Posted on Hozzászólás most!

KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM!

KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM, KÖSZÖNÖM!

Hálásan köszönöm ezt a mai napot! Hálásan köszönöm a tiszta lapot! Hálásan köszönöm mindazt, mit ma kapok! Hálásan köszönöm azt, mit adni tudok!

Hálásan köszönöm háládatos szívemet! Hálásan köszönöm a fényeket, a színeket! Hálásan köszönöm a lábamat, a kezemet! Hálásan köszönöm, hogy ma jót tehetek!

Hálásan köszönöm a biztos lépteket, az Utamat, melyen a tiszta Szeretet vezet! Hálásan köszönöm, hogy itt vagyok veletek! S hogy ha kell, mindent újra kezdhetek!

Hálásan köszönöm, hogy nevethetek! Köszönöm, hogy jelen lehetek! Hálásan köszönöm, hogy körbevesz a Szeretet, hálás vagyok, hogy bizalommal lehetek.

Hálásan köszönöm a napfényes reggeleket és köszönöm a nappali tevékenységeket! Hálásan köszönöm a dolgos délutánt! Hálásan köszönöm az estét, s az éjszakát!

Hálásan köszönöm, hogy mindig megújulhatok! Hálásan köszönöm az összes pillanatot! Hálásan köszönöm, hogy mindig van esély! Hálásan köszönöm, hogy az áldás elkísér!

Hálásan köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Mindazt, amim van, mindig megbecsülöm!

© Timke – Tudatkulcs
https://tudatkulcs.hu/

A Tudatkulcs Hála Hetének kapcsán felvetődött az egyik hozzászólásban, hogy milyen keveset mondjuk ezt a szót: KÖSZÖNÖM. Ezért most szeretnék útjára indítani egy kezdeményezést!

Kinek szeretnél köszönetet mondani? Küldd el neki, oszd meg vele ezt a hála mantrát! Ha szeretnéd, itt a kép alatt is beírhatod a nevét, s így is megjelölheted. A kezdeményezés lényege, hogy fejezzük ki minél többször egymásnak is a hálánkat!

L. Marikától kaptam ezt a visszajelzést, aki rendszeresen olvassa a Tudatkulcs Reggeli Útravaló Megerősítéseit:

“Kedves Timke! Addig-addig olvasgattam az oldaladat, hogy reggel arra ébredek, hogy azt mondogatom magamban, köszönöm, köszönöm, köszönöm…… Hálásan köszönöm! :)”

Indítsd pozitív gondolatokkal és érzésekkel a napod! Garantáltan látod minden nap elején a Tudatkulcs pozitív megerősítéseit és útravalóit, ha minél többször hozzászólsz a Tudatkulcs bejegyzéseihez (ez a többi Olvasó számára is ösztönző, de akár egy kedves matricával is jelezheted, hogy itt vagy, olvasol bennünket). Kérlek, ne felejts el kattintani az oldal tetején középen a ‘Követed’ gombra és kiválasztani a „Megjelenítés elsőként” funkciót!

Az, hogy ébredés után mivel indítod a napod, alapvetően befolyásolja további alakulását! A pozitív kezdet hatással van nemcsak Rád, valamint a hozzáállásodra, s ezzel a történésekre, hanem derűs kisugárzásod által a környezetedre is. Ezért tartom nagyszerű dolognak azt, hogy a reggeleket együtt kezdjük a Sikerprogram megerősítéseivel, mert így pozitív érzésekkel hangolódunk rá az előttünk álló napra. S egyre többen tettük ezt már sikerszokássá! Áldás és hála!

Szeretettel: Timke

life és business coach, életvezetési tanácsadó,
tudatosság és boldogságterapeuta, rajzelemző,
okleveles rajzvizsgálati szakértő,
Points of You Practitioner, OH kártya instruktor,
asztrológus, okl. karma asztrológus,
Tarot kártyavető-sorselemző, Theta Healer,
okl. kristálygyógyász és kristályprogramozó

https://tudatkulcs.hu
http://kristalykulcs.hu

***
VágyVonzó Vasárnap van ma a Tudatkulcs Naptárreform Tréningben, ahol sikerszokásokat építünk be az életünkbe erőfeszítés nélkül! Kattints ide és kérd most az ajándék célelérő programmal együtt! -> https://tudatkulcs.hu/feliratkozas

Kattints IDE és töltsd le most a mantra háttérképet! ->
https://tudatkulcs.hu/wp-content/uploads/2013/12/MANTRA.jpg

Oszd meg másokkal is a Reggeli útravalót, hogy számukra is pozitív gondolatokkal és érzésekkel induljon a nap!

 


 

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük