Posted on Hozzászólás most!

Holdállás és napi tipp

 

Egy különleges holdnaptár:

léleképítés a Hold energiájával összhangban!

 

2012. június 4.

hétfő

Telihold a Nyilas jegyében

 

Ma 13:13-kor telihold, tehát erőteljes energiák hatnak ránk. A Nyilas egyik fő analógiája a feltétel nélküli hit, így ma ezzel foglalkozunk.

Tipp: legyen a mai nap a kétségek nélküli hit napja!

Már volt arról szó, hogy minden, amit hiszünk, megnyilvánul, visszatükröződik a külvilágunkban. Mivel ezeknek a hiteknek, hiedelmeknek túlnyomórészt nem is vagyunk tudatában, nagyon fontos, hogy rendszeresen építsük be az életünkbe azokat a hiteket, amelyek előrevisznek, amelyek boldogságot okoznak. Ezért érdemes minél többször használni a megerősítéseket, mert a rendszeres ismétlés által válik szokásunkká az adott meghatározó gondolat. Azután viszontlátjuk a külvilágban, tehát bizonyosságot is nyerünk. Évekkel ezelőtt olvastam egy családról, ahol az apa abban hitt, hogy amilyen peches, ő sosem éri el a buszt, míg a lánya pont az ellenkezőjében hitt: mindig időben eléri. Gondolom, sejted, mindketten azt kapták, amiben hittek. Ki is próbáltam és valóban működik, de nemcsak a busznál!

Kísérletet is végeztek: két csoport jelentkezését várták: az egyik csoportban azok voltak, akik szerencsésnek hitték magukat, a másik csoportban pedig azok, akik nem hittek a szerencséjükben. Mindegyik csoportnak egy meghatározott útvonalon kellett haladni, ahol a földön pénz volt. A magukat szerencsésnek valló csoport minden tagja megtalálta a pénzt, míg a magukat pechesnek érzők nem, mert pont akkor figyeltek másfelé, amikor a pénz mellett haladtak el.

 


 

A teljes holdnaptárt itt találod:

https://tudatkulcs.hu/kulonleges-holdnaptar/

 

Kép: MatthiasKabel

Top of Gaisberg and rising moon

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük