ÖTÖSFOGAT: a Tudatkulcs egyedi kártyagyűjteménye

 

Hogyan születtek meg a Tudatkulcs kártyák? 

 

Utam során rengeteg módszert kipróbáltam.

A kártyavetést több, mint egy évtizede sajátítottam el és alkalmazom rendszeresen. A Tarot kártya a kezdetektől a legkedvesebb volt a szívemnek, mert rengeteg felismerést adott és ad a mindennapokban, rejtett lelki mozgatórugókra, tudatosan fel nem ismert okokra segít azonnal rátalálnom.

Mikor elkezdtem önfejlesztő módszereket olvasni, tanulmányozni, mindig  kipróbáltam a gyakorlatban a különböző elméleteket. Mindazt, ami hatékonynak bizonyult, megtartottam és rendszeresen alkalmazom, életmódommá tettem.

E két szenvedély, a kártyavetés és az önfejlesztés találkozása, „szerelmük gyümölcse” az az öt Tudatkulcs Kártya, amit itt és most te is eredményesen használhatsz, bármilyen témáról is legyen szó. 

Mindegyik kártya egy-egy kipróbált és hasznos módszeren alapul és ezt igyekeztem a gyakorlatba átültetni.

 

A Tudatkulcs Kártya mindazon tanítások eredménye, melyeket utam során kaptam és amivé érlelődött bennem.  Ez egy kifejezetten tanácsadó kártya. A sok pozitív visszajelzés alapján azt mondhatom, hogy azonnali enyhülést hoz egy-egy feszült helyzetben, segít a tudatosság útján, bölcs felismeréseket ad.

 

https://tudatkulcs.hu/kartyahuzas/

 

A Megerősítés Kártya kihúzásával a kérdésedre rezonáló pozitív megerősítést kapsz, melynek mantraszerű ismétlése beindítja a kívánt folyamatokat.

 

https://tudatkulcs.hu/megerosito-kartya/

 

A Tréner Kártya a személyes jelenlétet ötvözi a megerősítésekkel. A helyzetre alkalmazandó teljesen egyedi megerősítések elkészítéséhez segít hozzá. Ezek a megerősítések a te energiáiddal telnek meg, rólad szólnak. Tudatalattid kiválasztja a megfelelő kártyát, melyet kihúzol, s a rajta lévő mondatkezdő szó- mint egy lámpás a kezedben- világítja meg az előtted álló útszakaszt. Ezután kreativitásoddal hozzáteszed a te személyes energiádat és így alakul ki az az egyedi mantrafüzér, amit ezután hatékonyan alkalmazhatsz a megoldásra, a továbbhaladásra, a megvalósításra.

 

https://tudatkulcs.hu/trener-kartya/

 

A Kulcs-Kérdés-Kártya egy új nézőpontot kínál és nem kész válaszokat. Kérdésedre kérdés a válasz és a kérdésben rejlik a probléma megoldása is. Olyan rálátást biztosít, ha a kapott kérdéseden elgondolkodsz, ami megnyitja a kapukat a magasabb felismeréseknek és megoldásoknak.

 

https://tudatkulcs.hu/kulcs-kerdes-kartya/

 

A Hangoló Szókártya egy olyan módszeren alapul, ami mindenkinél működik. Először a racionális bal agyféltekédnek kínál feladatot: nyitott szemmel elolvasod a kulcsszót egymás után többször. Azonnal gondolatok, tapasztalatok, élmények, emlékek bukkannak elő. Hagyd ezeket felszínre jönni, ne nyomj el egy-egy kellemetlen emléket sem!

Közben- mivel lassan és a saját hangodon olvasol, intuitív jobb agyféltekéd figyelmét felkelti a szó rezgése. Mikor gondolataid elcsendesednek (hiszen folyamatosan olvasod ugyanazt az egy szót és ez nem igazán megszokott dolog, s már rutinszerű, hisz meg is jegyezted) utána becsukott szemmel kezded ismételgetni: közben képeket látsz, érzések jönnek elő. Tehát önkéntelenül is vizualizálsz. Az elméd nem vitatkozik, hiszen nem kijelented, hogy pl. gazdag vagy, hanem arra figyelsz, amit a gazdagság érzése nyújt számodra, miután már elengedted a hozzá kapcsolódó  gondolatokat.

 

https://tudatkulcs.hu/tudatkulcs-szokartya/

 

A Tudatkulcs Kártyákhoz és a Tarothoz elkészítettem a „Verhetetlen Vegyes” nevű kivetési rendszert, melybe tetszésed szerint vonhatsz be kártyákat. 

 

https://tudatkulcs.hu/verhetetlen-vegyes-kivetes/

 

Itt pedig a Tarot kártya segítségével kaphatsz tanácsot a problémád megoldásához, illetve kihúzhatod az adott napi Tarot kártyádat, mely szintén egy nagyon hatásos önismereti- és önfejlesztő módszer:

 

https://tudatkulcs.hu/huzz-egy-tarot-kartyat/

 

Kívánom, hogy minél több pozitív élményt adjanak számodra ezek a lehetőségek! Kísérletezz a módszerekkel bátran, használd őket mindennap! Egyre több felismerésben lesz részed, egyre hatékonyabban fogod tudni alkalmazni őket!

 

ötösfogat

 

Photo: Alex_brollo Five horses (four barefoot) in a lucky picture when playing into a large paddok. Pietrarossa (Ronchi del Legionari, IT), 18.04.06 Category:Equus caballus