Posted on

MIT AJÁNDÉKOZZAK?

Gyors segítség (nemcsak) Arany vasárnapra!

Az értelmezésnél elsősorban a Vénuszt (ízlés) és a Holdat (a szív vágya) érdemes figyelembe venni, de ha csak a Nap jegyet ismerjük, akkor is hasznos ötleteket meríthetünk ebből a cikkből!

 

KOS: akciójáték, sportcentrum bérlet (versenysport, vívás), kalandpark belépő, versenyautózási lehetőség. Fából, fémből készült dolgok.

Minden, amiben van kihívás, energia, izgalom, illetve ahol levezetheti energiáit, ahol meghódíthat valamit, ahol ő a középpont.

Ha minőségi időt ajándékoznál: olyan helyre vidd, ami mozgalmas, moziba vidd egy akciófilmre, vagy izgalmas, cselekménydús filmre, menj el vele sportolni. Gondoskodj arról, hogy sok impulzus érje! Biztosítsd számára, hogy megmutathassa tetterejét, bátorságát és hogy meghódíthasson!

 

BIKA: édesség, értékes tárgyak, gyűjteményéből hiányzó tárgy, rézből készült dolgok, koncertjegy, népzenei előadás, ékszerkészítés és agyagozás, egy hangulatos éttermi vacsora, belépő egy képtárba. Hangtál kezelés.

Minden, ami kellemes, kényelmes, érzékszerveire ható, kézzelfogható, művészi és értékes (nemcsak pénzbeli értékkel bír, hanem az ő értékrendje szerint való!)

Ha minőségi időt ajándékoznál: főzz neki valami finomat, masszírozd meg érzékien, tegyél fel ízléses zenét, vidd el a családodhoz; vidd ki a természetbe! Gondoskodj a kényelméről, érezze, hogy melletted biztonságban van és mindig ott állsz mellette. Biztosítsd arról, hogy milyen értékes. Hagyj neki időt dolgokra!

 

IKREK: izgalmas életrajzi, ismeretterjesztő könyv, újságelőfizetés, szójáték társas, egy laza hétvégi kiruccanás, rövid, írással, kommunikációval foglalkozó tanfolyam, tornabérlet, szórakozóhely, kocsikázás „csak úgy”, színes tárgyak.

Minden, ami mozgalmas, új, informatív, szellemes.

Ha minőségi időt ajándékoznál: beszélgess vele, mesélj neki érdekes híreket, légy szórakoztató, szellemes, sétálj vele, vidd el a barátaival együtt szórakozni, utazz el vele valahova, ahol ellazulhat. Erősítsd benne, hogy milyen szellemes, okos, szórakoztató. Imádja a meglepetéseket!

 

RÁK: történelmi könyv, családkutatás, családállítás, rebirthing kezelés, játék, kézimunka, közös emléket megörökítő ajándék, romantikus film, családi naptár, (digitális) képkeret, cserepes növény, fotóalbum, ezüst ékszer.

Minden, ami gondoskodást, védettség érzését kelti benne, ami a múlthoz, gyökereihez, gyermekkorához kötődik, amihez gazdag fantázia kell.

Ha minőségi időt ajándékoznál: vidd el egy romantikus filmre, vidd el hagyományőrző programokra, múzeumba, régi kastélyokhoz, hajózni, beszélgess vele érzelmekről, mesélj neki gyerekkori történeteket és bíztasd, ő is meséljen neked erről, mutasd ki a törődésedet, öleld át, vedd körül melegséggel, érezze, hogy törődsz vele!

 

OROSZLÁN: feltűnő, divatos, exkluzív óra, ékszer (különösen az arany), ruha, szolárium bérlet, limuzinbérlés, tenisz, játékterem, híres emberek életrajza, bestseller könyv, kalandpark, önismereti, kreatív, illetve szociális irányultságú tanfolyam, utazás napsütötte országokba.

Minden, ami „királyi”, ami pompát áraszt, ami kitűnik a tömegből, ami kreatív, aminek köze van a napfényhez, az élethez, ahol segíthet.  

Ha minőségi időt ajándékoznál: vidd el egy elegáns helyre vacsorázni, színházba, exkluzív klubba; beszélgess vele szociális dolgokról, jócselekedetekről. Dicsérd sokat!

 

SZŰZ: praktikus ajándékok, logikai, oktató,illetve kereskedelmi játékok, tervező szoftver, háztartási gép,szabás-varrással kapcsolatos dolgok és újság, egészségügyi állapotfelmérés, termékek, egészségüggyel, háztartással, kereskedelemmel kapcsolatos könyv, tanfolyam, irodai felszerelés.

Minden, ami hasznos, amiben a dolgokat a helyükre kell tenni, tervezni-szervezni, elosztani, beosztani kell, minden, ami egészséges, tiszta, rendezett.

Ha minőségi időt ajándékoznál: tegyél rendet körülötte, szervezz olyan programot, ahol hasznosnak érezheti magát, ahol szükség van szintetizáló és problémamegoldó képességére, precizitására, dicsérd meg rendezett környezetét, ügyességét, hogy mindent el tud intézni!

 

MÉRLEG: sminkkészlet, sminkszerek, szép, ízléses ékszer, divatos ruha (férfinak ing, öltöny, nyakkendő), parfüm; ezekkel kapcsolatos kiadványok, iparművészeti termékek, művészi tevékenységek: rajztanfolyam, festőtanfolyam, dekorációs tanfolyam; kulturális programok, képtárak, kiállítások, tánc.

Minden, ami a szépséggel, divattal, művészettel, kultúrával, színvonalas társasági élettel, kifinomultsággal kapcsolatos.

Ha minőségi időt ajándékoznál: kísérd el a fenti programokra, kísérd el szépségszalonba, ruhapróbára, készíts róla fotósorozatot, beszélgess vele művészetről, kultúráról, divatról, vidd el táncolni! Dicsérd szépségét, ízlését, eleganciáját, diplomáciai érzékét!

 

SKORPIÓ: mozijegy: krimi; detektívregény, szexualitással kapcsolatos könyv, film, oknyomozó játékok, pszichológiai, ezoterikus tanfolyam- illetve terápia, vetőkártya, olyan emberek életrajza, akik mindig képesek voltak újrakezdeni. Fényképezőgép, fotóstanfolyam. Éles kontrasztot megjelenítő tárgyak.

Minden, ami tabu, ami titokzatos, ami erotikus, ami okkult.

Ha minőségi időt ajándékoznál: kísérd el a fenti filmekre, beszélgess vele ezekről a témákról, vidd el barlangtúrára, a láthatatlan kiállításra, bodies kiállításra, interaktív nyomozó játékra, labirintusjárásra. Legyél odaadó, figyelmes. Dicsérd kiváló látásmódját, teljesítményét, ellenállhatatlan kisugárzását, azt, hogy bármilyen helyzetből képes felállni, hogy mennyire értékeled, hogy mindig melletted áll, légy kicsit titokzatos, állhatatos.

 

NYILAS: fantasztikus filmek, tanulságos filmek; hittel, pozitív gondolkodással, filozófiával, lélektannal, (ön)menedzseléssel kapcsolatos könyvek, tanfolyamok, bölcsességeket, erkölcsi alapelveket tartalmazó könyvek, idézetek, útikönyvek; olyan helyek, ahol a bőséget átélheti, utazás, idegen kultúrák, kalandpark, lovaglás, sport.

Minden, ami kapcsolatos a fentiekkel: optimizmussal, nagyvonalúsággal, az élet értelmével, bölcsességgel, utazással, idegen kultúrákkal, ami jövőorientált.

Ha minőségi időt ajándékoznál: kísérd el a fenti filmekre, beszélgess vele ezekről, lelkesítsd és lelkesedj! Ötleteljetek együtt! Dicsérd optimizmusát, hitét, tudását! Függetlenségében ne korlátozd.

 

BAK: óra, határidőnapló; hivatásával összefüggő dolgok, olyan ajándékok, melyek szükségesek a mindennapi életvitelhez, társadalmilag elismert, hivatásukban kimagasló személyek életrajza, gazdálkodással kapcsolatos társasjáték, figyelmet és fegyelmet, időt igénylő játékok, stratégiai játékok, olyan ajándék, mely népszerűségnek örvend az emberek körében, valamint bőrből készült termékek, ásványok.

Minden, ami összefügg a hivatással, társadalommal, struktúrákkal, renddel, idővel, kitartással.

Ha minőségi időt ajándékoznál: légy megbízható, stabil, kiszámítható, építsd a bizalmát, hogy idővel közelebb engedjen magához, beszélgess vele társadalmi, gazdasági, vagy szakmai kérdésekről, napi életritmusáról, milyen napja volt. Menj el vele hegyet mászni, hosszabb távon futni, fazekaskodni. Dicsérd mindazt, amit elért az életben, amit felépített. Ne késs, azt nem szereti!

 

VÍZÖNTŐ: minden olyan ajándék, ami új, tehát nem tömegcikk, különleges, egyedi, amivel kitűnhet a tömegből, illetve ami ellentmond a közízlésnek. Olyan könyvek, filmek, kurzusok, melyekben megjelenhet egyéni individuuma, melyek szabadságról, függetlenségről szólnak, az igazság kereséséről, emberi jogokról, szociális irányultságúak, avagy szürreálisak. Sci-fi filmek. Számítástechnikai eszközök, legújabb fejlesztések. Extrém sport bérlet. Különleges fogásokból álló vacsorameghívás.

Minden, ami reformokról szól, különleges egyedi dolgok, függetlenség.

Ha minőségi időt ajándékoznál: beszélgess vele ezekről, vidd el egy újonnan nyílt étterembe, művész kávézóba, cirkuszba, jóshoz, olyan helyszíneket mutass meg neki, melyek valamiben különlegesek, szokatlanok. Tűnj ki az átlagból! Biztosítsd számára a függetlenséget! Dicsérd meg egyedi stílusát, humanitását, szociális érzékenységét, beszélgess vele jövőképéről. Mutasd meg neki saját egyediségedet!

 

HALAK: meditációs estek, spirituális, illetve romantikus film, könyv, tanfolyam, romantikus ajándékok és élmények, hittel, álmokkal kapcsolatos könyvek, reinkarnációs utazás.

Minden, ami vízzel kapcsolatos, ami spirituális, aminek nincsenek éles határai, ahol használnia kell a fantáziáját

Ha minőségi időt ajándékoznál neki: készíts egy gyertyafényes vacsorát, vagy vidd el egy romantikus helyre, készíts neki a kádat körberakva gyertyákkal egy illatos fürdőt,szórj rózsaszirmokat az ágy köré. Nézz vele romantikus filmet otthon, hallgassatok lágy, andalító zenét. Sétálj vele a vízparton! Vidd el hajókázni. Menj el vele kreatív, pl. üvegfestő tanfolyamra. Nagyon érzékeny, finoman, kedvesen bánj vele! Dicsérd meg fantáziáját, érzelmességét, légy nyitott a belső világára! Mutasd meg neki, hogy az álmok igenis megvalósulhatnak!

 

Még több érdekesség az asztrológia világából