TUDATKULCS KÉK KÖNYV

 

TEREMTSÜNK TUDATOSAN!

 

Szeretném bemutatni Nektek BOLDOGSÁGHOZÓ VARÁZSIGÉK TUDATOS TEREMTÉSHEZ című e-könyvemet! 

 

Az első…

Ez a „kis kék könyv” az első könyvem. Még 2012 februárjában írtam, azután kicsit félretettem és hagytam érlelődni. Később elővettem, átszerkesztettem és nemrég egy kisméretű kék e-könyvet készítettem belőle. 

 

Miért kék? 

A kék elsősorban a nyugalom és relaxáció színe. Az elmúlt időszakban, amíg a könyv „pihent”, számos megerősítést kaptam e szín használatával kapcsolatban.

 

Története van!

Alkalmaztam vizualizációs gyakorlatokban, sőt, amikor egy hajnalon kimentem a Dunához napkeltét fotózni, bölcs tanítást kaptam: időközben beborult az ég, aztán elkezdett esni az eső, a fényképezőgépben lemerült az elem, majd ki is esett belőle a híd pillére alá… összességében nem alakult túl jól a helyzet…

Eleinte bosszankodtam, ám végül a barátnőmmel elkezdtünk egy nagyot nevetni ezen az összjátékon, s úgy döntöttünk, most már megvárjuk azt a napkeltét! Megérte! 

Bár a felkelő nap a felhőktől nem látszott, de pirkadatra minden kék lett! Csodálatosan szép látvány tárult a szemünk elé! Sikerült is a telefonommal végül egy „csupakék” fotót készítenem, melyet retusálatlanul közre is adtam e bejegyzésben (katt), ahol mindent megtudhattok erről a színről.

 

 

Csodálatos lecke volt ez nekem elfogadásról és az elvárások elengedéséről. 

Amikor szerkesztéshez elővettem a kéziratot, egy sugallat hatására végül „csupakékké” változtattam őt is  

Ahogy ezeket a sorokat írom, könyvem címéről, témájáról és színéről most a ‘Boldogság Kék Madara’ jutott eszembe…  

 

Hogyan segíti utadat a könyv?

A könyvben 200 mondóka található, melyeket a rímeknek és ritmusoknak köszönhetően könnyen megjegyezhetünk és rögzíthetünk a tudatalattinkban. Óvodás korunk mondókáihoz hasonlóan bármikor könnyedén felidézhetjük őket  Ezáltal segít arra figyelni, amit valóban szeretnénk és finoman ráhangolódunk az új látásmódra. Kedvünk szerint variálhatunk benne egyes szavakat is, hogy személyre szabottan alkalmazhassuk. 

A „kis kék könyv” ezen kívül számos segítő gyakorlatot is tartalmaz, de szívesen veszem javaslataitokat, hogy miről olvasnátok még a könyvemben, mert legkésőbb nyárra szeretném nyomtatott formába önteni! 

 

Mit mondanak, akik már olvasták?

 

„Elolvastam, és nehezen találok szavakat! CSODÁLATOS, FELEMELŐ, TÖKÉLETES! Olyan, mint TE magad, RAGYOGÓ!!! Annyira nagy szükség van a mindennapi biztatásra, mert bár tudjuk, egyedül mégse úgy alakulnak a mindennapok. Viszont együtt lassan mégis szokássá válik, és ha kimarad néha egy nap, bizony hiányzik! Köszönöm, hogy vagy! Köszönöm, hogy olvashatom írásaidat! KÖSZÖNÖM A KÉK KÖNYVECSKÉT! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM! KÖSZÖNÖM!” K. Erika

 

„Nem találok szavakat a Csupakék Csodához….. mert: „Amikor a szív túlcsordul, csak a csend közvetíthet.”(Osho). Csodálatos, csodálatos, remek……. Csupakék Csoda. Szeretem, szeretem, szeretem. Végtelen hálával tartozom Neked és a Gondviselésnek, hogy ezt AJÁNDÉKba kaptam. >>Köszönöm, köszönöm, köszönöm, mindazt amim van, mindig megbecsülöm!!!!!!<<„ D. Enikő

 

„Egyszerűen nem tudok betelni vele…. Többször elolvastam és mindennap   beleolvasok…. Nagyon köszönöm  ezt a nyereményt…..  Az  Univerzum válasza volt ez  a  könyv  a  hitemre. További áldást munkátokra…. sok-sok embernek ad a megosztásotok….. Reményt, hitet ott, amikor azt hiszik már semmi sincs…..!”  I. Zsuzsa

 

„Drága Timke!Sikerült letölteni a könyvet !!
Ez maga a csoda!! Elhatároztam, hogy ezt a csodát összekötöm egy másik csodás módszerrel, az EFT-vel ! Miközben mondogatom a mantrákat, kopogtatom a pontokat, így berögzülnek a tudatalattimba! Nagyon Boldog vagyok!! Köszönöm!!!
” E. Judit

 

1 thought on “TUDATKULCS KÉK KÖNYV

  1. Tényleg remek a könyv!
    Gratulálok!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük