SZERETET ÜNNEPE AJÁNDÉKCSOMAGOK

 

Szeretettel Neked! ♥

 

KARÁCSONY KRISTÁLYFÉNYBEN: SZERELEM KARKÖTŐ PÁROKNAK, ANYA-LÁNYA KARKÖTŐ ÉS BARÁTSÁG KARKÖTŐ -73% AKCIÓ!

Ezek a csodálatos karkötők Szeretetre vannak programozva és feltétel nélküli szeretettel vannak feltöltve. A környezetükből nem veszik fel a negatív rezgéseket, ezért a tiszta szeretet terét megtartják körülötted, folyamatosan tisztítják az aurád, harmonizálnak és szeretettel töltik meg az életed!

 

A mostani akció kivételes!!!

 

2 db karkötő + 2 db ajándék kő: csak 11.490 Ft (-74%!!!) december 16-ig!

 
Miért adom ilyen olcsón? Azért, mert szeretném, hogy a Szeretet Ünnepe ne a költekezésről szóljon és az igazi szeretet jegyében teljen! Szeretném, ha minél többen megtapasztalnák a kristályok segítő, harmonizáló hatását, ezzel segítve, hogy minél többünk életminősége javuljon! Én ezzel a csomaggal szeretnék Karácsonyra örömet szerezni Neked és megköszönni, hogy egész évben velem tartottál! Az akciót december 16-án lezárjuk.
 

SZERETET. ÜNNEP. FÉNY. ÖRÖM. HARMÓNIA. ÁRAMLÁS. ÁLDÁS.

 

A legszebb ajándék Nektek: nemcsak szép, hanem hasznos segítőtárs egész évben!

 

* Pároknak (szeretet és szerelem) – 2 db, egy női és egy férfi karkötő 2017. ásványával: tigrisszem kristályokból + ajándék pénzvonzó kő pénztárcába + ajándék szerencsevonzó kő! – 44.000 Ft értékű csomag mindössze 11.490 Ft ingyenes belföldi szállítással!

 

>> IGEN!!! KÉREM!!!

 

* Anya – lánya karkötők (szeretet és harmónia) – 2 db, egy nagyobb szemű (8 mm) és egy picit kisebb szemű (6 mm) rózsakvarc és hegyikristály ásványokból készített karkötő apró díszekkel + ajándék pénzvonzó kő pénztárcába + ajándék szerencsevonzó kő! – 44.000 Ft értékű csomag mindössze 11.490 Ft ingyenes belföldi szállítással!
 

>> IGEN!!! KÉREM!!!

 

* Barátság karkötők (szeretet és barátság) – 2 db, teljesen egyforma barátság kristály karkötő tigrisszem és hegyikristály ásványokból, ezüst színű enyhén csillámos golyókkal díszítve + ajándék pénzvonzó kő pénztárcába + ajándék szerencsevonzó kő! – 44.000 Ft értékű csomag mindössze 11.490 Ft ingyenes belföldi szállítással!

 

>> IGEN!!! KÉREM!!!

 

 

A PÁROS KARKÖTŐK KRISTÁLYAI

A kristálygyógyászatban az alábbi hatásokat tulajdonítjuk a féldrágaköveknek:
 
hegyikristály – a legfőbb gyógyító kristályként tartják számon. Folyamatosan tisztítja az aurát, emeli a szellemi- és fizikai szintet. Ezt válaszd, amennyiben problémáidra megoldást szeretnél találni. Csakra: koronacsakra, torokcsakra

rózsakvarc – a szeretet ásványa, szerelemvonzó, emellett kiváló segítő a szerelmi problémák megoldásában. Kapcsolat javító. Teremtő erőt, sőt , szükség esetén a termékenységet is fokozza! Csakra: szívcsakra

tigrisszem – 2017. a Nap éve, a tigrisszem az év kristálya! Biztonság, harmónia, védelem. Fájdalomcsillapításra is alkalmazzák a kristálygyógyászatban. Csakra: napfonat csakra, torok csakra

 

Nagyon népszerűek és általában néhány óra alatt elfogynak a limitált csomagjaink, éppezért cselekedj gyorsan, mert ilyen ajánlat nem lesz!

 

>> IGEN!!! KÉREM!!!

 

 

MOST IS ÉRVÉNYES A DUPLA GARANCIA – pénzvisszafizetési garancia!!!

A kristályok eredetiségére garanciát vállalok, s ezen túlmenően a saját több, mint egy éves tapasztalataim, az eddigi vásárlóim pozitív visszajelzései alapján annyira biztosra veszem, hogy Neked is segítenek a programozott kristályok, hogy pénzvisszafizetési garanciát vállalok arra, hogy amennyiben a vásárlástól számított 3 hónap alatt semmilyen pozitív változást, előrelépést nem tapasztalsz az életedben, azesetben a 3. hónap végén, amennyiben visszaküldöd nekem a terméket és a vásárlást igazoló számlát, kérdés nélkül visszafizetem a mostani vételárat!

 

Hogyan hatnak a programozott kristályok?

Az ásványok abban támogatnak bennünket, hogy a rezgéseink ismét harmonikussá váljanak. A programozott kristályok célirányosan segítenek ebben. Tehát fizikailag “nem csinálnak semmit”, hanem finomenergiáikkal harmonikussá alakítják a diszharmonikus rezgéseket, valamint az alap programjuknak és a beléjük programozott információknak megfelelően átalakítják a rezgéseinket úgy, hogy feloldódjanak blokkjaink, felismerjük a lehetőségeket és ezután megéljük a pozitív változást.

 

Miért fontos, hogy otthonunkban megtisztított és programozott kristályokat tartsunk?

Mert a kristályok azokat a rezgéseket, melyek körülveszik őket, megtartják és azt sugározzák ki magukból. Éppen ezért fontos, hogy megfelelően legyenek megtisztítva, mielőtt megvásároljuk őket és a programozással elkerülhetővé válik az is, hogy felvegyen más rezgéseket a későbbiekben! Nem utolsósorban pedig így harmonizálhatjuk és erősíthetjük azokat az életterületeinket, ahol elakadást tapasztalunk.

 

Miért éri meg kifejezetten Tudatkulcs programozott ásványt rendelni?

Azért ajánlom figyelmedbe a kristályaimat, mert én magam is évek óta használom őket és érzem áldásos hatásukat! A programozott kristályok már több, mint egy éve támogatnak abban, hogy harmonikus érzésekkel éljem a mindennapjaim, felismerésekkel gazdagítanak, segítenek abban, hogy felismerjem és megragadjam a jobbnál jobb lehetőségeket és fejlődjem.

Mindegyik ásvány, amit megtisztítás után programozok, természetes és eredeti, olyan szállítótól vásárolom, aki garanciát vállal az eredetiségükre.

A Kristálykulcs kristálykarkötőit, kristályszettjeit minden esetben én magam készítem és programozom egy harmonikus, szeretetteljes térben. Tehát nem tucat áru és ráadásul dupla garanciát vállalok ezekre a kristály termékekre! Erről fentebb olvashattál.

 

 

A kristályprogramozást alap, majd haladó szinten is elsajátítottam (ez a legmagasabb minősítés jelenleg), ezenfelül okleveles kristálygyógyász is vagyok. Az ásványok csodálatos hatását tehát nemcsak mint használó, hanem mint kezelő is tapasztalom a munkám során és az életemben.

Diplomás asztrológusként személyre szabott szetteket készítek számodra, hogy kibontakoztasd erőforrásaid!

Theta Healing konzulensként az egész folyamat alatt a tiszta szeretet terében végzem a munkámat, ami számomra nem is munka, hanem szeretettel végzett hivatás.
 

MIÉRT VÁLASZD A SZERETET ÜNNEPE KARKÖTŐKET?
 

• szeretetre vannak programozva
• feltétel nélküli szeretettel vannak feltöltve
• szeretetre hangolnak
• szeretetteljes teret teremtenek
• a kristálynak tulajdonított hatások is érvényesülnek
• a környezetükből más rezgést nem vesznek fel!