Posted on Hozzászólás most!

Holdállás és napi tipp

Egy különleges holdnaptár:

léleképítés a Hold energiájával összhangban!

 

2012. március 20.

kedd

Fogyó Hold a Halak jegyében,

Nap jegyváltása a Kosba!

 

A Hold éjjel jegyet váltott és a spiritualitás, az egyetemesség és a legkevésbé földi Halak jegyébe ért. A Nap ma 6:11-kor átér a Kosba, az erők feltörésének jegyébe! A Jupiter-Plútó-Mars nagy trigon segítő fényszöge még mindig támogató hatású, így a mai nap ideális ahhoz, hogy csodálatos energiákkal telve építsük magunkat, valamint, hogy kiárasszuk belső fényünket és mindazt, amit eddig magunkban érleltünk!

Legyen a mai nap az egyetemesség napja!

Áraszd ki mindazt a csodát, ami benned van! Áraszd ki a szeretetet, mutasd meg benső értékeid! A Kos az új kezdet jelképe,  a megérkezés a világba. A Halak a benső tudás és egyetemesség misztériumát képviseli. 

A Nap a tudat, a tudatosság, a Hold a tudattalan szimbóluma.

Nézz körül! Láss az egyetemesség, a feltétel nélküliség szemével! Szemléld egy új nézőpontból a látott világot.

Érezd át egységedet a világgal, érezd az egyetemes szeretetet, örülj a tavasznak, csodáld a természet szépségét  és gondolj arra: neked, érted pompázik!

Láss túl a külsőségeken, lásd meg az egységet! Az általad látott világ a látásmódod hű tükre, lenyomata a meghatározó gondolat-képeidnek! Lásd ezeket a képeket csodálatosnak, feledkezz bele belső – és külső világod szépségébe! Kint azt látod viszont, ami bent van!

 

 

Könyvajánló:

magyar nyelven a megjelenése folyamatban van, de szívből ajánlom neked a Course in Miracles-t, ha tudsz angolul, avagy tanfolyam formában elvégezheted Magyarországon is!


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük