TUDATKULCS MANTRA KÁRTYA

 

Az alapozó, az áthangoló kártya!

 

Ez a kártya abban segít, hogy erőfeszítés nélkül beírd tudatalattidba
a vágyaidat, hogy aztán megvalósulhassanak!

A Tudatkulcs Mantra kártya tényleg mindenkinek, kezdőknek, szkeptikusoknak is  hasznára válik!

 

„Minden kimondott szavunkban energiacsíra rejlik, amely abba az irányba terjeszkedik, amerre a szó mutat, s végül fizikai kifejezést nyer. Például az öröm tudatosságára vágysz. Ismételd az »öröm« szót magadban kitartóan és nyomatékkal. Az »öröm« szó ismételgetése olyan minőségű rezgést kelt, amelynek hatására az öröm csírája növekedni kezd, és kisugároz, mígnem végül az egész lényedet betölti. Ez nem pusztán képzelgés, hanem a valóság.” – Geneviève Behrend

 

Lépések:

1. Húzz egy lapot!
2. A kihúzott kártyán lévő szót először nyitott szemmel hangosan, lassan, a megszokottól mélyebb hangon olvasd fel kb. 1 percen át folyamatosan!
3. Ezután hunyd be a szemed és így folytasd percekig! Engedd, hogy a képek felbukkanjanak benned és ahogy tovább folytatod, megérkezzen ennek a szónak, a képeknek megfelelő érzés, hangulat. Add át magad neki! Éld át!
4. Naponta 1 kártyát használj és lehetőséged szerint ismételd meg a
fenti 2. és 3. lépéseket aznap mégegyszer!

 

A módszer:

A saját hangodon hallod az adott pozitív üzenetet. Mivel ez egy szó és nem egy konkrét kijelentés, ezért az elméd nem fog veled vitatkozni, hanem „félreáll” és felbukkannak képek, majd pedig maga az érzés is, melyet átélsz és -mint tudjuk- az agy nem tesz különbséget az átélt vizualizáció és a megélt dolgok közt!

 

„Az öröm kártyáját húztam. Elkezdtem ismételgetni és egy percen belül azt éreztem, hogy elkezdett bennem cikázni az öröm érzése! Fantasztikus!” – K. Sándor

 

Válassz egy kártyát!

körökkörök

körökkörök

körökkörök

Kép: Dobos Barbi