Posted on Hozzászólás most!

Holdállás és napi tipp

 

Egy különleges holdnaptár:

léleképítés a Hold energiájával összhangban!

 

2012. július 31.

kedd

Növő Hold a Bak jegyében

 

Tipp: Legyen a mai nap a lehetőségek napja!

 Egy érdekes kísérletet szeretnék veled megosztani:

Egy majom ketrecén kívül banánt helyeztek el oly módon, hogy amikor érte nyúlt, minden esetben hideg víz zúdult a mancsára. Egy idő után meg se próbálta megszerezni a banánt.

A ketrecbe betettek egy új majmot, vele is ugyanez történt, ő is így reagált. A következő új majom is. Amikor a negyedik majmot betették a ketrecbe és nyúlt volna a banánért, a többi majom megverte, így figyelmeztetve, hogy nem szabad. A következő majommal is ugyanígy tettek.

Elkezdték sorban kivenni a régi majmokat úgy, hogy mindig újakat tettek be helyettük, végül nem volt már a ketrecben egy majom sem azok közül, akiket hideg vízzel leöntöttek, mégis, az előzőekben veréssel figyelmeztetett majmok ugyanúgy bántották új társukat, figyelmeztetve arra, hogy nem szabad megtennie, pedig nem is tudták az eredeti okát!

 

  • Ma vizsgáljuk meg, mi az, amit nem tartunk lehetségesnek, mi az, amiről -gátló módon- azt hisszük, hogy nem lehet és ez vajon honnan ered? Mi az oka?
  • Vizsgáljuk meg azt is, mi az, amit a vágyainkkal kapcsolatban belülről nem engedélyezünk magunknak? Sokszor tapasztalható, hogy az ember pont saját maga áll leginkább vágyai útjába!
  • Nagyon sokszor mások sugalmazását építjük be a hitrendszerünkbe. A szülőkét például a legfogékonyabb korunkban. De ne essünk abba a csapdába, hogy másokat hibáztatunk. Ők csak azt mondták el, amit nézőpontjuk, látásmódjuk szerint gondoltak. Immár felnőtt fejjel van lehetőségünk átalakítani a korlátozó hiedelmeinket! Éljünk ezzel a lehetőséggel!
  • Nagyon fontos: tudatosítsuk, hogy egy adott helyzetben a lehetőségeink száma végtelen és ne korlátozzuk csak arra az egy végkifejletre, amit múltbeli emlékeink, tapasztalataink alapján lehetségesnek ítélünk. Igen, ez egy ítélet és azt gyakoroljuk, hogy tudatosságunkat kitágítva képesnek tartsuk, fogadjuk el, hogy lehetséges megvalósítani olyan dolgot is, amit mostani látásmódunkkal még lehetetlennek, elérhetetlennek látunk.

 

 

A teljes különleges holdnaptárt itt találod:

https://tudatkulcs.hu/kulonleges-holdnaptar/

 

Kép: alnomrosi.net

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük