Posted on Hozzászólás most!

A BIKA UTAZIK

 

Bika hava van, ezért asztrológiai útikalauz sorozatunkat ezzel a kényelemszerető, barátságos, hagyománytisztelő és megfontolt zodiákus jeggyel folytatjuk.

 

A Bika az állatöv második jegye, a Kos után következik. Ebben a zodiákus jegyben már nem a kaland, a hódítás és az önérvényesítés a lényeges, hanem a megtartás és a közösségbe való beilleszkedés. Tavaszi, földies és testi irányultságú jegy. Azokra az emberekre, akiknek a születési képletében hangsúlyos a Bika minőség, türelem, belső derű, kitartás, megbízhatóság és gyakorlatiasság jellemző. Mivel elég röghöz kötött, ezért elsősorban közeli, vagy általa már ismert, bevált úticélt javasolhatunk számára.

 

Igen lassan dönt és nem igazán szereti a változásokat. Nagyon fontos számára a biztonság, a barátságos környezet, ahol érzi, hogy értékelik és befogadják. A Bika igazi ínyenc, nagyon szereti élvezni az életet. Érzékszervei rendkívül fejlettek és a test kényelme, örömei nagyon fontosak számára. Olyan úti célt keressünk, ahol körülveszi a természet szépsége (mely feltölti, regenerálja, energetizálja), ám mindeközben kényelmes szállása van, bőséges étkezéssel. Ne zsúfoljuk tele programokkal az utazását!

 

Ami még fontos! A Bika anyagias, ezért sokat számít, hogy jó ár-érték arányú utazásra, programra vigyük, főleg, ha ő fizeti a saját részét.

 

Mivel lehet örömet szerezni a Bikának? Mindennel, ami kellemes, kényelmes, érzékszerveire ható, kézzelfogható, művészi és értékes (nemcsak pénzbeli értékkel bír, hanem az ő értékrendje szerint való!)

 

Ha egy Bika kedvében szeretnél járni, javasoljuk, főzz neki valami finomat, masszírozd meg érzékien, tegyél fel ízléses zenét, vidd el a családodhoz; vidd ki a természetbe! Gondoskodj a kényelméről, érezze, hogy melletted biztonságban van és mindig ott állsz mellette. Biztosítsd arról, hogy milyen értékes. Hagyj neki időt dolgokra!

 

Amit a Bika különösen szeret: édesség, értékes tárgyak, gyűjteményéből hiányzó tárgy, rézből készült dolgok, koncertjegy, népzenei előadás, ékszerkészítés és agyagozás, egy hangulatos éttermi vacsora, belépő egy képtárba. Hangtál kezelés.

 

A Bika jegyéhez a mérsékelt éghajlatú tájak tartoznak, a dombvidékek, szántóföldek, a termékeny talaj, a virágos rétek, a buja növényzet. Az ideális szálláshely számára szép, díszes és értékes berendezésű, kényelmes, otthonos szállás saját kerttel, ahol kipihenheti magát. Ha szállodát keresünk egy Bika számára, figyeljünk oda, hogy a csomag ajánlat tartalmazza a wellnesst és a legalább félpanziós ellátást!

 

Ha egy hangsúlyos Bika szülöttel utazunk, figyeljünk a határidőkre, ne válasszunk számára váratlan, meglepetés last minute utat! Ellenőrizzük le a szálláshelyet és az étkezést! Gondoskodjunk a megfelelő, kényelmes és biztonságos utazásról! Pakoljunk be a bőröndbe rágcsálnivalót is!

 

Úti célok:

 

A Bika jegyéhez sorolt országok: Írország, Svédország, Lengyelország, Franciaország, Svájc, Törökország, Görögország, Capri, Ciprus, Mallorca, Mauritius, Perzsia.

A Bika városai: Dublin, Mantova, Verona, Lipcse, Zürich, St. Louis

 

Aki szeretné életébe behívni a Bika minőséget, tehát szeretné élvezni az életet, megélni a testi örömöket, lelki békére lelni, lazítani, valamint hangsúlyosan Bika, Szűz, Bak, Skorpió, vagy Halak jegyű, számára mindenképpen javasolható egy igazi (tavaszi) Bika utazás. 🙂

 

EDDIG MEGJELENT UTAZÁSI ASZTROLÓGIA TÉMÁJÚ CIKKEIMET AZ UTAZZUNK, CSAJOK ONLINE ÚTIKALAUZ ASZTROLÓGIA ROVATÁBAN IS ELOLVASHATOD!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük