Posted on Hozzászólás most!

LÉGY FELFEDEZŐ!

 

Van benned egy kis sziget,
ott, a középpontodban.
Állj meg, figyelj, mi van bent,
hisz ott mindig béke van!

Hadd hassa át életedet,
engedd! Érezd, mit üzen,
bármilyen is a helyzeted,
hagyd, hogy fölé emeljen!

Mindenre van megoldás,
találd meg sziget-önmagad,
hívd e végtelen erőforrást,
hagyd, hogy kisüssön a Nap!

Képzeld el, hogy az életed egy csodálatos kaland, belső világod, önmagad pedig egy csodákkal teli felfedezni való sziget! Gondolj úgy magadra, mint egy értékes, egyedi gyöngyszemre a tengerben! Sokszor hangsúlyozom az önbecsülés, önszeretet fontosságát, nem véletlenül! Te vagy magaddal a nap 24 órájában, nem mindegy tehát, hogy milyen érzésekkel viseltetsz magad iránt! Ha bízol magadban, fokozatosan egyre jobban fogsz bízni az Életben és ez a mély bizalom belső békét hoz számodra. Egyre több mindent fogsz tudni megvalósítani, mert hiszel magadban és az Életben.

Képzeld el, hogy minden történés Neked akar segíteni, még akkor is, ha esetleg abból a nézőpontból még nem látod a hasznát. Ha izgalommal tudod várni, hogy megmutassa magát a csoda, mely egy történés mögött rejlik, valóban meg fogja magát mutatni! Ezt a Csodák tanítása úgy fogalmazza meg, hogy „Emögött egy csoda van, amihez jogom van!”

Bármi történik Veled, próbáld kimondani ezt az adott helyzetnek, személynek. Jelentsd ki akkor és ott: „Benned is egy csoda van, alig várom, hogy lássam!”

Próbáltam rímesen megfogalmazni, hogy feledhetetlen legyen ez a kis mantra és eszedbe jusson szükség esetén

Ha szeretnéd az alkalmazott módszeremet megismerni, hasznosítani a mindennapokban, kattints ide és ismerd meg a mágikus mondókákat! Én nagyon szeretem őket és tapasztalataim szerint megsokszorozza a megerősítések erejét. MÉG TÖBB MEGERŐSÍTÉS MONDÓKA ITT! 

Kép 795

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük