Posted on

Párkapcsolat és anyagiak: segít a Kulcs- Kérdés Kártya!

 

Kedves Útitársam!

 

Szeretnék veled két érdekes AHA- élményt megosztani, melyek a Kulcs- Kérdés Kártyához kapcsolódnak. Egyik kedves ismerősöm visszajelzése alapján született meg bennem a gondolat, hogy a Tudatkulcs kártyák használatához ilyen gyakorlatias formában fogok segítséget nyújtani. Arra bíztatlak, te is oszd meg velem bátran bármelyik kártyához kapcsolódó tapasztalásodat, mert visszajelzésed sokat segít másoknak is a használatban!

Az első a pénzügyek területe: a Kulcs- Kártya a következőkre hívta fel a figyelmet: „Vállaltad önmagad?” Kedves barátom elgondolkodott és ráérzett az akadályra: ő voltaképpen mélyen belül szégyellte, hogy többre vágyik, úgy érezte nagyravágyó. Rögtön eszébe is jutottak a szülői házban elhangzott vélemények és megértette, milyen tudatalatti gátak akadályozták a gyarapodásban. Nagyon örült, hogy végre rátalált a valódi belső okokra.

Második kérdése a párkapcsolata volt. A Kulcs- Kérdés Kártya a következőt mutatta: „Hova figyelsz, figyelmeddel mit erősítesz?” A kártya válasza után hamar „beugrott” az alábbi kép: leginkább a negatívumokra figyel, arra, ami zavarja a másikban. Eddig erre tudatosan nem figyelt, így most itt is elkezdhetett tudatosan dolgozni önmagán, hogy a párkapcsolatában kiteljesedhessen.

Hatalmas erő van abban, ha te magad jössz rá a válaszokra! Mert a válaszok benned vannak! Ehhez hatékony eszköz a Kulcs- Kérdés Kártya.

 

Próbáld ki, húzz egy lapot:

KULCS- KÉRDÉS KÁRTYA


 
Icon_of_two_keys_on_a_keyring3