Posted on Hozzászólás most!

Holdállás és napi tipp

 

Egy különleges holdnaptár:

léleképítés a Hold energiájával összhangban!

 
 

2012. augusztus 5.

vasárnap

Fogyó Hold a Halak jegyében

 

Tipp: legyen a mai nap az összpontosítás napja!

A mai két léleképítő és sorsalakító téma:

 1. Engedjük el az áldozattudatot!

Colin C. Tipping kiváló könyvének, a Sorsfordító megbocsájtásnak könyvajánlójával kezdjük. Ez egy valóban sorsfordító könyv, szívből ajánlom mindenkinek!

Kérlek, első lépésként olvasd el ezeket a sorokat és gondolkodj el rajta, hagyd, hogy átjárjon a mondanivalója:

„A hagyományos megbocsátás eleve adottnak tekinti, hogy valami rossz történt.

A sorsfordító megbocsátás viszont azt az álláspontot fogadja el, hogy semmi rossz nem történt, s következésképpen nincsen mit megbocsátani. A felszínen folyó látszatesemények alatt valami sokkal jelentősebb – és alkalmasint nagyon is jótékony – folyamat zajlik.

A gyógyulásod kulcsa ebbéli hajlandóságod, hogy másként lásd a helyzetet. A gyógyulás 90 %-ban akkor megy végbe, amikor hajlandóvá válsz befogadni a gondolatot, hogy ezt a szituációt a lelked idézte elő számodra, szeretetteljesen.

A hagyományos megbocsátás esetében megvan ugyan a hajlandóság a megbocsátásra, de éppúgy jelen van az ítélkezés. Ekként az áldozattudat fennmarad, és semmi sem változik.

A sorsfordító megbocsátás esetében is megvan a hajlandóság a megbocsátásra, azonban az ítélkezés szükséglete nélkül. Az illető levetkőzi az áldozattudatot, és minden megváltozik.

Az áldozattudatot azon meggyőződésként definiálhatjuk, hogy valaki elkövetett ellened valami rosszat, s ennek egyenes következményeként az illető felelős azért, hogy az életedből hiányzik a békesség és a boldogság.

A sorsfordító megbocsátás nézete szerint nem létezik jó és rossz, helyes és helytelen. Ezek a kategóriák csak gondolkodásunk szüleményei.

A hagyományos megbocsátás esetében az egónk és személyiség – énünk a hangadó. Ebből fakadóan mindig úgy tűnik számunkra, hogy a probléma valaki mással van a „külvilágban”.

A sorsfordító megbocsátás esetében ujjunk a másik irányba mutat: felismerjük, hogy velünk van a probléma „odabent”.

A sorsfordító megbocsátás felismeri az illúziót, látja, hogy a történtek csupán egy sztori elemei, és válaszul aláveti magát a helyzet tökéletességének.

Mindannyian emberi megtapasztalást átélő spirituális lények vagyunk.

A legkellemetlenebb és legkevésbé szeretetre méltónak tűnő emberek lehetnek a legkitűnőbb tanítóink.

A látszólagos események ritkán azonosak azzal, ami valóban történik.

Szükségünk van a többi emberre, hogy tükrözzék téveszméinket és kivetítéseinket, s hogy gyógyulásunk érdekében segítsenek a tudatunkba emelni az elfojtott anyagot.

Ha meg akarod tudni, milyen meggyőződéseket vallasz, vedd szemügyre az életkörülményeidet! Az élet mindig a meggyőződéseinket tükrözi.”

 

  1. Kezdjük el a mentális összpontosítást a célunkra! Amikor bármi kétely merül fel bennünk, azonnal térjünk vissza arra a vágyképre, ami bennünk él, tehát ne hagyjuk, hogy a bennünk lévő alakítani képes erő szétforgácsolódjon! Csak a célt lássuk!

   

   

  A teljes holdnaptárt itt találod:

  https://tudatkulcs.hu/kulonleges-holdnaptar/

   

  Kép: Yaago

  Vélemény, hozzászólás?

  Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük