TUDATOSSÁG ÉS BOLDOGSÁGTERÁPIA

 
Az önismeret és a tudatosság egy olyan izgalmas út, mely tele van felismerésekkel, izgalommal és sokszor kihívással. Még a tapasztalt utazó is úgy érezheti olykor, hogy megrekedt és ilyenkor jól jön egy külső segítség, valaki, aki segít felismerni és feloldani a blokkokat, illetve motivál a változásra, új irányokat és lehetőségeket mutat.

 

boldogsag

 

Itt Te vagy a fókuszban!

 

A Tudatkulcs boldogság terápia különlegessége, hogy egy szeretetteljes térben minden alkalommal azt a módszert fogom alkalmazni, ami Számodra a legtöbbet segít és úgy haladunk, ahogy Neked a legmegfelelőbb. Minden tudatosság és boldogságterápia alkalom más és más, mégis önmagában teljes.

 

Bármilyen témával érkezel, legyen az önismereti, kapcsolati, munkahelyi, anyagi, érzelmi elakadás, aktív figyelemmel, szeretetteljes elfogadással találkozol és gyakorlati segítséget nyújt, valamint új szemléletmódot ad Számodra a konzultációnk.

 

Tudatosság és hitelesség

 

Life és business coach, életviteli tanácsadó, valamint tudatosság és boldogságterapeuta vagyok. Speciális szakterületeim a tranzakcióanalízis, a rajzelemzés, a fotóterápiás Points of You™ kártyák, valamint az asszociációs OH kártyák. Folyamatosan képzem magam és számtalan módszert tanultam kiváló és hiteles tanároktól, melyeket a mindennapi életemben is használok. Tanácsadóként integrálom a klasszikus és alternatív módszereket. Csak azokat a gyakorlatias és támogató eszközöket, módszereket alkalmazom, adom át, melyeket én magam is hasznosnak találtam:

     

  • a coachingot, mely segít abban, hogy a saját válaszaid és céljaid megtaláld, ezután pedig el is indulj az új úton;
  • a változást és fejlődést előmozdító tranzakcióanalízist;
  • az új nézőpontokat adó, szemléletváltást és pozitív változást előidéző Points of You™ kártyát;
  • az önismeret mélyítéséhez felbecsülhetetlen kincsként szolgáló asztrológiát, rajzelemzést és az OH kártyákat;
  • az elakadások feltréképezésében nagy segítséget adó és a sorsalakítást segítő kártyákat – Tarot, Symbolon, Coaching kártyák;
  • a gyors és hatékony blokkoldást nyújtó Theta Healinget,
  • valamint a harmonizáló és segítő kristályokat 
  • és a csodálatos pozitív megerősítéseket, melyek napi útitársaim.

 

Ha már egy ideje Olvasóm vagy, ismered napi sorozataimat, ingyenes tréningjeimet, melyek a visszajelzések alapján sok ezer ember számára nyújtanak ösztönzést és motivációt nap mint nap. A találkozónk folyamán ezt a szeretetteljes törődést és figyelmet kapod tőlem egy harmonikus, nyugodt környezetben, Budapest belvárosában.

 

Ajánló

velemeny

 

Mennyibe kerül?

A másfél órás konzultáció díja 15.000 Ft. Ha folyamatra szerződünk (5-10 alkalom, általában 7-10 naponta), egy másfél órás alkalom díja 10.000 Ft.

 

Hogyan tudok bejelentkezni?

Kérlek, kattints ide és töltsd ki a kapcsolatfelvételi űrlapot! Amennyiben telefonon szeretnél időpontot egyeztetni, kérlek, jelezd felém, add meg a telefonszámodat és visszahívlak.

 

Szeretettel várlak!