Posted on Hozzászólás most!

Holdállás és napi tipp

 

Egy különleges holdnaptár:

léleképítés a Hold energiájával összhangban!

 

2012. április 24.

kedd

Növő Hold az Ikrek jegyében

 

Tipp: legyen a mai nap a gondolatok-érzelmek-szavak-tettek összhangjának napja!

Ma a gondolatok-érzelmek-szavak-tettek összhangjával foglalkozunk. Érdemes időnként megállnunk és kérdéseket feltennünk magunknak: amit most érzek, összhangban van mindazzal, amit teremteni vágyom? A mostani gondolat boldogságot hoz számomra? Hogy vagyok most? Amit most mondok, tükrözi a vágyaimat? Amit most tettem, azzal segítem, vagy akadályozom a boldogságomat? Rá merem-e bízni magam a bennem lévő Léterőre, felettes énre?

Nagyon érdekes így figyelni magunkat bizonyos helyzetekben.

Amikor negatív érzelmi állapotban vagyunk, érdemes megfigyelni a testünket: feszült. Amikor az öröm hatja át a létezésünket, oldottak vagyunk.

Gondolataink hány százaléka áll összhangban a vágyainkkal? Mire gondolunk legtöbbet? Amire  a legsűrűbben gondolunk, meg fog nyilvánulni az életünkben.

Az érzelem a gondolatot követi. Milyen érzelmi állapotban vagyunk, milyen a meghatározó hangulatunk? Vonzzuk, amit érzünk.

Szavaink mit tükröznek? Mire használjuk a beszédünket? A szavak ereje óriási, figyeljünk erre!

Tetteink is álljanak összhangban azzal, amit el akarunk érni.

Emellett érdemes arra is figyelnünk, hogy sokszor pont a túlzott cselekvési vággyal akadályozzuk a vágyaink megvalósulását.

Érdemes mindennap képzeletben élénk képet festenünk a vágyunkról, átérezni a megvalósulását és rábízni a Léterőre, hagyni, hogy a dolgok ezután megvalósulhassanak. Mint amikor elültetünk egy magot a földbe… 

 


 

A teljes március-áprilisi különleges holdnaptárt itt találod:

https://tudatkulcs.hu/kulonleges-holdnaptar/

 

Kép: Michelet B

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük