztassuk ki egyediségünket és bátran kezdjünk bele olyan dolgokba, melyekbe eddig akár kishitűség, akár korábbi sikertelenség miatt nem mertünk és keressünk olyan utat, melyen még nem jártunk! Ne feledjük: attól, hogy korábban valamit nem sikerült megoldanunk, az nem jelenti, hogy nem nem is fog sikerülni! Bíztassuk, motiváljuk magunkat!

A Vízöntő energiái arra ösztönöznek, hogy fedezzük fel, mi tesz minket egyedülállóvá. Abban segít, hogy merjünk különbözni, merjük megélni és kifejezni egyediségünket, hiszen ezáltal gazdagítjuk a világot és inspiráljuk azokat, akik körülvesznek minket.

A Vízöntő jegyének energiái abban is támogatnak, hogy hosszú távú terveket készítsünk és merjünk nagyot álmodni. Ne engedjük, hogy a múlt korlátozzon minket, hanem lépjünk új útra, tele új lehetőségekkel és kihívásokkal. Keressünk új ötleteket, innovatív megoldásokat, és ne féljünk megvalósítani őket!

Ebben az időszakban különösen fontos, hogy ápoljuk baráti kapcsolatainkat is és olyan támogató közösségeket keressünk, vagy hozzunk létre, amelyek ösztönzik a személyes növekedést és fejlődést.

A VÍZÖNTŐ ÜZENETEI:

Fedezd fel azt, hogy mitől vagy különleges és egyedi! Légy önmagad! Merd megmutatni ezt a csak rád jellemző egyediséget a világnak! Merj más lenni! Figyelj oda arra, hogy elismerést adj önmagadnak és ösztönzést, biztatást a környezetednek is! Ápold a baráti kapcsolataidat! Keress, avagy alakíts egy támogató csoportot! Készíts hosszú távú terveket! Függetlenítsd magad mások hitrendszereitől és építő hiteket építs be az életedbe! Járd a saját utad! Határozd el, hogy mostantól nem a múlt fogja meghatározni az életedet, hanem új útra lépsz! Jelentsd is ki hangosan az elhatározásodat és hogy merre indulsz el, hova szeretnél eljutni, mit szeretnél valójában! Nézz úgy mindenre, mintha most látnád először! Lépj ki a megszokott keretekből! Engedd el a halogatási kényszert és indulj el vágyaid irányába! Vezess be reformokat az életedbe ott, ahol szükséges! Kezdd el most az újítást, az új szokások beépítését! Ne várj, hanem tegyél a változásért! Ha te nem teszed meg, akkor ki teszi meg helyetted? Segíts másokat is abban, hogy megtegyék ezt! Ne merülj el az önsajnálatban, ne időzz a gödör alján, mert úgy másokat sem tudsz kihúzni onnan!

A VÍZÖNTŐ MEGERŐSÍTÉSEI:

Tisztelem és becsülöm egyediségemet.
Szeretettel elfogadom saját eredetiségemet.
Tisztelem másokban is ezt az egyediséget.
Megmutatom magam a világnak.
A saját utamat járom.
Barátságos és jószándékú vagyok.
Képes vagyok változtatni az életemen.
Merek nagyot álmodni!
Átlépem a komfortzónám és megvalósítom önmagam.
Független vagyok és önálló.

Indulj el a saját egyéniséged útján! Merj önmagad lenni!

A Te célod,
a Te utad
valódi és hiteles
Önmagad!

Áldás! 🙏

U.i.: Január 15-én indult az új Tarot Nagy Arkánum tanfolyam, melyhez még lehet csatlakozni! 🍀 Jelentkezni üzenetben tudtok ide kattintva (erre a képzésre érvényes az extra kedvezmény!)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük