Posted on Hozzászólás most!

Holdállás és napi tipp

 

Egy különleges holdnaptár:

léleképítés a Hold energiájával összhangban!

 

2012. március 30.

péntek

Növő hold a Rák jegyében

 

Tipp: legyen a mai nap az érzékelés napja!

A világ érzékelése egyedül tőlünk függ. Az érzékelésünket, a lelkivilágunkat, a tudatalatti lenyomatokat, az anyai mintát a Rák ura, a Hold mutatja meg. Ma a Hold átért a Rákba, abba a jegybe, ahol uralkodik, így ma az érzékelésünk alakításával foglalkozunk. Mivel az érzékelés belőlünk fakad, következésképp az érzékelt, a látott világ következmény.

Mi hagy bennünk lenyomatot? A múltban megtanult és átélt, megtapasztalt dolgok és az abból leszűrt következtetések, melyek lehetnek igazak, lehetnek torzítottak, lehetnek építőek és lehetnek romboló hatásúak a lelkünkben és az életünkben. Ezek alakítják ki tehát a látásmódunkat és ezzel bezárult a kör: érzékelésünket.

Vannak olyan gátló hiedelmeink, amelyek észrevétlenül korlátoznak bennünket a boldogulásban, a kiteljesedésben. Ezeket érdemes megkeresni és átalakítani. Hogyan?

Az egyik módszer, hogy kiválasztasz egy dolgot, ami nagyon foglalkoztat. Például a pénzügyek, az anyagi helyzet. Már ahogy elolvasod ezt, átfut rajtad egy gondolat, mely az anyagiakkal kapcsolatos. Ezt jegyezd le és minden további olyan gondolatot, ami eszedbe jut. Ne csak egyszer végezd el a megfigyelést, hanem időnként mondd ki: pénzügyeim, anyagi helyzetem… és ismét jegyezd meg, mi jut eszedbe róla. Ha valaki más beszél erről, akkor is figyeld meg magad, mit gondolsz és jegyezd le válogatás nélkül.

Miután ezt kb. 1 héten át leírtad, olvasd vissza a gondolataidat. Tökéletesen meg fogják mutatni azt, hogy mi mindent gondolsz a pénzről, milyen szemüvegen keresztül nézed és ezáltal hogyan alakulnak a pénzügyeid.

Persze ez csak egy téma a sok közül, bármivel kapcsolatban alkalmazhatod.

Miután kész a válogatás nélkül lejegyzett listád és kiválogattad mindazokat a gondolatokat, melyek gátolnak az adott életterület, téma sikerében, kezdd el átalakítani például így:

Kijelentem, hogy a gondolat, miszerint (gondolat leírása) helytelen,

ezért elengedem.

Helyette az igazságot (építő gondolat leírása) elfogadom,

befogadom, kijelentem.

A sorrendiség  fontos, elöl legyen a gátló hit és utána a befogadásra váró új, építő gondolat.

Miután ez megvan, kezdd el mindennap rendszeresen ismételni, hogy rögzüljön benned és úgymond felülírja a régi mintát. Érezd át a mondatod igazságát és éld át!

Érezd, hogy megválaszthatod, mit gondolsz, a múlttól teljesen függetlenül. Mindazt, amit hiszel, ne a külső körülményektől tedd függővé, hiszen- ahogy fentebb láthattad- az már csak az okozat. Változtasd meg az okot!

Tekintsd meg az ehhez kapcsolódó mai idézetet itt:

https://tudatkulcs.hu/idezet025/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük