Posted on Hozzászólás most!

HÚZZ EGY ÚJÉVI SZERENCSEKÁRTYÁT!

 

 

ÁLDOTT, SZERETETBEN ÉS SIKEREKBEN GAZDAG, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKED SOK SZERETETTEL!

 
Mielőtt megnézed az újévi kártyát, kérlek, szánj egy kis időt arra, hogy végiggondolod a 2017-es évedet. Milyen örömöket, kihívásokat, tanulságokat, tanításokat hozott számodra? Mi lenne az az öt mondat, amivel jellemeznéd? Mit kaptál ettől az évtől és mit adtál ennek az évnek? Mi volt benne újdonság, mi az, ami megszilárdult és mi az, amitől búcsúztál? S végül: ha életed egy fejezeteként tekintesz rá, mi lenne a címe?
 
Ezután áldd meg mindazt, amit jelentett Neked 2016! Áldd meg magadban, amit tapasztaltál, mindazokat, akikkel találkoztál és végül áldj meg minden örömet, minden nehézséget. Addig ismételd, amíg nem érzed a belső megnyugvást.
 
Ezután pedig zárd le 2016-os éved fejezetét és nyiss egy új fejezetet, hívd be szeretettel az életedbe az új év energiáit!
 
ÁLDÁS, 2016! KÉSZEN ÁLLOK, 2017!
 
Kattints ide az újévi üzenetedhez, húzz egy lapot az Újévi Kártyából ITT! 
 
Javaslom, a kapott üzenetet kicsit hagyd magadban érlelődni, ismételgesd a megerősítés mondókával együtt, gondold végig, milyen érzés benne lenni!
 
A Tudatkulcs újévi mondókát már ismerik azok az Olvasók, akik régóta velem tartanak. Egyik kedvenc visszajelzésem Beatrixtól, régi kedves Olvasómtól érkezett tavaly:

“Ez volt a kedvencem 2014-ben, el is mondtam elég sokszor! És bevonzottam!!”

Érdemes tehát alkalmazni, rendszeresen ismételgetni az új évben:

2017 AZ ÉN ÉVEM!
AMIRE VÁGYOM, ELÉREM!
SIKERES ÉS BOLDOG VAGYOK!
A CSODÁK ÚTJÁN HALADOK!

Kattints ide az újévi üzenetedhez, húzz egy lapot az Újévi Kártyából ITT! 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük