Posted on Hozzászólás most!

Holdállás és napi tipp

Léleképítés a Hold energiájával összhangban!

 

2012. március 8.

csütörtök

Telihold a Szűz jegyében

 

Legyen a mai nap a testi-lelki egészség napja! Jelentsük ki és meditáljunk a tökéletes egészségen! Képzeletben teljesen egészségesnek lássuk magunkat! Adjunk hálát a gyógyulásunkért, adjunk hálát a tökéletes pillanatért, mindenért, amink csak van!

Egész-ség, ép-ség, egy-ség…

Teljes és egész akkor vagyok, ha a Mindenhatóval és a mindenséggel a MOSTban egységben vagyok. Tehát minden emberben meglátom a tükrömet és tudom, hogy egyek vagyunk, mindannyiunkat átitat a szeretet teremtő energiája, amiből voltaképpeni lényünk származik. Az egység azt jelenti, ez az egy erő létezik, minden más csak az emlékektől, a múlttól eltorzított látásmód eredménye.

Tehát voltaképpen a Mindenhatóról, a feltétel nélküli elfogadás és szeretet energiájáról meditálunk.

Fejezzük ki minél sűrűbben a hálánkat, a köszönetünket mindenért, amink van és amit kaptunk a múltban és kapunk a jelenben. Még azokért is, amiket most „rossznak” élünk meg. Ne feledjük, hogy minden egy! Egy erő van és  a látásmódunktól függ, hogy meglátjuk-e. Ez a tudatosság útja: meglátni, ami van. Meglátni a szeretetet, meglátni a Mindenhatót mindenben és mindenkiben.

Ezt fogjuk a további hetekben-hónapokban mind jobban elmélyíteni.

Minden betegség voltaképpen egy eltárolt fájó emlék, egy lelki probléma lenyomata, ami azért jelenik meg, hogy megoldd. Analogikusan gondolkodva meg lehet találni a témát, a jelzés jelentését. A konkrét emléket meg kell keresni és a megbocsájtással oldani. Segítségül a témában szívből ajánlom figyelmedbe Brandon Bays: Belső utazás című könyvét!

 

Ne feledd! Ajándék hűségbónusz! 

Exkluzív 108 napos 

LUNÁRIS LÉLEKÉPÍTŐ TRÉNING!

Kérd most!

 

 

 


Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük