Posted on 2 hozzászólás

ADD TOVÁBB: „KÖSZÖNÖM!”

Virágos megerősítés lap köszönöm

Akik egy ideje velem tartanak, tudják, hogy nálunk már több, mint egy éve minden hétfő Hála Hétfő! Ezen a héten viszont minden nap Hálanapot tartunk, mert saját tapasztalatból tudom, mekkora átalakító hatással bír, ha tudatosan és rendszeresen gyakoroljuk, s így ‘sikerszokássá’ tesszük a hálát.

A Tudatkulcs Hála Hetének kapcsán felvetődött az egyik hozzászólásban, hogy milyen keveset mondjuk ezt a szót: KÖSZÖNÖM. Ezért most szeretnék útjára indítani egy kezdeményezést!

 

Kinek szeretnél köszönetet mondani? Küldd el neki, oszd meg vele ezt a mosolygós hála-képet! Ha szeretnéd, itt a kép alatt is beírhatod a nevét, s így is megjelölheted. A kezdeményezés lényege, hogy fejezzük ki minél többször egymásnak is a hálánkat!

 

L. Marikától kaptam ezt a visszajelzést, aki rendszeresen olvassa
a Tudatkulcs Reggeli Útravaló Megerősítéseit:

“Kedves Timke! Addig-addig olvasgattam az oldaladat, hogy reggel arra ébredek, hogy azt mondogatom magamban, köszönöm, köszönöm, köszönöm…… Hálásan köszönöm! :)”

 

Hoztam kapcsolódó Hála Mantrákat, megerősítéseket is. Kattints és válaszd ki a kedvencedet ITT , vagy ITT, az Asztrológia Blogon

A „régi nagy kedvenc” Tudatkulcs Hála Megerősítés ITT!
 
Ha Te is velünk tartasz ezen a Hála Héten, írd meg, mi mindenért lehetsz most hálás és add tovább a Hála Hét ‘kabaláját’:)

2 thoughts on “ADD TOVÁBB: „KÖSZÖNÖM!”

  1. ÉN MINDENT MEGKÖSZÖNÖK MINDENKINEK, MERT NEKEM EZ TERMÉSZETES ÉS BERÖGZÜLT SZOKÁSOMMÁ VÁLT MÉG GYEREKKOROMBAN ÁLDOTT EMLÉKŰ NAGYAPÁM TANITÁSA SZERINT.

  2. Mindig mindenert hala es koszonet! A jo dolgoert es torenesekert mert oromot okoznak a rossznak velt tortenesekert mert tanitanak erosse tesznek!!! Koszonom!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük