Posted on Hozzászólás most!

Kabbalisztikus Tarot meditáció

 

Szeretettel ajánlom kedves ismerősöm és

kollégám, Inasi rendkívüli kabbalisztikus Tarot

meditációit!

 

A Főpap meditációja

5. A Főpap

Helyezkedj el kényelmesen, lazán. Vedd a kezedbe a Főpap lapját, és alaposan nézd meg. Figyelj meg minden részletet, színt, hogyan hat rád. Ha ezzel megvagy, hunyd be a szemed, és lazíts. A teljes talpad érintse a földet, a kezeid helyezd a combodra tenyérrel felfelé. Vegyél mély levegőt, majd lassan fújd ki. Engedj el minden feszültséget, mindent, ami zavar. Lassan, nyugodtan lélegezz.

Egy folyosón találod magad, melyen egy ajtó van. Indulj el az ajtó irányába. Ahogy közelebb érsz az ajtóhoz, látod, hogy az ajtón egy tarot lap van, a Főpap. Nyisd ki, és lépj be az eseményekbe. Mindenre figyelj, a színekre, mit érzel a ruhájával kapcsolatban, mi van a kezében, min ül, mit szimbolizál, kik vannak előtte, milyen a környezete. Hagyd, hogy hasson rád………..

Ha úgy érzed, nincs több mondanivalója számodra a Főpapnak, lépj ki az ajtón, amelyiken bementél. Egy újabb ajtót pillantasz meg, amely vonzza a tekinteted. Indulj el. Ezen az ajtón feliratot látsz: Chokma. Lépj be rajta. Ragyogó szürke helyre érsz, mely jótékonyan hat rád. Ez a ragyogó szürke megnyugtat, kellemes érzéssel tölt el. Egész tested kisugározza ezt a ragyogó szürke szint.

Ez a ragyogó szürke szefira a Bölcsesség szefirája.

Chokmah, az inspiráció székhelye, szürke, tétlenség, közöny, elszakadás, meghatározhatatlanság, alázatosság, szegénység, szomorúság. A cél és a kezdeményezőerő titkainak felfedése, a bölcsesség gyarapítása, az egyetemes terv e világban való megnyilvánulásának felismerése.

Most vibráld Chokma Istennevét: Jah Jehovah.

Vibráld többször, hogy a név energiája, rezgése hasson rád. Add át magad ennek az isteni energiának, minden sejtedbe beivódik, mindent jótékonyan átjár, beragyog. Egész tested kisugározza ezt a fényes, szürke szint.

A mennyei szférák, szellemi akarat, cél, bölcsesség. Önfeláldozás.

Most vibráld Chokma Arkangyal nevét: Ratziel

Vibráld többször, hagyd, hogy Ratziel energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

A rejtett dolgok tudásának hercege. Feladata, hogy elvezesse az embert a magasabb rendű bölcsességhez, hogy értsük a világegyetem működését.

Most vibráld Chokma Angyal nevét: Ophanim

Vibráld többször, hagyd, hogy Ophanim energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

Az örvénylő erők angyali rendje. Feladatuk, hogy hozzásegítsenek ahhoz a szellemi tapasztalathoz, hogyan találkozhatunk ISTENNEL.

Chokma szefirának Uránusz a bolygója. Vibráld Uránusz nevét, többször egymás után. Hagyd, hogy hasson rád. Figyelj a bolygó rezgésére, hangjára, mély búgására.

A földi, materiális jellegű dolgokon való túllépést jelöli, ezeket új megvilágításba helyezi azzal a céllal, hogy egy transzcendens új rend valósuljon meg. Utal a lehetetlen megvalósításának vágyára. A felsőbbrendű gondolatok távlata a részletek, a személyiség és az én mellőzéséhez vezet.

Chokma gyógyprincípiuma: Bennem van a bölcsesség forrása, én tudok, és bölcs vagyok.

Lassan engedd el magadból Chokma szefira erejét, rezgését. Hagyd távolodni…..

Menj vissza az ajtóhoz, amelyen beléptél Chokmába, lépj ki rajta, és csukd be.

Ismét a folyosón találod magad. Egy újabb ajtót pillantasz meg, mely vonzza a tekinteted. Menj közelebb. Egy feliratot látsz az ajtón, Heszed. Menj be az ajtón a Heszed szefira területére, ez kék színben ragyog.

Tudod, hogy ez a ragyogó kék Heszed szefira a Könyörület helye.

Chesed, a feltétel nélküli szeretet és megbocsátás székhelye, kék, mennyei boltozat, szemlélődés, kegyelem, hűség, hit, lélek, gyengédség, jóság, érzékenység, érzelem, kötődés, ideális létezés.

A szeretet titkainak felfedése, a Jupiter energiák felhasználása, a szeretet a béke felébredése, a bőség erőinek felélénkítése.

Most vibráld Heszed Istennevét: EL

Vibráld többször, hogy a név energiája, rezgése hasson rád. Add át magad ennek az isteni energiának, minden sejtedbe beivódik, mindent jótékonyan átjár, beragyog. Egész tested kisugározza a fényes, ragyogó kék szint. A Mindenható. Birodalmára a dicsőség, a kellem ragyogás, és a pompa jellemző. Itt található a könyörület, az engedelmesség, a büszkeség, és a képmutatás tulajdonsága.

Most vibráld Heszed Arkangyal nevét: Tzadkiel

Vibráld többször, hagyd, hogy Tzadkiel energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

A kegyelem a jótékonyság hercege. A keleti szél kapujának az őrzője. Ő volt Ábrahám őrangyala.

Most vibráld az Angyal nevet: Kasmalim. Vibráld többször, hogy az angyal rend energiája hasson rád, átjárja minden sejted……

A ragyogó angyali rendhez tartozó Kaszmalimokon keresztül nyilvánítja ki akaratát az Isten az embereknek és az egész világnak.

Heszed szefirának Jupiter a bolygója.

Vibráld a Jupiter nevét, többször egymás után. Hagyd, hogy hasson rád. Figyelj a bolygó rezgésére, hangjára, mély búgására.

A Jupiter jelképezi a szellemi erőt, ösztönös megérzést, hitet, reményt, bizalmat, tudományt, fejlődést, optimizmust, személyiség fejlődését.

Heszed gyógyprincípiuma: Szeretnivaló vagyok, szeretem magamat és másokat.

Lassan engedd el magadból Heszed szefira erejét, rezgését. Hagyd távolodni…..

Menj vissza az ajtóhoz, amelyen beléptél Heszedbe, lépj ki rajta, és csukd be.

Mozgasd meg az ujjaid, nyújtózz egyet, és nyisd ki a szemed.

 

 

Honlap:

 

A kabbalisztikus Tarotról

bővebben itt olvashatsz:

 

Kép: 

http://kabbalaelemzes.mindenkilapja.hu/#/gallery/19973015/renderimage/22797101/heartonion-jpg

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük