Posted on Hozzászólás most!

Kabbalisztikus Tarot meditációk

 

Szeretettel ajánlom kedves ismerősöm és

kollégám, Inasi rendkívüli kabbalisztikus Tarot

meditációit!

 

A Mágus meditációja

1. A Mágus

 

Helyezkedj el kényelmesen, lazán.  Vedd a kezedbe a Mágus lapját, és alaposan nézd meg.  Figyelj meg minden részletet, színt, hogyan hat rád. Ha ezzel megvagy, hunyd be a szemed, és lazíts. A teljes talpad érintse a földet, a kezeid helyezd a combodra tenyérrel felfelé. Vegyél mély levegőt, majd lassan fújd ki. Engedj el minden feszültséget, mindent, ami zavar. Lassan, nyugodtan lélegezz.

Egy folyosón találod magad, melyen egy ajtó van. Indulj el az ajtó irányába. Ahogy közelebb érsz az ajtóhoz, látod, hogy az ajtón egy tarot lap van, a Mágus. Az ajtón minden szimbólumot megtalálsz, ami a Mágus lapját jellemzi. Nyisd ki, és lépj be az eseményekbe. Mindenre figyelj, a színekre, mit érzel a ruhájával kapcsolatban, mi van a kezében, mi van az asztalon, mit szimbolizál, milyen a környezete. Hagyd, hogy hasson rád………..

Ha úgy érzed, nincs több mondanivalója számodra a Mágusnak, lépj ki az ajtón, amelyiken bementél. Egy újabb ajtót pillantasz meg, amely vonzza a tekinteted. Indulj el. Ezen az ajtón feliratot látsz: Keter. Lépj be rajta. Egy fehér helyre érsz, mely fényes, fehéren csillogó, és kellemes érzéssel tölt el. Tudod, hogy ez a csillogó fehér szefira az Életfa koronája.

Kether, kapcsolat Istennel, fehér, összegző, tisztaság, ártatlanság, tisztalelkűség, egyenesség, harmónia, megbékélés, béke, teljesség, becsületesség, tudatosság.

Az egység és az egyesülés titkainak felfedése, a belső tartalmak felkutatása, a szellemi energia felerősítése és az isteni ihlet feltárulása.

Most vibráld a Keter Istennevét: Eheieh. Vibráld többször, hogy a név energiája, rezgése hasson rád. Add át magad ennek az isteni energiának, minden sejtedbe beivódik, mindent jótékonyan átjár, beragyog. Egész tested kisugározza a fényes, fehér szint. Ő az ősállapot, a semmi, a Tiszta Világosság Tudatának szintje.

Most vibráld Keter Arkangyalának nevét: Metatron. Vibráld többször, hagyd, hogy Metatron energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

Az összes angyali lény közül a leghatalmasabb. Feladata, hogy ERŐT adjon az emberiségnek.

Most vibráld az Angyal nevet: Chaiot Ha Kadesh. Vibráld többször, hogy az angyal rend energiája hasson rád, átjárja minden sejted……

Más néven ők az Élő Szent Teremtmények rendje. Ők a szeretet, a fény, a tűz angyalai. Úgy is emlegetik őket, hogy SZERAFIM.

Feladatuk: segítik az ember személyes fejlődését. A KETER SZEFIRÁVAL való kommunikálás nagyobb kreativitást, információt ad a végső célról, és belső lelki adományok felidézéséhez és megszerzéséhez vezet.

Keter szefirának Plútó a bolygója. Vibráld a Plútó nevét, többször egymás után. Hagyd, hogy hasson rád. Figyelj a bolygó rezgésére, hangjára, mély búgására.

A mély és titkos átalakulásokra és az újjászületési folyamatokra utal. Az új előtt út nyílik. A lassú pusztulásból nyert energiákat az új megvalósítására használja fel. Az élet körforgása, halál és újjászületés. A rombolás és az építés örökre összekötve együtt jár.
Kether gyógyprincípiuma: Én vagyok az élet koronája, egészséges és teljes vagyok.

Lassan engedd el magadból Keter szefira erejét, rezgését. Hagyd távolodni…..

Menj vissza az ajtóhoz, amelyen beléptél Keterbe, lépj ki rajta, és csukd be.

Ismét a folyosón találod magad. Egy újabb ajtót pillantasz meg, mely vonzza a tekinteted. Menj közelebb. Egy feliratot látsz az ajtón, Bina. Menj be az ajtón a Bina szefira területére.

Ragyogó, fényes fekete helyre érsz, mely jótékonyan hat rád. Ez a ragyogó, fényes fekete szín megnyugtat, kellemes érzéssel tölt el. Egész tested beissza, és kisugározza ezt a ragyogó fekete szint.

Ez a ragyogó fekete szefira a Megértés szefirája.

Binah, az a hely, ahol a tapasztalat, a tudás és az információ egybeolvad, fekete, mélység, komolyság, szigorúság, titok. A csend és a titoktartás titkainak felfedése, a megértés gyarapítása, annak felismerése, hogy mindennel egy.

Most vibráld Bina Istennevét: Jehovah Elohim.

Vibráld többször, hogy a név energiája, rezgése hasson rád. Add át magad ennek az isteni energiának, minden sejtedbe beivódik, mindent jótékonyan átjár, beragyog. Egész tested kisugározza ezt a fényes, ragyogó fekete szint.

Az isteni megnyilatkozás, mely felfedi az Élet és a Teremtés tökéletességét.

Most vibráld Bina Arkangyal nevét: Tzapkiel

Vibráld többször, hagyd, hogy Tzapkiel energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

Ő a gonosz elleni harc hercege. A segítségével megérthetjük azokat a dolgokat, melyekkel szembesülni fogunk, amelyekkel meg kell küzdenünk. Megtanít arra, hogyan legyünk úrrá rajtuk.

Most vibráld Bina Angyal nevét: Aralim

Vibráld többször, hagyd, hogy Aralim energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

Erősek és hatalmasak. Életünk küzdelmes harcaiban segítenek, mindenben jelen vannak, ami az Anyaföldön van fűben, fában, orvosságban. Segítenek az Anyafölddel bizalmas kapcsolatot kialakítani.

Bina szefirának Neptunusz a bolygója. Vibráld Neptunusz nevét, többször egymás után. Hagyd, hogy hasson rád. Figyelj a bolygó rezgésére, hangjára, mély búgására.

Az értelmen túlira mutat, és a materiális gondolkodás végét is jelöli. Az érzelmeken, a fantázián, a szemlélődésen keresztül indirekt módon hat, e hatás célja az anyagi függőség és gátak feloldása. Hajlamos a biztonságból egy homályos, bizonytalan, ködös, elképzelt világba menekülni.
Bina gyógyprincípiuma: Felismerem magamat, az életem én alakítom és rendezem.

Lassan engedd el magadból Bina szefira erejét, rezgését. Hagyd távolodni…..

Menj vissza az ajtóhoz, amelyen beléptél Binába, lépj ki rajta, és csukd be.

Mozgasd meg az ujjaid, nyújtózz egyet, és nyisd ki a szemed.


Honlap:

 

A kabbalisztikus Tarotról

bővebben itt olvashatsz:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.