Posted on Hozzászólás most!

Kabbalisztikus Tarot meditációk

 

Szeretettel ajánlom kedves ismerősöm és

kollégám, Inasi rendkívüli kabbalisztikus Tarot

meditációit!

 

Az Uralkodónő meditációja

3. Az Uralkodónő
 

Helyezkedj el kényelmesen, lazán.  Vedd a kezedbe az Uralkodónő lapját, és alaposan nézd meg.  Figyelj meg minden részletet, színt, hogyan hat rád. Ha ezzel megvagy, hunyd be a szemed, és lazíts. A teljes talpad érintse a földet, a kezeid helyezd a combodra tenyérrel felfelé. Vegyél mély levegőt, majd lassan fújd ki. Engedj el minden feszültséget, mindent, ami zavar. Lassan, nyugodtan lélegezz.Egy folyosón találod magad, melyen egy ajtó van. Indulj el az ajtó irányába. Ahogy közelebb érsz az ajtóhoz, látod, hogy az ajtón egy tarot lap van, az Uralkodónő. Nyisd ki, és lépj be az eseményekbe. Egy történetben találod magad, melyet kívülállóként szemlélsz. Mindenre figyelj, a színekre, mit érzel az Uralkodónő ruhájával kapcsolatban, mi van a kezében, mi van mellette, a fején, mit szimbolizál, milyen a környezete. Hagyd, hogy hasson rád………..

Ha úgy érzed, nincs több mondanivalója számodra a Uralkodónőnek, lépj ki az ajtón, amelyiken bementél. Ismét a folyosón vagy. Egy újabb ajtót pillantasz meg, amely vonzza a tekinteted. Indulj el az ajtó felé.

Menj közelebb. Egy feliratot látsz az ajtón, Chokma. Menj be az ajtón a Chokma szefira területére.

Ragyogó szürke helyre érsz, mely jótékonyan hat rád. Ez a ragyogó szürke megnyugtat, kellemes érzéssel tölt el. Egész tested kisugározza ezt a ragyogó szürke szint.

Ez a ragyogó szürke szefira a Bölcsesség szefirája.

Chokmah, az inspiráció székhelye, szürke, tétlenség, közöny, elszakadás, meghatározhatatlanság, alázatosság, szegénység, szomorúság.       A cél és a kezdeményezőerő titkainak felfedése, a bölcsesség gyarapítása, az egyetemes terv e világban való megnyilvánulásának felismerése.

Most vibráld Chokma Istennevét: Jah Jehovah.

Vibráld többször, hogy a név energiája, rezgése hasson rád. Add át magad ennek az isteni energiának, minden sejtedbe beivódik, mindent jótékonyan átjár, beragyog. Egész tested kisugározza ezt a fényes, szürke szint.

A mennyei szférák, szellemi akarat, cél, bölcsesség. Önfeláldozás.

Most vibráld Chokma Arkangyal nevét: Ratziel

Vibráld többször, hagyd, hogy Ratziel energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

A rejtett dolgok tudásának hercege. Feladata, hogy elvezesse az embert a magasabb rendű bölcsességhez, hogy értsük a világegyetem működését.

Most vibráld Chokma Angyal nevét: Ophanim

Vibráld többször, hagyd, hogy Ophanim energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

Az örvénylő erők angyali rendje. Feladatuk, hogy hozzásegítsenek ahhoz a szellemi tapasztalathoz, hogyan találkozhatunk ISTENNEL.

Chokma szefirának Uránusz a bolygója. Vibráld Uránusz nevét, többször egymás után. Hagyd, hogy hasson rád. Figyelj a bolygó rezgésére, hangjára, mély búgására.

A földi, materiális jellegű dolgokon való túllépést jelöli, ezeket új megvilágításba helyezi azzal a céllal, hogy egy transzcendens új rend valósuljon meg. Utal a lehetetlen megvalósításának vágyára. A felsőbbrendű gondolatok távlata a részletek, a személyiség és az én mellőzéséhez vezet.

Chokma gyógyprincípiuma: Bennem van a bölcsesség forrása, én tudok, és bölcs vagyok.

Lassan engedd el magadból Chokma szefira erejét, rezgését. Hagyd távolodni…..

Menj vissza az ajtóhoz, amelyen beléptél Chokmába, lépj ki rajta, és csukd be.

Ismét a folyosón találod magad. Egy újabb ajtót pillantasz meg, mely vonzza a tekinteted. Menj közelebb. Egy feliratot látsz az ajtón, Bina. Menj be az ajtón a Bina szefira területére.

Ragyogó, fényes fekete helyre érsz, mely jótékonyan hat rád. Ez a ragyogó, fényes fekete szín megnyugtat, kellemes érzéssel tölt el. Egész tested beissza, és kisugározza ezt a ragyogó fekete szint.

Ez a ragyogó fekete szefira a Megértés szefirája.

Binah, az a hely, ahol a tapasztalat, a tudás és az információ egybeolvad, fekete, mélység, komolyság, szigorúság, titok. A csend és a titoktartás titkainak felfedése, a megértés gyarapítása, annak felismerése, hogy mindennel egy.

Most vibráld Bina Istennevét: Jehovah Elohim.

Vibráld többször, hogy a név energiája, rezgése hasson rád. Add át magad ennek az isteni energiának, minden sejtedbe beivódik, mindent jótékonyan átjár, beragyog. Egész tested kisugározza ezt a fényes, ragyogó fekete szint.

Az isteni megnyilatkozás, mely felfedi az Élet és a Teremtés tökéletességét.

Most vibráld Bina Arkangyal nevét: Tzapkiel

Vibráld többször, hagyd, hogy Tzapkiel energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

Ő a gonosz elleni harc hercege. A segítségével megérthetjük azokat a dolgokat, melyekkel szembesülni fogunk, amelyekkel meg kell küzdenünk. Megtanít arra, hogyan legyünk úrrá rajtuk.

Most vibráld Bina Angyal nevét: Aralim

Vibráld többször, hagyd, hogy Aralim energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

Erősek és hatalmasak. Életünk küzdelmes harcaiban segítenek, mindenben jelen vannak, ami az Anyaföldön van fűben, fában, orvosságban. Segítenek az Anyafölddel bizalmas kapcsolatot kialakítani.

Bina szefirának Neptunusz a bolygója. Vibráld Neptunusz nevét, többször egymás után. Hagyd, hogy hasson rád. Figyelj a bolygó rezgésére, hangjára, mély búgására.

Az értelmen túlira mutat, és a materiális gondolkodás végét is jelöli. Az érzelmeken, a fantázián, a szemlélődésen keresztül indirekt módon hat, e hatás célja az anyagi függőség és gátak feloldása. Hajlamos a biztonságból egy homályos, bizonytalan, ködös, elképzelt világba menekülni.
Bina gyógyprincípiuma: Felismerem magamat, az életem én alakítom és rendezem.

Lassan engedd el magadból Bina szefira erejét, rezgését. Hagyd távolodni…..

Menj vissza az ajtóhoz, amelyen beléptél Binába, lépj ki a folyosóra, és csukd be.

Mozgasd meg az ujjaid, nyújtózz egyet, és nyisd ki a szemed. 

 


 

Honlap:

 

A kabbalisztikus Tarotról

bővebben itt olvashatsz:

 

Kép: 

http://kabbalaelemzes.mindenkilapja.hu/#/gallery/19973015/renderimage/25245882/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük