Posted on 8 hozzászólás

11 sikertipp a Tízmilliószoros Teremtő Napra!

 

Ragadd meg a Napot! 

 

TÍZMILLIÓSZOROS TEREMTŐ NAP van ma! Ez a nap azért különösen jelentős, mert minden, amit ma gondolunk, érzünk és teszünk, tízmilliószoros erővel manifesztálódik. Tehát ha eddig halogattad a változtatást, javaslom, vedd kezedbe az életed irányítását!

 

kaleidoscope-170991_640

Íme, a 11 sikertipp a mai napra:

 1. Légy tudatos megfigyelő!

Ne küzdj azzal, ami van, amit megteremtettél az életedben! Állj meg és figyelj! Hol állsz most? Mi zajlik benned? Mi az, ami meghatározza jelenlegi életszakaszod? Mi vesz körül? Mi az a remek lehetőség, amit esetleg eddig nem vettél észre, pedig ott van és csak arra vár, hogy megpillantsd?

 1. Hagyd lenni és fogadd szeretettel azt, ami van és ami megérkezni akar!

Ne kapkodj! Engedd el a cselekvési kényszert. Állj készen a jó dolgokra és engedd be az életedbe! Készíts termékeny talajt a ma elvetett siker-magok számára!

 1. Hozd ki a legjobbat abból, ami van!

Azt mondják, az intelligencia nem más, mint magasfokú alkalmazkodás ahhoz, ami van. Ez nem azt jelenti, hogy belesüpped az ember a hétköznapokba és keserűen cipeli a hátán, hanem azt, hogy a legtöbbet kihozza az életéből, önmagából, a legjobbat egy adott helyzetből.

 1. Érezd magad jól!

Mit érzel most? Hogy érzed magad? Igazából ez a teremtés egyik fókuszpontja: még több olyan helyzetet élünk át, ami uralkodó érzéseinknek megfelel. Nos, hogy akarod érezni magad?

 1. Áldd meg a múltat!

A múlt elmúlt. Természetesen hat ránk, ám nem mindegy, hogy meghatározza-e az életünket, avagy egészségesen a helyén kezeljük – tehát nem feledjük, hogy az egyetlen létező idő, a most. Hasznosítsuk a múlt tapasztalatait, de ne engedjük, hogy korlátozzon bennünket! Áldjuk meg a múltat, legyünk hálásak mindazért, amivé váltunk általa és térjünk vissza a jelenbe! Hisz bármikor változtathatunk az életünk alakulásán, a kulcs a kezünkben van itt és most! Bármi történt is, ma tiszta lappal indulunk – ha hagyjuk, ha megengedjük ezt magunknak!

>> Ma vesd el a siker magjait!

 1. Tegyél rendet!

Nagyon fontos, hogy belső teredben rend és tisztaság legyen! Tudattalanul annyi mindent magunkra veszünk és annyi bántást, sértést, lelki szemetet halmozunk fel! Ideje elengedni ezt és a saját életünkben jelen lenni. Figyeljünk magunkra, fedezzük fel, mire vágyunk valójában, mi zajlik a bensőnkben! Figyeljünk érzéseinkre, szükségleteinkre.

 1. Hallgass az intuíciódra!

Lehet, hogy még nem bízol benne, pedig tudatosan fejleszthető és mindig pontosan megsúgja a megoldást! Kérd, hogy mindig tisztán halld a hangját és segítsen életed alakításában!

 1. Használd a képzelőerődet!

Nagyon nagy ajándék! Mindenki rendelkezik ezzel a képességgel, hiszen bármikor fel tudsz idézni egy múltbeli eseményt, sőt, azonosítható testi reakciók is elindulnak a hatására. Miért? Mert az agy nem tesz különbséget kép és kép között, legyen az belső, vagy külső. Elég rágondolni például egy szép emlékre, hogy előjöjjön az akkori érzés, vagy akár egy citromot elképzelni, hogy összefusson a nyál a szánkban 🙂

 1. Légy szorgalmas, rendszeres és módszeres!

Nem elég beindítani a változást, hanem rendszeresen tenni is kell érte! Ahogy a földbe vetett magot öntözni kell (és kutatások bizonyítják, hogy szeretni is!), ugyanígy kell tennünk ezekkel a siker-magokkal is, melyeket ma elvetünk! Tegyük szokásunkká, hogy pozitív, értékteremtő gondolatokkal foglalkozunk, használjuk a megerősítések erejét a mindennapokban!

 1. Törődj magaddal!

Vedd körül szeretetteljes gondoskodással önmagadat is! Beszélj magaddal olyan kedvesen, ahogy egy kisgyerekkel tennéd! Légy magadhoz türelmes és minden körülmények között erősítsd meg magadban, mondd el minél többször magadnak: így szeretlek, ahogy vagy, ebben a helyzetben is nagyon szeretlek! Minden körülmények között szeretlek!

TÍZMILLIÓSZOROS TEREMTŐ NAPI MEGLEPETÉSEK!

Kattints ide, csak hétvégén elérhető!

 

8 thoughts on “11 sikertipp a Tízmilliószoros Teremtő Napra!

 1. NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM , HOGY ITT LEHETEK, EZEN A CSODÁS TEREMTŐ NAPON.
  JÓL ÉRZEM MAGAM!
  MEGÁLDOM A MÚLTAM!ELVETEM A SIKER MAGJAIT!
  A BOLDOGSÁG KÜSZÖBÉN ÁLLOK,KÖRÜL VESZ A SZERETET ,
  KÉSZEN ÁLLOK A JÓ DOLGOK BEFOGADÁSÁRA !
  HÁLÁSAN KÖSZÖNÖM!!

  1. nagyon szepen koszonom a segitseget.

 2. Nagyon szép gondolat.

 3. Drága Timke!

  Először is: Neked is legyen áldott Tízmilliószoros Teremtő Napod és természetesen Mindenkinek!
  Nagyon örülök és végtelenül hálás vagyok az új lehetőségért,mivel most tértem haza külföldről,ahol 3 hónapig lányomék vendégszeretetét élveztem két kis unokám társaságában és nem volt lehetőségem decemberben vásárolni.Talán két éve találtam rá a Tudatkulcsra s azóta követem,mert nagyon sokat segít a gyógyulásomban és meghoztam egy igen fontos döntést. Ma Tízmilliószoros erővel indítom útjára az életem változását a Csoda Csomag segítségével,amelynek természetesen Te is a része vagy.Nem vagyok a szavak nagymestere,ezért csak annyi mondok,hogy : Köszönöm! Szeretlek! Legyen Áldott az Életed!

  Szeretetteljes öleléssel: Julcsi <3 🙂

 4. Köszönöm Timike!!Megfogadom a tanácsokat!!
  A Nap és a Telihold ereje legyen Veled Is!!!
  Üdv. :János

 5. Hálásan köszönöm!

  Szeretettel,
  Dávid Laci 🙂

 6. Hála telt szívvel fogadom a csodát az életembe! ❤️ Jól érzem magam boldog vagyok! ❤️ Megáldom a múltam és elengedek minden rosszat. Szép napot Timke!!!! ❤️

 7. Kedves Timke

  Köszönöm szépen a sok hasznos tanácsot és útmutatás.
  Viszont kívánok áldásos teremtést a mai napon.
  Szeretettel Mária💖💖💖

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük