Posted on

 A TUDATKULCS KÁRTYA

 

Hogyan születtek meg a Tudatkulcs kártyák? 
 
Utam során rengeteg módszert kipróbáltam.
A kártyavetést több, mint egy évtizede sajátítottam el és alkalmazom rendszeresen. A Tarot kártya a kezdetektől a legkedvesebb volt a szívemnek, mert rengeteg felismerést adott és ad a mindennapokban, rejtett lelki mozgatórugókra, tudatosan fel nem ismert okokra segít azonnal rátalálnom.
Mikor elkezdtem önfejlesztő módszereket olvasni, tanulmányozni, mindig kipróbáltam a gyakorlatban a különböző elméleteket. Mindazt, ami hatékonynak bizonyult, megtartottam és rendszeresen alkalmazom, életmódommá tettem.
E két szenvedély, a kártyavetés és az önfejlesztés találkozása, “szerelmük gyümölcse” az az öt Tudatkulcs Kártya, amit itt és most te is eredményesen használhatsz, bármilyen témáról is legyen szó. 
Mindegyik kártya egy-egy kipróbált és hasznos módszeren alapul és ezt igyekeztem a gyakorlatba átültetni.

A Tudatkulcs Kártya mindazon tanítások eredménye, melyeket utam során kaptam és amivé érlelődött bennem. Ez egy kifejezetten tanácsadó kártya. A sok pozitív visszajelzés alapján azt mondhatom, hogy azonnali enyhülést hoz egy-egy feszült helyzetben, segít a tudatosság útján, bölcs felismeréseket ad.

 

Húzz egy lapot:  

TUDATKULCS KÁRTYA

 

tudatkulcskartya14