Posted on 7 hozzászólás

SZÓ-KÉP JÁTÉK 19. NAP

JÁTÉK!

Folytatódik játékos önismereti gyakorlatunk! Tartsatok velem a minden nap! 🙂

Megkezdődött egy nagyon hasznos önfejlesztő kihívás bemelegítő része: naponta egy kis gyakorlatra hívlak Benneteket! 🙂

SZÓ-KÉP játékunkban minden nap egy képet mutatok és arra kérlek, hogy figyeld meg az első felbukkanó gondolatod, az azt kísérő érzést, esetleg történetet, majd pedig adj címet ennek a képnek. Hol jelenik meg most ez a téma az életedben?

Szánj magadra egy kis időt, adj magadnak egy kis énidőt! 🙂

Ez a játék abban segít, hogy az asszociációk segítségével felismerések, új nézőpontok szülessenek bennünk és akár egy-egy új megoldás is kibontakozzon a szemünk előtt!

 

Indulhatunk? 🙂

 

Fontos! Azok, akik végig a játék során a legaktívabbak, nyeremény sorsoláson vesznek részt (a bejegyzés végén azt is elárulom, mit kap a két győztesünk!) 🙂

A gyakorlathoz minden képkártyánál segítséget nyújt a folyamat leírása, valamint a kiegészítés és az extrák, melyeket fontosnak tartok kiemelni. Ha valahol úgy érzed, nem tetszik, avagy hiányzik neked valami a képkártyáról, bátran változtass a kiegészítés részben leírtak alapján! 
 
A mai képkártya:
 

 

1. Mi az első gondolatod?
2. Mi az első érzésed?
3. Van-e esetleg egy kapcsolódó emléked/történeted? Ha szeretnél, írj is egy kis mesét a képhez!
4. Hol, mely életterületedben aktuális ez a téma most neked? Miért?
5. Milyen címet adnál a képnek?

FONTOS KIEGÉSZÍTÉS:

6. Ha úgy érzed, hogy valami hiányzik a képről: mit tennél hozzá? Mivel egészítenéd ki? Mit változtatnál rajta?
7. Ha jött valami felismerés ezzel kapcsolatban és tudod kötni valamely mostani fontos élettémádhoz, abban mit változtatnál? Mi az, amit már meg is tudsz tenni ennek érdekében? Mit teszel meg konkrétan ennek érdekében?
8. Mi az, amivel már most is rendelkezel? Milyen sikereid voltak eddig ebben a témában? Mi az, ami már most is jól működik benne?
 
ÚJ! ÚJ! ÚJ! EXTRA GYAKORLATOK! KATTINTS IDE!
 
A mai képkártyához kapcsolódó kulcsszó/kérdés/megerősítés >> https://tudatkulcs.hu/napi-utravalo-19/
 
A címet, amit a képnek adtál, kérlek, oszd meg velünk is! Így azonnal bekerülsz a nyereményjáték résztvevői közé is 🙂 A többi választ is szívesen olvasom, amennyiben úgy érzed, megosztható! 🙂

Azt javaslom, hogy egy külön füzetbe is jegyezd le a napi válaszaid, legyen egy erre szánt naplód, melybe a felismeréseidet rögzíted. Nagyon érdekes lesz visszaolvasni és segítséget is adhat abban, hogy további felismerések, megoldások szülessenek Benned.

Tarts velünk minden nap a játékban! Nemcsak értékes nyeremény vár, hanem csodás felismerésekkel is gazdagodsz a játék során!

A Tudatkulcs SZÓ-KÉP játékos önismereti gyakorlatai hasonlóak egy coachinghoz, melynek során -mint egy edző- végig támogatlak abban, hogy megtaláld a saját válaszaid. 

 

Ide kattintva egyben megtalálod az összes nap képkártyáit!

 

NÉHÁNY VISSZAJELZÉS A TUDATKULCS SZÓ-KÉP JÁTÉKOS ÖNISMERETI GYAKORLATÁRÓL:

„A kép sok érdekes, segítő kérdést csalogatott már most elő, nagyon hálás vagyok érte Timke :-))))”

„Nagyon élvezem a játékot, még mindig van felfedezni való „bennem”! :)”

„Timke! Nagyon tanulságos az új önismereti játékod! Hálásan köszönöm.”

„Itt szeretném nagyon megköszönni a jàtékot….milyen jó íve van.”
 
EMLÉKEZTETŐÜL:

A játékba bármikor becsatlakozhatsz, a lényeg, hogy rendszeresen szánj önmagadra időt, nézz rá a mostani főbb témáidra az asszociációk mentén és gazdagodj felismerésekkel, találj rá önmagadban a saját válaszaidra.

A játék menetét minden képkártyánál elolvashatod és érdemes a válaszaidat egy naplóban rögzítened – ha korábban megrendelted a Tudatkulcs Sikernaplót, javaslom, használd ennél az önismereti játéknál is!

Ha tetszik ez a játékos önfejlesztő gyakorlat, oszd meg másokkal is!
 
A NYEREMÉNYEK:
Azok között, akik a 30 nap során a legaktívabbak, kisorsolunk egy 18.000 Ft értékű Szerencse és Siker programozott kristály karkötőt! Két nyertest sorsolunk, a másik szerencsés nyomtatott, dedikált Tudatkulcs Sikernaplót nyer!
Ha szeretnéd, hogy közösen beszéljük meg a gyakorlatot, kipróbálnád a coaching képkártyákat, a Points of You fotóterápiás kártyát, illetve az asszociációs OH kártyákat, szeretettel várlak személyes, vagy Skype-os tanácsadásra! Kattints ide >> TANÁCSADÁS

 

Holnap érkezik a következő képkártya!

Szeretettel várlak!

Timke

life és business coach, életviteli tanácsadó,
tudatosság és boldogság terapeuta,
Points of You Practitioner, OH kártya instruktor,
asztrológus, kártyavető-sorselemző, Theta Healer,
kristályprogramozó és kristálygyógyász

 

7 thoughts on “SZÓ-KÉP JÁTÉK 19. NAP

 1. Első gondolat: vidámság, csicsergés, jókedv
  első érzés: könnyedség

  Pont ilyen vagyok. Barátaim, kollégáim szerint, de már eljutottam odáig, hogy tudom magamról is. Színes, vidám, egyéniség, és jól érzem magam a bőrömben.

  A kép címe: optimizmus

  Köszönöm Timke! 🙂

 2. Mindenki mas 🙂

 3. Gondolatok: Ezt a sokszínűséget! Itt aztán van információcsere! Olyan eleven a kép, hogy kedvem lenne részt venni ebben a vidám csevegésben! 🙂

  Érzések: Jókedvre derülök, nem is értem, miért ébredtem ma reggel kicsit morcosan,olyan „semmihez sincs kedvem” hangulatban.Persze a kánikula…….ez megviselt, nem tagadom, De döntöttem, ma felhívok néhány barátot és meginvitálom őket egy kis cseverészésre. 🙂

  Cím: Az élet sokszínű

 4. 1. A gyerekeimnek készitettem egy papagályos forgót kiskorukban. Sokáig diszitette a gyerekszoba lámpáját 🙂
  2. Hű, micsoda hangzavar! (befogom a fülem)
  3. Emlék?…gyerekkoromban volt egy papagályunk, de nem szerettem, mert mindig megcsipett….A tarka szineiket viszont jó nézegetni
  Cim: Az emberek is pont ilyen szinesek! 🙂

 5. Az első érzés….szabadsàg
  Gondolatok…szabadna elrepülni mindegyik madàrnak,hiszen nem kalitkàban vannak…de tudnak a madarak egy nagy fàn is elcsicserészni…..tudva,hogy bàrmikor-bàrhova repülhetnek.
  Együtt….kicsik..nagyok….színesek…
  A kép címe….Színes tàrsasàg

 6. Színes egyetértés! Baráti találkozás, tapasztalatmegosztás, vidámság, sokszínűség, elfogadás….

 7. A kép címe: Kétségek

  Első ránézésre, szép színes, élénk kép, de jobban megfigyelve nem tetszik, sőt baljóslatú.

  A ragyogó kék égbe bele lóg egy kopasz faág, rajta a sok madár, papagáj, és bennem ez most nem kelt jó érzéseket valamiét, pedig szeretem nagyon a madarakat.
  Ha ez egy zöldellő, élettel teli fa lenne, akkor egész más lenne a helyzet, akkor csupa-csupa pozitív dolog jutna az eszembe.
  Olyan érzésem van, mintha a madarak tehetnének arról, hogy a szép zöld fa helyett egy csupasz faágat látok, annak ellenére, hogy ragyog az ég, olyan évszak van, amikor már minden zöldell és virul, de az ez egy, amelyiken ülnek, ez nem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük