Posted on Hozzászólás most!

Kabbalisztikus Tarot meditációk

 

Szeretettel ajánlom kedves ismerősöm és

kollégám, Inasi rendkívüli kabbalisztikus Tarot

meditációit!

 

Az Uralkodó meditációja

4. Az Uralkodó
Helyezkedj el kényelmesen, lazán.  Vedd a kezedbe az Uralkodó lapját, és alaposan nézd meg.  Figyelj meg minden részletet, színt, hogyan hat rád. Ha ezzel megvagy, hunyd be a szemed, és lazíts. A teljes talpad érintse a földet, a kezeid helyezd a combodra tenyérrel felfelé. Vegyél mély levegőt, majd lassan fújd ki. Engedj el minden feszültséget, mindent, ami zavar. Lassan, nyugodtan lélegezz.

 

Egy folyosón találod magad, melyen egy ajtó van. Indulj el az ajtó irányába. Ahogy közelebb érsz az ajtóhoz, látod, hogy az ajtón egy tarot lap van, az Uralkodó. Nyisd ki, és lépj be az eseményekbe. Mindenre figyelj, a színekre, mit érzel a ruhájával kapcsolatban, mi van a kezében, min ül, mi van a fején, mit szimbolizál, milyen a környezete. Hagyd, hogy hasson rád………..

 

Ha úgy érzed, nincs több mondanivalója számodra az Uralkodónak, lépj ki az ajtón, amelyiken bementél. Egy újabb ajtót pillantasz meg, amely vonzza a tekinteted. Indulj el. Ezen az ajtón feliratot látsz: Chokma. Lépj be rajta. Ragyogó szürke helyre érsz, mely jótékonyan hat rád. Ez a ragyogó szürke megnyugtat, kellemes érzéssel tölt el. Egész tested kisugározza ezt a ragyogó szürke szint.

 

Ez a ragyogó szürke szefira a Bölcsesség szefirája.

 

Chokmah, az inspiráció székhelye, szürke, tétlenség, közöny, elszakadás, meghatározhatatlanság, alázatosság, szegénység, szomorúság.       A cél és a kezdeményezőerő titkainak felfedése, a bölcsesség gyarapítása, az egyetemes terv e világban való megnyilvánulásának felismerése.

 

Most vibráld Chokma Istennevét: Jah Jehovah.

 

Vibráld többször, hogy a név energiája, rezgése hasson rád. Add át magad ennek az isteni energiának, minden sejtedbe beivódik, mindent jótékonyan átjár, beragyog. Egész tested kisugározza ezt a fényes, szürke szint.

 

A mennyei szférák, szellemi akarat, cél, bölcsesség. Önfeláldozás.

 

Most vibráld Chokma Arkangyal nevét: Ratziel

 

Vibráld többször, hagyd, hogy Ratziel energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

 

A rejtett dolgok tudásának hercege. Feladata, hogy elvezesse az embert a magasabb rendű bölcsességhez, hogy értsük a világegyetem működését.

 

Most vibráld Chokma Angyal nevét: Ophanim

 

Vibráld többször, hagyd, hogy Ophanim energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

 

Az örvénylő erők angyali rendje. Feladatuk, hogy hozzásegítsenek ahhoz a szellemi tapasztalathoz, hogyan találkozhatunk ISTENNEL.

 

Chokma szefirának Uránusz a bolygója. Vibráld Uránusz nevét, többször egymás után. Hagyd, hogy hasson rád. Figyelj a bolygó rezgésére, hangjára, mély búgására.

 

A földi, materiális jellegű dolgokon való túllépést jelöli, ezeket új megvilágításba helyezi azzal a céllal, hogy egy transzcendens új rend valósuljon meg. Utal a lehetetlen megvalósításának vágyára. A felsőbbrendű gondolatok távlata a részletek, a személyiség és az én mellőzéséhez vezet.

 

Chokma gyógyprincípiuma: Bennem van a bölcsesség forrása, én tudok, és bölcs vagyok.

 

Lassan engedd el magadból Chokma szefira erejét, rezgését. Hagyd távolodni…..

 

Menj vissza az ajtóhoz, amelyen beléptél Chokmába, lépj ki rajta, és csukd be.

 

Ismét a folyosón találod magad. Egy újabb ajtót pillantasz meg, mely vonzza a tekinteted. Menj közelebb. Egy feliratot látsz az ajtón, Tiferet. Menj be az ajtón a Tiferet szefira területére.

 

Ragyogó, Napnál fényesebb aranyszínű helyre érsz, mely jótékonyan hat rád. Ez a ragyogó arany megnyugtat, kellemes érzéssel tölt el. Minden sejted jótékonyan beissza, majd kisugárzod magadból az arany színt.

 

Ez a fényes arany szefira a Szépség szefirája.

 

Tifereth, az igaz én székhelye, arany, intellektuális tökély, a szellem kincsei, vitathatatlan igazságok, elpusztíthatatlan javak.

 

A szépség, harmónia és a Nap energiáinak felfedése, összpontosított tudat, az életben megnyilvánuló lélek energiájának felélénkítése.

 

Most vibráld Tiferet Istennevét: Jehovah Aloah Va-Daath

 

Vibráld többször, hogy a név energiája, rezgése hasson rád. Add át magad ennek az isteni energiának, minden sejtedbe beivódik, mindent jótékonyan átjár, beragyog. Egész tested kisugározza ezt a fényes, arany szint.

 

A tudás és bölcsesség ura. Ez a hely az emberi fejlődés csúcspontja. Itt futnak össze a Szefirákat összekötő ösvények. A térkép központja. A gyógyítás a tanulás a bőség helye.

 

Most vibráld Tiferet Arkangyal nevét: Raphael

 

Vibráld többször, hagyd, hogy Raphael energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

 

A tisztaság, a szépség, a gyógyítás, és az élet angyala, aki segítséget nyújt a gyógyító jellegű energiák kiválasztásában és hasznosításában. Úgy is nevezik az isteni gyógyító.

 

Most vibráld Tiferet Angyal nevét: Malachim

 

Vibráld többször, hagyd, hogy Malachim energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

 

Ők az angyali királyok. Legfőbb feladatuk az, hogy a Földön és az emberek életében csodákat hajtsanak végre.

 

Tiferet szefirának Nap a bolygója. Vibráld Nap nevét, többször egymás után. Hagyd, hogy hasson rád. Figyelj a bolygó rezgésére, hangjára, mély búgására.

 

A Nap jelképezi az öntudatot, a szívet és szellemi erőt, kreativitást, önbizalmat, kitartást, egot, melegséget, centrumot, tekintélyt, nemességet, vezetői képességet, szellemi erőt, akaraterőt, életfilozófiát, derűs életszemlélet, kreativitást.

 

Sugározz belülről, mint a Nap.

 

Gyógyprincípium: Bennem van a napsütés, bensőm középpontjából létezem.

 

Lassan engedd el magadból Tiferet szefira erejét, rezgését. Hagyd távolodni…..

 

Menj vissza az ajtóhoz, amelyen beléptél Tiferetbe, lépj ki rajta, és csukd be.

 

Mozgasd meg az ujjaid, nyújtózz egyet, és nyisd ki a szemed.


 

 

Honlap:

 

A kabbalisztikus Tarotról

bővebben itt olvashatsz:

 

Kép: 

http://kabbalaelemzes.mindenkilapja.hu/#/gallery/19973015/renderimage/16527916/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük