Posted on

A HANGOLÓ SZÓKÁRTYA

 

Hogyan születtek meg a Tudatkulcs kártyák? 

 

Utam során rengeteg módszert kipróbáltam.
A kártyavetést több, mint egy évtizede sajátítottam el és alkalmazom rendszeresen. A Tarot kártya a kezdetektől a legkedvesebb volt a szívemnek, mert rengeteg felismerést adott és ad a mindennapokban, rejtett lelki mozgatórugókra, tudatosan fel nem ismert okokra segít azonnal rátalálnom.
Mikor elkezdtem önfejlesztő módszereket olvasni, tanulmányozni, mindig kipróbáltam a gyakorlatban a különböző elméleteket. Mindazt, ami hatékonynak bizonyult, megtartottam és rendszeresen alkalmazom, életmódommá tettem.
E két szenvedély, a kártyavetés és az önfejlesztés találkozása, “szerelmük gyümölcse” az az öt Tudatkulcs Kártya, amit itt és most te is eredményesen használhatsz, bármilyen témáról is legyen szó. 
Mindegyik kártya egy-egy kipróbált és hasznos módszeren alapul és ezt igyekeztem a gyakorlatba átültetni.

 

A Hangoló Szókártya egy olyan módszeren alapul, ami mindenkinél működik. Először a racionális bal agyféltekédnek kínál feladatot: nyitott szemmel elolvasod a kulcsszót egymás után többször. Azonnal gondolatok, tapasztalatok, élmények, emlékek bukkannak elő. Hagyd ezeket felszínre jönni, ne nyomj el egy-egy kellemetlen emléket sem!

Közben- mivel lassan és a saját hangodon olvasol, intuitív jobb agyféltekéd figyelmét felkelti a szó rezgése. Mikor gondolataid elcsendesednek (hiszen folyamatosan olvasod ugyanazt az egy szót és ez nem igazán megszokott dolog, s már rutinszerű, hisz meg is jegyezted) utána becsukott szemmel kezded ismételgetni: közben képeket látsz, érzések jönnek elő. Tehát önkéntelenül is vizualizálsz. Az elméd nem vitatkozik, hiszen nem kijelented, hogy pl. gazdag vagy, hanem arra figyelsz, amit a gazdagság érzése nyújt számodra, miután már elengedted a hozzá kapcsolódó  gondolatokat.

 

 „Az öröm kártyáját húztam. Elkezdtem ismételgetni és egy percen belül azt éreztem,hogy elkezdett bennem cikázni az öröm érzése! Fantasztikus!”

 

Húzz egy lapot:  

HANGOLÓ SZÓKÁRTYA

 
szokartya06