Posted on Hozzászólás most!

BÚÉK

ÁLDOTT, SZERETETBEN ÉS SIKEREKBEN GAZDAG, BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKED SOK SZERETETTEL!

 

Mielőtt megnézed az újévi kártyát, kérlek, szánj egy kis időt arra, hogy végiggondolod a 2022-es évedet.
Milyen örömöket, kihívásokat, tanulságokat, tanításokat hozott számodra? Mi lenne az az öt mondat, amivel jellemeznéd? Mit kaptál ettől az évtől és mit adtál ennek az évnek? Mi volt benne újdonság, mi az, ami megszilárdult és mi az, amitől búcsúztál? S végül: ha életed egy fejezeteként tekintesz rá, mi lenne a címe?
Áldd meg mindazt, amit jelentett Neked 2022! Áldd meg magadban, amit tapasztaltál, mindazokat, akikkel találkoztál és végül áldj meg minden örömet, minden nehézséget. Addig érdemes ismételni, amíg nem érzed a belső megnyugvást.
Ezt követően pedig zárd le 2022-es éved fejezetét és nyiss egy új fejezetet, hívd be szeretettel az életedbe az új év energiáit!

 

ÁLDÁS, 2022! KÉSZEN ÁLLOK, 2023!

 

 

Javaslom, a kapott üzenetet kicsit hagyd magadban érlelődni, ismételgesd a megerősítés mondókával együtt, gondold végig, milyen érzés benne lenni!

 

A Tudatkulcs újévi mondókát már ismerik kedves Olvasóim, akik régóta velem tartanak. A mondókával kapcsolatos egyik legrégebbi, kedvenc visszajelzésem Beatrixtól, régi kedves Olvasómtól érkezett: “Ez volt a kedvencem 2014-ben, el is mondtam elég sokszor! És bevonzottam!!”

 

Érdemes tehát alkalmazni, rendszeresen ismételgetni az új évben:

 

2023 AZ ÉN ÉVEM!

AMIRE VÁGYOM, ELÉREM!

SIKERES ÉS BOLDOG VAGYOK!

A CSODÁK ÚTJÁN HALADOK!

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük