Posted on Hozzászólás most!

Holdállás és napi tipp

 

Egy különleges holdnaptár:

léleképítés a Hold energiájával összhangban!

 

2012. június 7.

csütörtök

Fogyó Hold a Vízöntő jegyében

 

Ma 16:18-kor a Hold átlép a Vízöntő jegyébe.

Tipp: legyen a mai nap elutasítás helyett az elfogadás napja!

Az elengedést, lebontást, átalakítást segítik a fogyó hold energiái.

A Vízöntő jegy egyik sarkalatos problémáját dolgozzuk fel ma.

A Vízöntő szellemi ideája, idealizmusa nem fér össze olyan –általa sallangoknak tartott- dolgokkal, mint például a negatív érzelem, ösztönök. Hajlamos eltaszítani magától mindent, ami nem  fér bele az elképzeléseibe és pontosan ezáltal nem valósítja meg a „Szabadság, egyenlőség, testvériség” eszmét. Egyrészt ítélkezik, amivel igen távol kerül attól a belső állapottól, amit elérni vágyik, másrészt amit eltol magától, attól nem tud szabadulni, üldözőbe veszi, harmadrészt, mivel nem fogad el, nem hajlandó meglátni dolgokat, melyek benne is megvannak, azok a tudattalanban hatnak a továbbiakban, nem tudja megfelelően kezelni.

Egyedül „üldögél egy felhőn”, mert önmagát különállónak érzi önnön tökéletességében.

Szeretném megjegyezni, hogy a fentiek a Vízöntő archetípus problémái voltak, tehát nem személyről beszélünk! Mindannyiunkban benne van mind a 12 jegy és egy egyedi energiamintázatot alkotunk. 

Amíg a Vízöntőben jár a Hold, ezeket a témákat fogjuk érinteni: elfogadás; ítélkezés elengedése, tudatos szembenézés és egységtudat.

Első lépésként Válassz ki egy helyzetet, egy személyt és írd le, hogy ítéled meg őt? Ezután gondold végig, milyen lenne az a személy (helyzet), ha elengednéd a róla alkotott elképzeléseidet, ítéleteidet és  úgy tekintesz rá, hogy ő van.

Második lépésként alkoss pozitív megerősítéseket mindennel és mindenkivel kapcsolatban oly módon, hogy minden mondat eleje ez legyen:

Elfogadom …………………………….

 

 

A teljes holdnaptárt itt találod:

https://tudatkulcs.hu/kulonleges-holdnaptar/

 

Kép: Sundance Raphael

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük