Posted on Hozzászólás most!

Kabbalisztikus Tarot meditációk

 

Szeretettel ajánlom kedves ismerősöm és

kollégám, Inasi rendkívüli kabbalisztikus Tarot

meditációit!

 

A Bolond meditációja

0. A Bolond

Helyezkedj el kényelmesen, lazán. Vedd a kezedbe a Bolond lapját, és alaposan nézd meg. Figyelj meg minden részletet, színt, hogyan hat rád. Ha ezzel megvagy, hunyd be a szemed, és lazíts. A teljes talpad érintse a földet, a kezeid helyezd a combodra tenyérrel felfelé. Vegyél mély levegőt, majd lassan fújd ki. Engedj el minden feszültséget, mindent, ami zavar. Lassan, nyugodtan lélegezz.

Egy folyosón találod magad, melyen egy ajtó van. Indulj el az ajtó irányába. Ahogy közelebb érsz az ajtóhoz, látod, hogy az ajtón egy tarot lap van, a Bolond. Nyisd ki, és lépj be az eseményekbe. Mindenre figyelj, a színekre, mit érzel a ruhájával kapcsolatban, mi van a kezében, mit szimbolizál, milyen a környezete. Hagyd, hogy hasson rád………..

Ha úgy érzed, nincs több mondanivalója számodra a Bolondnak, lépj ki az ajtón, amelyiken bementél. Egy újabb ajtót pillantasz meg, amely vonzza a tekinteted. Indulj el. Ezen az ajtón feliratot látsz: Keter. Lépj be rajta. Egy fehér helyre érsz, mely fényes, fehéren csillogó, és kellemes érzéssel tölt el. Tudod, hogy ez a csillogó fehér szefira az Életfa koronája.

Kether, kapcsolat Istennel, fehér, összegző, tisztaság, ártatlanság, tisztalelkűség, egyenesség, harmónia, megbékélés, béke, teljesség, becsületesség, tudatosság.

Az egység és az egyesülés titkainak felfedése, a belső tartalmak felkutatása, a szellemi energia felerősítése és az isteni ihlet feltárulása.

Most vibráld a Keter Istennevét: Eheieh. Vibráld többször, hogy a név energiája, rezgése hasson rád. Add át magad ennek az isteni energiának, minden sejtedbe beivódik, mindent jótékonyan átjár, beragyog. Egész tested kisugározza a fényes, fehér szint. Ő az ősállapot, a semmi, a Tiszta Világosság Tudatának szintje.

Most vibráld Keter Arkangyalának nevét: Metatron. Vibráld többször, hagyd, hogy Metatron energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

Az összes angyali lény közül a leghatalmasabb. Feladata, hogy ERŐT adjon az emberiségnek.

Most vibráld az Angyal nevet: Chaiot Ha Kadesh. Vibráld többször, hogy az angyal rend energiája hasson rád, átjárja minden sejted……

Más néven ők az Élő Szent Teremtmények rendje. Ők a szeretet, a fény, a tűz angyalai. Úgy is emlegetik őket, hogy SZERAFIM.

Feladatuk: segítik az ember személyes fejlődését. A KETER SZEFIRÁVAL való kommunikálás nagyobb kreativitást, információt ad a végső célról, és belső lelki adományok felidézéséhez és megszerzéséhez vezet. 

Keter szefirának Plútó a bolygója. Vibráld a Plútó nevét, többször egymás után. Hagyd, hogy hasson rád. Figyelj a bolygó rezgésére, hangjára, mély búgására.

A mély és titkos átalakulásokra és az újjászületési folyamatokra utal. Az új előtt út nyílik. A lassú pusztulásból nyert energiákat az új megvalósítására használja fel. Az élet körforgása, halál és újjászületés. A rombolás és az építés örökre összekötve együtt jár.

Kether gyógyprincípiuma: Én vagyok az élet koronája, egészséges és teljes vagyok.
Lassan engedd el magadból Keter szefira erejét, rezgését. Hagyd távolodni…..

Menj vissza az ajtóhoz, amelyen beléptél Keterbe, lépj ki rajta, és csukd be.

Ismét a folyosón találod magad. Egy újabb ajtót pillantasz meg, mely vonzza a tekinteted. Menj közelebb. Egy feliratot látsz az ajtón, Chokma. Menj be az ajtón a Chokma szefira területére.

Ragyogó szürke helyre érsz, mely jótékonyan hat rád. Ez a ragyogó szürke megnyugtat, kellemes érzéssel tölt el. Egész tested kisugározza ezt a ragyogó szürke szint.

Ez a ragyogó szürke szefira a Bölcsesség szefirája.

Chokmah, az inspiráció székhelye, szürke, tétlenség, közöny, elszakadás, meghatározhatatlanság, alázatosság, szegénység, szomorúság. A cél és a kezdeményezőerő titkainak felfedése, a bölcsesség gyarapítása, az egyetemes terv e világban való megnyilvánulásának felismerése.

Most vibráld Chokma Istennevét: Jah Jehovah.

Vibráld többször, hogy a név energiája, rezgése hasson rád. Add át magad ennek az isteni energiának, minden sejtedbe beivódik, mindent jótékonyan átjár, beragyog. Egész tested kisugározza ezt a fényes, szürke szint.

A mennyei szférák, szellemi akarat, cél, bölcsesség. Önfeláldozás.

Most vibráld Chokma Arkangyal nevét: Ratziel

Vibráld többször, hagyd, hogy Ratziel energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

A rejtett dolgok tudásának hercege. Feladata, hogy elvezesse az embert a magasabb rendű bölcsességhez, hogy értsük a világegyetem működését. 

Most vibráld Chokma Angyal nevét: Ophanim 

Vibráld többször, hagyd, hogy Ophanim energiája hasson rád. Minden sejted átjárja, beléd ivódik az ereje, energiája……..

Az örvénylő erők angyali rendje. Feladatuk, hogy hozzásegítsenek ahhoz a szellemi tapasztalathoz, hogyan találkozhatunk ISTENNEL. 

Chokma szefirának Uránusz a bolygója. Vibráld Uránusz nevét, többször egymás után. Hagyd, hogy hasson rád. Figyelj a bolygó rezgésére, hangjára, mély búgására.

A földi, materiális jellegű dolgokon való túllépést jelöli, ezeket új megvilágításba helyezi azzal a céllal, hogy egy transzcendens új rend valósuljon meg. Utal a lehetetlen megvalósításának vágyára. A felsőbbrendű gondolatok távlata a részletek, a személyiség és az én mellőzéséhez vezet.

Chokma gyógyprincípiuma: Bennem van a bölcsesség forrása, én tudok, és bölcs vagyok.

Lassan engedd el magadból Chokma szefira erejét, rezgését. Hagyd távolodni…..

Menj vissza az ajtóhoz, amelyen beléptél Chokmába, lépj ki rajta, és csukd be.

Mozgasd meg az ujjaid, nyújtózz egyet, és nyisd ki a szemed.

 

Honlap:

 

A kabbalisztikus Tarotról

bővebben itt olvashatsz:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük