HÉTINDÍTÓ JÁTÉK

 

TUDATOS HÉTINDÍTÁS

 

MONDD, SZERETSZ-E JÁTSZANI?

 

Új hét, új élmények, új kihívások! Indulj ma tiszta lappal! Miben szeretnél megújulni? Mit szeretnél megvalósítani ezen a héten? Mire vágysz?

 

Játsszuk azt, hogy… minden hétnek legyen neve!

 

Szenteld ezt a hetet valaminek, ami számodra örömet okoz! Lehet ez a hét az Ölelés Hete, a Mosoly Hete, a Kiteljesedés Hete… Akár minden héten új szokásokat építhetsz be ily módon az életedbe!

 

Ajánld fel ezt a hetet ennek a szokásnak, ennek a vágynak, ennek a célnak! Hívd be az életedbe, szólítsd meg, alakítsd úgy a napodat, hogy minél többször részed legyen benne, hogy rendszeresen megtedd azt, aminek ezt a hetet felajánlottad! Gondolkodj róla, beszélgess róla, írj róla, tedd meg! Tudatosan hangolódj rá, keresd!

 

Új rövidtávú célokat érhetsz el ezzel a hétindító elhatározással és az egész heti tudatos figyelemmel! Tervezd meg, hogy a hét napjain milyen konkrét lépéseket teszel meg a célod eléréséért!

 

Ma Hála Hétfő van! Állj meg kicsit az olvasásban és sorolj fel hangosan legalább 10 dolgot, amiért hálát adhatsz! Használd emellett minden nap a Naptárreform Tréninget!
Kattints IDE, ha még nem ismered!

 

A Te mostani hetednek mi lesz a neve? Ha eldöntötted, kezdd el már most behívni az életedbe! Ha ez a Mosoly Hete számodra, akkor kezdj el mosolyogni! Ha az Ölelés Hete, öleld meg a családtagodat, vagy ha épp egyedül vagy, akár saját magad! Ha ez a hét számodra a Célok Hete, írd le most, mit szeretnél elérni és ma mit teszel meg érte!

 

Sőt, szívesen veszem, ha nekem is megírod, mi a Te Heted és később azt is, hogy hogyan alakult, milyen sikerélmények, csodák érkeztek el hozzád!

 

Legyen csodás, mosolygós, ölelős heted!

 
Legyen szép napod csodás heted
 

9 thoughts on “HÉTINDÍTÓ JÁTÉK

 1. Kedves Timke!
  Köszönöm a sok csodás biztatást, megerősítést, bátorítást, mosolyt.
  Szeretek játszani, hiszek a csodákban, hiszek a tündérmesékben!
  Ezért ezt a kezdetet a „LEHETŐSÉGEK HETE” névre kereszteltem.
  Ezzel egyidejűleg egy naplót is elkezdek, amibe a naptárreformod is beillesztem.
  Este megírom, hogy ma miért vagyok hálás.
  Megírom a másnapra vonatkozó mantrámat, és a pozitív reggeli üdvözlő mondatokat, amiket tőled ollózok ki, hangulatomtól, élethelyzetemtől függően. Ezt elolvasom este is. Lefekvés előtt Bagdi Bella dalait hallgatom, ami álomba kísér.
  Kívánom, hogy minél több ember lelkét ragyogd be reménnyel, hittel, vigasszal, bátorítással!
  Áldás kísérjen utadon!
  An’Anasha
  Szeretettel, reményekkel, hittel telve: Erika

  1. Kedves Erika! Nagyon szépen köszönöm a megható, szívmelengető, értékes soraidat! Módszereid példaértékűek! Fantasztikus ötletnek tartom a naplóírást is! Kívánom neked, hogy legyen Végtelen Lehetőséged megvalósítani, kiteljesíteni Önmagad, az életed! Legyen áldott heted! <3 Szeretettel, öleléssel: Timke

 2. Anikótól kaptam:

  szép napot Kedves. ma nálam a Megbocsátás hete indul….nagyon sok mindent kell magamnak megbocsátanom….köszönöm a tanácsaidat.nagyon sok hasznát veszem. szeretettel ölellek 🙂
  Hálás vagyok, hogy Vagy, 🙂
  Áldás, áldás, áldás.

  http://tudatkulcs.hu/tudatkulcs-kalendarium287/

  Anikó, nagyon szépen köszönöm Neked a lélekmelengető sorokat és a sok kedvességet, bíztatást, amit Tőled kapok a visszajelzéseid által! Kívánom, hogy minden heted olyan legyen, amilyennek szeretnéd! Áldás, áldás! <3 Szeretettel, öleléssel: Timke

 3. Kedves Timke!
  Köszönöm a sok, hasznos tanácsot, azt gondolom, mindenki velem együtt, sokat tanulhat belőle.Gyakran keresem s olvasom őket. Igyekszem beépiteni az életembe tanácsaidat. Én a hetet a „mosoly”-nak szentelem, de nemcsak e hétre vonatkozva szeretném bevinni a tudatomba,hanem életre szólóan.A „hála hétfő” 10 dolgát ,hogy miért vagyok hálás elvégeztem, s főleg ADVENT első hetében az elmélyülés,hit,szeretet,megbocsájtás,lelki élet jobban a középpontba került nálam is.Az ezoterikus gondolkodás beépült hosszu ideje a mindennapjaimba, s megfertőztem a nagylányom,unokám s a szük baráti környezetemet is.Sok-sok köszönet, hogy általad az interneten ujabb megerősitéseket kapunk.Legyen szép heted, millió ölelés, s mosoly kisérje napjaidat:Márti

  1. Kedves Márti!
   Szívből-szívesen, én is köszönöm szépen a szívből jövő, ösztönző soraid és kívánom, hogy áldás kísérjen utadon! Legyen szép napod és csodás, áldott heted!
   Szeretettel, öleléssel: Timke

 4. Köszönünk mindent, legyen ez a hét a lehetőségek hete, minden lehetőséget amit kapok, megköszönöm a Teremtőnek, és élek vele, és Hálát adok érte. Áldás. <3

  1. Anikó, kívánom neked a végtelen lehetőségek csodáját! Köszönöm a sok szeretettel teli hozzászólásodat! Kísérje áldás az utadat! Szeretettel, öleléssel: Timke

 5. Szia! Az én hetem mosólysós hét lesz!

 6. Szia Timke.
  Tavaly év elején minden hetet elneveztem valaminek.
  Örömmel olvastam mikor Te is írtàl erről.
  Most a nyugalom hetem van éppen.
  Idén a múlt héten kezdtem csak el, nem akartam egész évre előre tervezni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük