Posted on Hozzászólás most!

ÚJ SIKERPROGRAM!

 

SIKERRE FEL! ♥  

Hangolódjunk rá minden reggel a szeretet, az öröm, a boldogság, a siker hullámhosszára!

AZ ÚJ TUDATKULCS SIKERPROGRAM 2.0 MOTTÓJA:

“A hit hatalmas erőforrás. Te döntöd el, mit hiszel magadról, a hittételeid pedig meghatározzák a tetteidet. Nagyon fontos, hogy olyan hittételeket válassz, amelyek reményt és erőt adnak neked. (…) Az igazság az, hogy amire összpontosítasz, afelé haladsz. Ne nézz a falra, összpontosíts oda, ahová el akarsz jutni.” – Tony Robbins  

Kedves Útitársaim! Meglepetést ígértem Nektek! Akik rendszeresen velem tartottak az elmúlt 107 napban, minden reggel egy-egy megerősítő mondattal kezdték a napot a Tudatkulcs Sikerprogram keretében.

Holnap véget ér a 108 napos sorozat, ám annyi pozitív visszajelzést kaptam, hogy úgy döntöttem, folytatjuk! Az új ciklusban kétféleképpen is kérhetitek a napi megerősítéseket: lehetőségetek lesz a régi formában használni a Sikerprogramot: minden nap a Tudatkulcs Közösségi oldalán is megjelenik az adott napi bejegyzés.

ÚJ KÁRTYA A HONLAPON!!!

A másik lehetőség a Sikerprogram 2.0 nevet kapta és ennek része ez a legeslegújabb kártya! Ez a Tudatkulcs egyedi kártyacsalád 7. tagja, a Tarot csomaggal együtt összesen már 8 kártya segít minket a mindennapokban!

Ám ez még nem minden, a Sikerprogram új ciklusa további meglepetést is tartogat! 🙂 Hamarosan ez is kiderül! Velem tartotok? ♥

Most tehát nagy izgalommal és örömmel mutatom be Nektek a népszerű TUDATKULCS SIKERPROGRAM 108 napos megerősítéseit új, interaktív formában!

Kattints ide és kérd a mai napi személyes megerősítő mondatod! 

Oszd meg másokkal is ezt a lehetőséget, hogy számukra is segítséget adhasson az új megerősítő kártya a mindennapokban!

 

Tudatkulcs Napi Megerősítés Kártya

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük