Posted on Hozzászólás most!

ASZTRO-UTAZÁS

 

ÚJ cikksorozatom indult,
asztrológusként, vendégíróként az Utazzunk, Csajok oldalon
is találkozhattok velem!

 

A KOS UTAZIK

 

Kos hava van, ezért asztrológiai útikalauz sorozatunkat ezzel az aktív, energikus zodiákus jeggyel kezdjük. Mint az állatöv első jegye, analógiában áll az elindulással, születéssel és az önérvényesítéssel. Tavaszi, tüzes és testi irányultságú jegy. Azokra az emberekre, akiknek a születési képletében hangsúlyos a Kos minőség, impulzivitás, tettvágy, lelkesedés, erős akarat, aktivitás jellemző.

 

Szeret az ösztöneire hallgatva, gyorsan dönteni és irányítani, szereti a kalandot, ezért mindenképpen mozgalmas, aktív programokat ajánlunk számára. Egy Kosnakmindennél izgalmasabb a spontán, semmiképpen sem gondosan megszervezett és sokáig tervezett utazás. 

 

Ha szeretnéd meglepni, olyan helyre vidd, ami mozgalmas, ahol mindig történik valami. Ha moziba készültök, válasszatok izgalmas, cselekménydús filmet! Menj el vele sportolni, túrázni, hegyet mászni vagy vadászni. Gondoskodj arról, hogy sok impulzus érje! Biztosítsd számára, hogy megmutathassa tetterejét, bátorságát és hogy meghódíthasson!

 

A Kos jegyéhez a napos, forró és száraz tájak tartoznak, mezők, illetve köves hegységek, szélsőséges éghajlattal. Az ideális szálláshely számára praktikus berendezésű és sok fából készült. A Kosnak utazás előtt érdemes ellenőrizni a foglalásokat és azt is, hogy minden szükségeset bepakolt-e a bőröndbe . 🙂

Úti célok:
A Kos jegyéhez sorolt országok: Anglia, Németország, Franciaország, Dánia, Mexikó, Bali, Szíria, Palesztina.

 

A Kos városai: Velence, Nápoly, Firenze, Marseille, Birmingham, Amszterdam, Rio de Janeiro, Krakkó.

 

Aki szeretné életébe behívni a Kos minőséget, tehát szeretne lendületet, aktivitást vinni a mindennapjaiba, kimozdulni a holtpontról, megélni a szenvedélyt, izgalmat, valamint hangsúlyosan Kos, Oroszlán, Nyilas, vagy Mérleg jegyű, számára mindenképpen javasolható egy igazi (tavaszi) Kos utazás 🙂

 

asztrologia-utazas

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük