EGÉSZSÉG- ÉS EZOTERIKUS NAP

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ

Szeretném veletek megosztani az élményemet. Az Aranybarátság Segítő Klub Egészség- és Ezoterikus Napján tartottam vezetett meditációt és utána Tarot kártya vetésre is lehetősége nyílt mindazoknak, akik szerettek volna útmutatást kapni. Ismét csodálatos közösség gyűlt egybe, öröm volt ott lenni!

„A tegnap rendezett egészség napunk a várt megelégedettséggel zárult, este 22 órakor, jóleső fáradtsággal távoztunk az utolsó vendégekkel. Olyan sokan voltunk, hogy több résztvevő nem is fért volna már be a terembe. Mindenki jóleső érzéssel, feltöltődéssel távozott. Nagyon sokan hangot is adtak azon véleményüknek, miszerint örülnek, hogy végre rátaláltak egy olyan közösségre, ahol jól érzik magukat. Sikerült hasonló a hasonlót vonz elmélet alapján egybe gyűlni tagjainknak és tagság iránt érdeklődőknek. Még az utolsó előtti program, a sorselemzést megelőző esti meditáció is majdnem teljes létszámmal történt. Jólesően érintett minket, hogy Miskolcról és Győrből, Hatvanból is érkeztek Barátaink.
Közkívánatra, sűrűbben kerülnek majd megrendezésre ilyen jellegű események.
Köszönjük meghívott előadóinknak, akik egyúttal kedvezményadó partnereink és Barátaink lettek, hogy első hívásra, örömmel és szeretettel, teljes odaadással emelték a nap színvonalát.

Csillagvirág Pető Bowen technika
Zlatzky Anna Kahi Healing
Lőrinczné Erika Fénysziget, aura- és csakra elemzés, Tibeti hangtál
Kárpáti Istvánné Rózsa, mágneses biorezonanciás állapot felmérés

és végül, de nem utolsó sorban Timke, aki állandó meditáció vezetőnk, kiváló asztrológus.”

Köszönöm mindenkinek, aki eljött és szeretettel várunk a következő rendezvényen!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük