Posted on 4 hozzászólás

TUDATOS TEREMTÉS TÍZSZERES HATÉKONYSÁGGAL

 

MÁGIKUS MONDÓKÁK

Ha most azt kérem tőled, mondj emlékezetből egy kis mondókát, biztos vagyok abban, hogy azonnal eszedbe jut egy a gyermekkorodból és mosolyogva, ritmusosan el is tudod nekem mondani.

Valami készül…

Amikor annak idején egy nagy trauma után elkezdtem átalakítani az életem, beleszerettem a megerősítésekbe. Amikor először magamnak, később pedig a Tudatkulcson írtam pozitív megerősítéseket, egy idő után rímes, ritmusos formát öltöttek írás közben. Azt vettem észre hogy azonnal jobb kedvem lesz tőlük, mintha benső gyermekemhez szólnának.

„… minden vágyadhoz vezető ösvény az öröm folyosóján halad át.” – J. Hicks

Ahogy egyre többet mondogattam magamnak a mondókáimat, észrevettem azt is, hogy közben könnyedséget érzek, nincs az a ‘belső kétely-pingpong’.

Végül úgy döntöttem, hogy közzéteszem elektronikus formában az összegyűjtött mágikus mondókákat. Úgy gondoltam, hogy ha csak annyit ad másoknak, hogy segítségükkel jobb kedvre derülnek, már megérte! Nagy vágyam, hogy nyomdai kiadása idén nyáron megjelenjen.

“Egyszerűen nem tudok betelni vele…. Többször elolvastam és mindennap beleolvasok….” -így kezdődik Zsuzsanna levele, aki legutóbbi játékunk nyereményeként megkapta a kék könyv elektronikus változatát.

Mondókák és…

Amikor a Holddal összefüggésben írtam a léleképítő tanácsokat és megerősítéseket, füzér alakban jelentek meg a szemem előtt, ezek lettek a ‘Mantrafüzérek’. Számukra külön fejezetet szeretnék szentelni a nyomtatott kiadásban.

Elneveztük 🙂

Amikor először meséltem Nektek a könyvről és ízelítőt is olvashattatok belőle, a Mágikus Mondókák könyv hamar Csupakék-Csodakék lett. Azután mindenki csak úgy emlegette, a Kék Könyv, mert a színválasztásnak is külön személyes története van 🙂

Hogyan segíti utadat a könyv?

Az e-könyvben 200 mondóka található, melyeket a rímeknek és ritmusoknak köszönhetően könnyen megjegyezhetünk és rögzíthetünk a tudatalattinkban. Óvodás korunk mondókáihoz hasonlóan bármikor könnyedén felidézhetjük őket Ezáltal segít arra figyelni, amit valóban szeretnénk és finoman ráhangolódunk az új látásmódra. Kedvünk szerint variálhatunk benne egyes szavakat is, hogy személyre szabottan alkalmazhassuk.

Kattints IDE és ismerd meg közelebbről a mágikus mondókák világát!

 

4 thoughts on “TUDATOS TEREMTÉS TÍZSZERES HATÉKONYSÁGGAL

 1. Kedves Timke! Nagyon jó címet adtál a KÉK-könyvnek CSUPAKÉK-CSODAKÉK én várom nagyon a nyomtatott kiadást,addig is szeretettel ölellek Bea Zsuzsanna Vidasi Bp. 2015 06 06

 2. Kedves Timke! Én csak nem rég csatlakoztam a csoporthoz, kapható már a könyv? Letölteni hol lehet? Várom válaszod! Hálával: Csilla

  1. Kedves Csilla! Szeretettel köszöntelek a csoportban! ♥ Köszönöm megtisztelő érdeklődésed, a könyv még nem kapható, de már kiadás előtt áll. Szeretettel ölellek: Timke

 3. Kedves Timke!
  Gratulálok ehhez az összeállításhoz, szenzációs!
  Szeretném megvenni a könyvedet.
  Véletlenül találtam rád a mai nap 🙂 örülök neked!
  Köszönöm.
  Ibolya

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük