MEGOLDÓKULCS

 
Egy különleges, kiscsoportos (maximum 6 fős) foglalkozás, mely során egy konkrét problémád megoldásával foglalkozunk egy szeretetteljes térben, a csoport támogató erejével és az általam alkalmazott, tudásom és tapasztalataim ötvözetéből született,  saját fejlesztésű MEGOLDÓKULCS módszertannal. 

Bármilyen problémával jelentkezhetsz, melyről úgy érzed, kiscsoportos formában tudsz és szeretnél dolgozni. 

 

A MEGOLDÓKULCS akkor indul, amikor a csoport összeáll, itt Te és leendő csoporttársaid szándéka által születik meg az a Teremtő Tér, melyben dolgozni fogunk! Nem véletlen az sem, hogy kikkel fogsz  találkozni és milyen új nézőpontokat, felismeréseket adtok egymás számára! 🙂

Időtartam: hétköznap 16:30-20 óráig 1 alkalmas foglalkozás

Helyszín: Budapest belvárosában, kellemes, nyugodt környezetben

Ár: mindössze 5000 Ft befektetés önmagadba!

Ha érzed, hogy megszólít ez a különleges lehetőség, kérlek, kattints ide és jelezd felém a részvételi szándékod! Ezután visszaigazolást küldök és amint összeállt a csoport, egyeztetjük az időpontot!

 

Miért válassz engem és a MEGOLDÓKULCSOT?

Aktív figyelemmel, empátiával és elfogadással fogsz találkozni. Számíthatsz a támogatásomra céljaid sikeres elérésében és a boldog, kiteljesedett élethez vezető úton. Minden egyes folyamat más és más, ám közös bennük a hatékonyság és a mérhető változás!
 
Life és business coach végzettséggel rendelkezem, ráépülő speciális szakterületeim a tranzakcióanalízis, a rajzelemzés, a fotóterápiás Points of You kártyák és az asszociációs OH kártyák. Emellett diplomás asztrológus és nemzetközi okleveles Theta Healer vagyok. Holisztikus szemlélet szerint dolgozom, tanácsadói-segítő munkámban integráltam a hagyományos és alternatív módszereket, megoldásokat. 

 

Ajánló (coaching résztvevőmtől az 1. egyéni alkalom után:)

“Szia! Mégegyszer nagyon köszönöm! Utána teljesen felszabadultnak éreztem magam, nagyon jó kedvem volt, és összeállt a kép olyan dolgokról, amikről előtte fogalmam sem volt. Hozzátenném, hogy még a páromra is hatással volt, mivel másnap már egyáltalán nem veszekedett velem!” – Zs.A.

Ajánló (online egyéni motivációs tréning résztvevőimtől:)

“Építem magam az általad készített motivációs csomag siker útján. Már látom, hogy valóban szükségem volt erre a csomagra, hogy a lehetetlen LEHETSÉGESSÉ VÁLJON SZÁMOMRA (…) hatalmas sikernek élem ezt meg. Köszönök szépen mindent.” – J.K.

“Egyfolytában ámulok, hogy tényleg nézőpont kérdése minden, ami az életünkben történik és élvezem ezeket a felismeréseket megélni, és hasznosítani (…) Csordultig tele vagyok szeretettel és úgy érzem áramlik is belőlem….. ez olyan jó és Neked köszönhetem.” – G.I.

“Hálás vagyok a mindennapi leckékért, mert megerősít!” – M.M.

 

Szeretettel várlak!