Posted on Hozzászólás most!

Kabbalisztikus Tarot meditációk

 

Szeretettel ajánlom kedves ismerősöm és

kollégám, Inasi rendkívüli kabbalisztikus Tarot

meditációit!

 

A Főpapnő meditációja

2. A Főpapnő
 

Helyezkedj el kényelmesen, lazán.  Vedd a kezedbe a Főpapnő lapját, és alaposan nézd meg.  Figyelj meg minden részletet, színt, hogyan hat rád. Ha ezzel megvagy, hunyd be a szemed, és lazíts. A teljes talpad érintse a földet, a kezeid helyezd a combodra tenyérrel felfelé. Vegyél mély levegőt, majd lassan fújd ki. Engedj el minden feszültséget, mindent, ami zavar. Lassan, nyugodtan lélegezz.

Egy folyosón találod magad, melyen egy ajtó van. Indulj el az ajtó irányába. Ahogy közelebb érsz az ajtóhoz, látod, hogy az ajtón egy tarot lap van, a Főpapnő. Nyisd ki, és lépj be az eseményekbe. Mindenre figyelj, a színekre, mit érzel a ruhájával kapcsolatban, mi van a kezében, mi van mellette, mögötte, mi van az ölében, a lába előtt, mit szimbolizál, milyen a környezete. Hagyd, hogy hasson rád………..

Ha úgy érzed, nincs több mondanivalója számodra a Főpapnőnek, lépj ki az ajtón, amelyiken bementél. Egy újabb ajtót pillantasz meg, amely vonzza a tekinteted. Indulj el. Ezen az ajtón feliratot látsz: Keter. Lépj be rajta. Egy fehér helyre érsz, mely fényes, fehéren csillogó, és kellemes érzéssel tölt el. Tudod, hogy ez a csillogó fehér szefira az Életfa koronája.

Kether, kapcsolat Istennel, fehér, összegző, tisztaság, ártatlanság, tisztalelkűség, egyenesség, harmónia, megbékélés, béke, teljesség, becsületesség, tudatosság.

Az egység és az egyesülés titkainak felfedése, a belső tartalmak felkutatása, a szellemi energia felerősítése és az isteni ihlet feltárulása.

Most vibráld a Keter Istennevét: Eheieh. Vibráld többször, hogy a név energiája, rezgése hasson rád. Add át magad ennek az isteni energiának, minden sejtedbe beivódik, mindent jótékonyan átjár, beragyog. Egész tested kisugározza a fényes, fehér szint. Ő az ősállapot, a semmi, a Tiszta Világosság Tudatának szintje.

Most vibráld Keter Arkangyalának nevét: Metatron. Vibráld többször, hagyd, hogy Metatron energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

Az összes angyali lény közül a leghatalmasabb. Feladata, hogy ERŐT adjon az emberiségnek.

Most vibráld az Angyal nevet: Chaiot Ha Kadesh. Vibráld többször, hogy az angyal rend energiája hasson rád, átjárja minden sejted……

Más néven ők az Élő Szent Teremtmények rendje. Ők a szeretet, a fény, a tűz angyalai. Úgy is emlegetik őket, hogy SZERAFIM.

Feladatuk: segítik az ember személyes fejlődését. A KETER SZEFIRÁVAL való kommunikálás nagyobb kreativitást, információt ad a végső célról, és belső lelki adományok felidézéséhez és megszerzéséhez vezet.

Keter szefirának Plútó a bolygója. Vibráld a Plútó nevét, többször egymás után. Hagyd, hogy hasson rád. Figyelj a bolygó rezgésére, hangjára, mély búgására.

A mély és titkos átalakulásokra és az újjászületési folyamatokra utal. Az új előtt út nyílik. A lassú pusztulásból nyert energiákat az új megvalósítására használja fel. Az élet körforgása, halál és újjászületés. A rombolás és az építés örökre összekötve együtt jár.

Kether gyógyprincípiuma: Én vagyok az élet koronája, egészséges és teljes vagyok.

Lassan engedd el magadból Keter szefira erejét, rezgését. Hagyd távolodni…..

Menj vissza az ajtóhoz, amelyen beléptél Keterbe, lépj ki rajta, és csukd be.

Ismét a folyosón találod magad. Egy újabb ajtót pillantasz meg, mely vonzza a tekinteted. Menj közelebb. Egy feliratot látsz az ajtón, Tiferet. Menj be az ajtón a Tiferet szefira területére.

Ragyogó, Napnál fényesebb aranyszínű helyre érsz, mely jótékonyan hat rád. Ez a ragyogó arany megnyugtat, kellemes érzéssel tölt el. Minden sejted jótékonyan beissza, majd kisugárzod magadból az arany színt.

Ez a fényes arany szefira a Szépség szefirája.

Tifereth, az igaz én székhelye, arany, intellektuális tökély, a szellem kincsei, vitathatatlan igazságok, elpusztíthatatlan javak.

A szépség, harmónia és a Nap energiáinak felfedése, összpontosított tudat, az életben megnyilvánuló lélek energiájának felélénkítése.

Most vibráld Tiferet Istennevét: Jehovah Aloah Va-Daath

Vibráld többször, hogy a név energiája, rezgése hasson rád. Add át magad ennek az isteni energiának, minden sejtedbe beivódik, mindent jótékonyan átjár, beragyog. Egész tested kisugározza ezt a fényes, arany szint.

A tudás és bölcsesség ura. Ez a hely az emberi fejlődés csúcspontja. Itt futnak össze a Szefirákat összekötő ösvények. A térkép központja. A gyógyítás a tanulás a bőség helye.

Most vibráld Tiferet Arkangyal nevét: Raphael

Vibráld többször, hagyd, hogy Raphael energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

A tisztaság, a szépség, a gyógyítás, és az élet angyala, aki segítséget nyújt a gyógyító jellegű energiák kiválasztásában és hasznosításában. Úgy is nevezik az isteni gyógyító.

Most vibráld Tiferet Angyal nevét: Malachim

Vibráld többször, hagyd, hogy Malachim energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

Ők az angyali királyok. Legfőbb feladatuk az, hogy a Földön és az emberek életében csodákat hajtsanak végre.

Tiferet szefirának Nap a bolygója. Vibráld Nap nevét, többször egymás után. Hagyd, hogy hasson rád. Figyelj a bolygó rezgésére, hangjára, mély búgására.

A Nap jelképezi az öntudatot, a szívet és szellemi erőt, kreativitást, önbizalmat, kitartást, egot, melegséget, centrumot, tekintélyt, nemességet, vezetői képességet, szellemi erőt, akaraterőt, életfilozófiát, derűs életszemlélet, kreativitást.

Sugározz belülről, mint a Nap.

Tiferet gyógyprincípiuma: Bennem van a napsütés, bensőm középpontjából létezem.

Lassan engedd el magadból Tiferet szefira erejét, rezgését. Hagyd távolodni…..

Menj vissza az ajtóhoz, amelyen beléptél Tiferetbe, lépj ki rajta, és csukd be.

Mozgasd meg az ujjaid, nyújtózz egyet, és nyisd ki a szemed.
 
 

 

Honlap:

 

A kabbalisztikus Tarotról

bővebben itt olvashatsz:

 

Kép: 

http://kabbalaelemzes.mindenkilapja.hu/#/gallery/19973015/renderimage/22860140/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük