Posted on Hozzászólás most!

EGYSÉGTUDAT, ÉRZELMEK, ÁLMOK…

 

A Halak

A Nap a Halak jegyébe lépett. A Halak mint vizes jegy, az érzelmeinkkel áll szoros összefüggésben. Mint az állatöv utolsó jegye, a legkevésbé nevezhető testi irányultságú jegynek.

 

Hogyan érvényesül egy Halak jegyű szülött?

Sokoldalúságával, érzelemgazdagságával, intuíciója által és együttérzésével.

 

Milyen az érzelemvilága annak, akinek a Holdja a Halak jegyében áll?

Hiperérzékeny lelkivilágú, áldozati szerepre hajlamos. Oly mértékben empatikus, hogy képes a fájdalmat átvenni, amit a másik érez. Segítőkész, sőt boldog, ha segíthet. Intuíciója kiváló. Befolyásolható. Fontos, hogy szilárd kereteket kapjon és pozitív megerősítéseket, ezáltal pozitív énképre tegyen szert! Nagyon sok szeretgetést igényel. Anyaképe: aki nincs ott (hiába van ott), illetve az érzékeny, lágy, légies, illetve valamilyen vonatkozásban sajnálatraméltó anya.

 

Mit szeret, mit érdemes ajándékozni Neki?

Meditációs estek, spirituális, illetve romantikus film, könyv, tanfolyam, romantikus ajándékok és élmények, hittel, álmokkal kapcsolatos könyvek, reinkarnációs utazás.

Minden, ami vízzel kapcsolatos, ami spirituális, aminek nincsenek éles határai, ahol használnia kell a fantáziáját.

 

Ha minőségi időt ajándékoznál neki: készíts egy gyertyafényes vacsorát, vagy vidd el egy romantikus helyre, készíts neki a kádat körberakva gyertyákkal egy illatos fürdőt,szórj rózsaszirmokat az ágy köré. Nézz vele romantikus filmet otthon, hallgassatok lágy, andalító zenét. Sétálj vele a vízparton! Vidd el hajókázni. Menj el vele kreatív, pl. üvegfestő tanfolyamra. Nagyon érzékeny, finoman, kedvesen bánj vele! Dicsérd meg fantáziáját, érzelmességét, légy nyitott a belső világára! Mutasd meg neki, hogy az álmok igenis megvalósulhatnak!

 

Hírességek, akiknek a Napja a Halakban áll:

Arany János, Einstein, George Harrison, Bruce Willis, Michael Bolton, Elizabeth Taylor, Liza Minelli, Shaquille O’Neal, Kurt Cobain, Cindy Crawford.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük