Posted on Hozzászólás most!

MIÉRT NEHÉZ TARTÓS EREDMÉNYEKET ELÉRNI?

 

Sokat gondolkodtam azon, hogy miért olyan nehéz megváltoztatnunk az életünket? Miért nehéz tartós eredményeket elérni? Arra a következtetésre jutottam, hogy a titok a rendszerességben rejlik. Amikor rendszeresen gyakoroljuk a tudatos életvezetést, amikor elménket folyamatosan építő gondolatokkal töltjük fel, akkor nem süllyedünk vissza a korábbi állapotba, hiszen ezáltal vagyunk képesek felülírni az automatizmusainkat és új szokásokat kialakítani. 
Ez voltaképpen egy új életmód.

 

Ezért született meg egy „naptárreform”, egy olyan módszer, ami már a napok neveivel is emlékeztet egy-egy gyakorlatra. Fontos volt, hogy ez a gyakorlat oly egyszerű legyen, mint például levegőt venni. Hiszen sokszor azt is tapasztaljuk magunkon, hogy rávenni is nehéz magunkat valamire. „A változásért tenni kell!” Miért ne tehetnénk ezt játékosan és könnyedén?

 

Ma Szeretet Szerda van. Úgy is mondhatnám, Szeretek Szeretni Szerda 🙂 A mondanivalója egyszerű és nagyszerű: szeress! Figyelj arra, amit szeretsz, önmagadban és társadban is keresd azt, amit szeretsz és minden helyzetben találd meg a szeretetet. Tegyél önmagad számára is igaz állításokat… mit szeretsz most? 

 

Szeretnéd megismerni és erőfeszítések nélkül használni ezt a módszert? Kattints ide és töltsd le, alkalmazd, alakítsd, formáld a saját igényeidnek megfelelően a Tudatkulcsos Naptárreformot! 

Kívánom, hogy a te életedet is hatékonyan segítse ez a módszer!

A naptárreformon kívül még két meglepetéssel is készülök, ezekről hamarosan bővebben is írni fogok. 🙂

 


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük