Posted on Hozzászólás most!

MAI HÁLA

Hálás vagyok a mai napért!

Köszönöm, hogy minden reggel, amikor felébredek, egy új lehetőséget kapok az élettől. Hálás vagyok minden mosolyért, beszélgetésért, a nap során elért sikerekért, legyenek azok akár nagyok, akár aprók. Tudom, hogy minden nap hozzájárul fejlődésemhez és ezért mélyen hálás vagyok.

Hálás vagyok minden élményért, tapasztalatért!

Minden egyes nap egyedi ajándék! A reggeli első kávé illata, egy kedves szó a bolti eladótól, vagy egy véletlenül megtalált régi fotó, ami boldog emlékeket idéz… Mindezek apró csodák, amelyek gazdagítják a mindennapjaimat. Ezek az egyszerű dolgok emlékeztetnek arra, hogy milyen csodálatos az élet!

Hálás vagyok a kapcsolataimért!

Köszönöm, hogy minden kapcsolatomon áldás van! Köszönöm, hogy ma minden találkozásomat szeretet hatja át. Minden mosoly, ölelés, egymással megosztott pillanat melengeti szívemet. Látom szépségedet, egyediségedet és értékeidet! Belső derűm beragyogja világom és mosolyom visszatükröződik mások arcán.

Hálás vagyok azért, amim van és azért is, amit szeretnék!

Már előre megköszönöm mindazt a jót, amit az Élet nekem szán. Hálás vagyok, mert a nehézségekben is felfedezem a segítő szándékot, meglátom a lehetőséget. Köszönöm, hogy minden helyzet segíti fejlődésemet! Látom magam előtt, amivé válhatok, azt az életet, amit élni szeretnék. Tudom, hogy megvalósul, amire a szívem mélyén igazán vágyom! Köszönöm!

Hálás vagyok a testemnek!

Minden lépés, minden lélegzetvétel csoda. Hálás vagyok a testemnek, ami lehetővé teszi, hogy mozoghassak, érezhessem a körülöttem lévő világot és részt vehessek a mindennapi tevékenységekben. Testem minden egyes sejtje hozzájárul az életem teljességéhez.

Hálás vagyok a jelennek!

Úgy döntöttem, hogy élvezem a mai nap minden pillanatát és hálásan elfogadom, amit hoz nekem. Átélem a most csodáját! Jelen vagyok a jelenben. Tudom, hogy minden helyzet értem vanés érzem, ahogy szeretettel átölel a jelen, a valóság. Belső békém békét hoz külvilágomba is. Szeretetem az erő, tudatosságom pedig a híd a nehéznek érzett helyzetekben is. Megáldom életem minden eseményét és szereplőjét.

Hálás vagyok és belső derűm mindenen átragyog!

Köszönöm, köszönöm, köszönöm!

Áldás! 🙏

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük